Přejít na obsah

Fotka

verze 2.3.0

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
392 odpovědí na toto téma

#241 Pavelmidi

Pavelmidi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 9:05

Teď čtu, že je to opraveno, a kde si stáhnu tu opravenou verzi ? Dík
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#242 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 9:13

No moment, tak o cem mluvis? Protoze ta zminena opravena chyba se funkce 'stahnuti PQ z mailu a jeho importu' netyka!
  • 0

#243 Pavelmidi

Pavelmidi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 9:15

aha, takže můj problém je nadále nevyřešen
  • 0

#244 Pavelmidi

Pavelmidi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 9:16

no mne se týká to nenaimportování
  • 0

#245 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 9:51

Tak svuj problem lepe popis, z tveho popisu nepoznam fakt nic. Vyrazy "a nic", nebo "proste se nic nenaimportuje" mi nic nereknou. Znamena to, ze se import vubec nespustil? Nebo ze se spustil, ale zadna data se nenaimprotovala? nebo ze se naimportovala nejaka data, ale ne ta, ktera ocekavas? atd. Proboha, lidi, pokud chcete, abych nalezl chybu, musite ji poradne popsat! Ja tam u vas nemam oci! :@
  • 0

#246 Pavelmidi

Pavelmidi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 10:16

omlouvám se neodborný popis ale snažím se, jsem jen prostý uživatel (pobíječ much) :P , takže GG po startu začal stahovat z emaila PQ, na obrazovce v okně popis průběhu operace : Stahuji,kontroluji zatím OK, potom Import : rozbaluji ,importuji a pak závěrečná obrazovka, kde jsem se dozvěděl že vše je 0 nula , u včšech údajů byla nula. Tak jsem GG odinstaloval restartnul PC a opět GG nainstaloval a nastavil, po prvním startu GG dělal to co jsem popisoval výše, tak jsem si nechal vygenerovat nové PQ a opět rozjel GG a ejhle, už to funguje , tak nevím kde byla či možná eště je chyba.
  • 0

#247 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 11:15

Ono si staci uvedomit, ze vy proste vite co jste delali a co jste videli. Ale ja to nevim, takze je mi to treba popsat. ;) Na jednu stranu jsem rad, ze ti to uz funguje, na druhou stranu si nedovedu predstavit takovyto problem, ktery by se odstranil preinstalovanim. Opravdu to neco stahovalo? PQ se vetsinou chvilku stahuje, neni to maly objem dat. Kdyby se totiz nic nestahlo (treba proto, ze chces stahovat jen neprectene dopisy, ale tyhle uz prectene byly), tak by se to chovalo tak jak popisujes.
  • 0

#248 Pavelmidi

Pavelmidi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 16:18

ano kdyby přečteny byly , tak by se to chovalo tak jak jsem popisoval, jenže mě pravidelně chodí 2-3x týdně PQ z okolí domova , pak 3x týdně, poslední založené a ještě si tak aktualizuju dva regiony kde se vyskytuju , takže nových PQ je poměrně dost ale právě od okamžiku aktualizace se to žvejklo, Emaily jsou přečtené GG , stažené,rozbalené a přesto že píše že se importují, tak poslední obrazovka nahlásila 0 nuly. Když jsem rozjel databázi tak tam prostě ty nové keše nebyly ač byly v PQ, dal jsem je tam ručně.
  • 0

#249 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 10:56

Ve starší verzi GG jsem si začal tvořit databázi nějakých vlastních bodů. Nedíval jsem se na to celou zimu a dnes se mi nedaří nastavit fitr tak, aby mi vůbec něco z databáze vybral. Datbáze obsahuje 57 položek (vidím dole) a dám-li CTRL-F tak vyhledání podle názvu funguje. Ve filtru jsem všecko co šlo zaškrtal "šedě" a kde bylo víc variant (karta atributy) jsem zaškrtal všechno...
  • 0

#250 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 11:18

Zkontroluj si nastaveni typu bodu. Tam musi byt zakopany pes.
  • 0

#251 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 11:36

Konkretne Druh bodu -> Rodina -> Všechno
  • 0

#252 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 11:37

HaLuMa napsal/a:
Zkontroluj si nastaveni typu bodu. Tam musi byt zakopany pes.

