Přejít na obsah

Fotka

verze 2.3.0

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
392 odpovědí na toto téma

#261 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 21:04

Jo, díky, teď jsem si uvědomil, že jsem to už kdysi myslím řešil. Jen po tom přeinstalování a novém nastavování jsem to dělal podle toho návodu na webu a tam to není, tak jsem na to zapomněl. To bylo myslím v tom, že se mělo nastavit recent: jméno@gmail.com. Jo, tak odzkoušeno... Tedy, začalo se mi kontrolovat přes těch 600 emailů, které mám ve schránce. Mám teď však pomalé webové připojení, tak to chvíli bude trvat, než se mi všechny stáhnout :-) Možná by stálo za to to to slůvko "Recent" doplnit do návodu ke GeoGetu?
  • 0

#262 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 21:10

To sluvko "recent" je speciealita jen a jen Gmailu. Povzdechnuti - Je skoda, ze lide hledaji problem spise v Geogetu, aniz by se seznamili s moznostmi sveho postovniho uctu. ;) P.S. navod je verejna Wiki, takze to tam muze doplnit kdokoliv.
  • 0

#263 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2010 - 6:04

_Tom napsal/a:
Ještě jedna věc - nefunguje otevírání dalšího bodu kliknutím na položku ze seznamu nejbližších bodů.

Vyzkoušeno u mě a funguje to bez problémů. Otevření jak z GG tak na webu.
  • 0

#264 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2010 - 6:35

Možná jen malá chybuška B) Když si chci nastavit nový filtr, tak přejmenuji stávající. Vyberu si např. Výchozí a do řádku názvu zadám např. Můj filtr a dám save (disketku). Nový filtr se uloží, ale aktivní zůstane ten původní, což by neměl...
  • 0

#265 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2010 - 7:25

sobikovi napsal/a:

_Tom napsal/a:
Ještě jedna věc - nefunguje otevírání dalšího bodu kliknutím na položku ze seznamu nejbližších bodů.

Ušel ti kontext - jde o databázi vlastních bodů, ne o keše
  • 0

#266 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2010 - 8:04

_Tom napsal/a:

sobikovi napsal/a:

_Tom napsal/a:

Ušel ti kontext - jde o databázi vlastních bodů, ne o keše

Tak to omluva. Zkoušel jsem to na jednom vlastním bodu v databázi keší... tam odkazy na keše fungují. Přidal jsem si tedy cvičně druhý vlastní bod do stejné databáze a odkazy na vlastní body jsou opravdu mrtvé...
  • 0

#267 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2010 - 9:13

HaLuMa napsal/a:
To sluvko "recent" je speciealita jen a jen Gmailu. Povzdechnuti - Je skoda, ze lide hledaji problem spise v Geogetu, aniz by se seznamili s moznostmi sveho postovniho uctu. ;)

P.S. navod je verejna Wiki, takze to tam muze doplnit kdokoliv.

jak to teda ma bejt?
jakoze jmeno je
recent:jmeno@gmail.com
? abych to doplnil nejen tam, ale v ty "my" dokumentaci mam tabulky pro jednotlivy postovni servery..
  • 0

#268 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2010 - 10:07

Jojo, přesně tak, alespoň tak mi to funguje: "recent:jmeno@gmail.com" Jen by mě zajímalo, proč to GMAIL vyžaduje psát takto ...
  • 0

#269 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2010 - 11:09

Protoze Google uz je skoro jako Microsoft, dela si spousty veci po svem, i kdyz na to existuji standardy nebo alespon lety zabehnuta praxe.
  • 0

#270 polnjumen

polnjumen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2010 - 15:45

Tak tentokrát budu za remcala já, ale nedal by se prosím pěkně import spoiler obrázků vypnout/zapnout v nastavení? Leckde je to dost kontraproduktivní (GC18Z53) a ručně to odmazávat je docela opruz...
  • 0

#271 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2010 - 18:24

Vracim se k tomu gmailu... mám to nastavené na druh imap4, imap.gmail.com:993 a prihlasovaci jmeno ve formatu jmeno@gmail.com. zadnej "recent:" pq mi to stahuje...ale tak si rikam...Mam to nastaveno dobre, nebo to mam prenastavit na pop3 s recent: pred jmenem??
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#272 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2010 - 18:29

polnjumen napsal/a:
Tak tentokrát budu za remcala já, ale nedal by se prosím pěkně import spoiler obrázků vypnout/zapnout v nastavení?

To zni jako rozumny napad.
  • 0

#273 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2010 - 18:33

Rufuc napsal/a:
mám to nastavené na druh imap4, imap.gmail.com:993 a prihlasovaci jmeno ve formatu jmeno@gmail.com.
zadnej "recent:"

Myslim, ze u IMAPu to snad neni potreba. Pres IMAP bys mel byt schopen pristoupit k cele sve schrance, vcetne ruznych slozek. Zatimco POP3 je urceno ke stahovani nove posty v INBOXu, a Google si proste jen ruzne vysvetluje, co ze ta nova posta vlastne je. Proto ty tanecky.

Takze jestli ti ten IMAP4 funguje, bud rad. Je to nova vec, tak jsem i ja rad, ze ti to chodi. ;)
  • 0

#274 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2010 - 14:10

Tak nemalo pripominek zapracovano v prave vydane verzi 2.3.2, vcetne toho, ze si Polnjumen muze vypnout import spoileru a Sobik ma predesignovane okno s vysledkem importu. ;)
  • 0

#275 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2010 - 17:23

HaLuMa napsal/a:
Tak nemalo pripominek zapracovano v prave vydane verzi 2.3.2, vcetne toho, ze si Polnjumen muze vypnout import spoileru a Sobik ma predesignovane okno s vysledkem importu. ;)