Chci-li editovat bod, tak tam polo6ku "typ" nevidím. Je tam jen "Druh kešky". "Velikost kešky" - ten Druh, to je ono? Ony to tedy jejsou samozřejmě kešky, tady asi ještě nedošlo v GG k přejmenování na Bod
  • 0

#253 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 11:48

...taky s takovou databází nefunguje mapa kešek (vlastně bodů)...
  • 0

#254 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 12:22

Mel jsem na mysli druh bodu ve filtrech. jednak to co psal Medwyn, ale take vpravo od toho to okno se zobrazenymi jednotlivymi druhy a hlavne to zaskrtavatko, co je nad seznamem.
  • 0

#255 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 12:45

HaLuMa napsal/a:
Mel jsem na mysli druh bodu ve filtrech. jednak to co psal Medwyn, ale take vpravo od toho to okno se zobrazenymi jednotlivymi druhy a hlavne to zaskrtavatko, co je nad seznamem.

Ano, to mám od začátku - Rodina: všechno
Druh bodu: Ingnorováno
  • 0

#256 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 14:47

nejlepsi bude, kdyz tu databazi zabalis a posles mi ji, abych si to zkusil nasimulovat u sebe.
  • 0

#257 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 17:29

Zdravím, bohužel mám asi stejný problém jako PavelMidi. Po instalaci nového GeoGetu jsem zkoušel importovat minulý týden PQ-čka. Nejdříve mi to nešlo, pak jsem zjistil, že to asi bylo tím, že jsem neodškrtl políčko "Stáhnout jen nové" (emaily se mi automaticky stahují do Thunderbirdu a označují se na serveru jako přečtené). Ovšem když jsem to samé zkusil dnes, aby se mi naimportovaly nové PQčka, chová se mi to podobně jako Pavlovi: GeoGet pracuje - Stahuji - Kontroluji X/20, síťová komunikace pracuje, létají kB, jenže výsledek importu ukazují 0. Soubory ve schránce určitě jsou, emailů mám ve schránce stovky (nejen těch 20, samotných PQ mám teď v emailu přes 30!), přitom předtím se mi ukazovaly celkový počet emailů ve schránce. GeoGet mám nastavený přesně podle nápovědy - pop.gmail.com:995, jméno@gmail.com, Heslo ...., Implicitní SSL/TLS (režim tunelu na zvláštním portu), Druh POP3, Smazat po stažení ANO, Stáhnout jen nové NE. Nevíte, čím by to mohlo být?
  • 0

#258 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 17:37

V kodu pro stahovani pres POP3 se nezmenila ani carka, a je to vec, kterou opravdu pouzivam denne! O stahovani z Gmailu uz bylo receno mnohe, gmail se nechova jako standardni cistokrevny POP3 server. K tomuto chovani je treba jej premluvit k 'recent' rezimu. (viz. dokumentace Googlu). Takze jakmile na schranku sahnes jinym programem, nemusi byt ty spravne zpravy s PQ pro Geoget viditelne. ve tvem pripade to znamena, ze Google ukazuje Geogetu nejakych 20 zprav, ale ani jedno nebyla zprava s PQ.
  • 0

#259 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 17:53

Ano, Gmail je nejlepší, ale chce to samostatný účet jen na PQ a pak to funguje 100%. Používám takto od začátku a není sebemenší problém...
  • 0

#260 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 20:17

HaLuMa napsal/a:
nejlepsi bude, kdyz tu databazi zabalis a posles mi ji, abych si to zkusil nasimulovat u sebe.

Ještě jedna věc - nefunguje otevírání dalšího bodu kliknutím na položku ze seznamu nejbližších bodů.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama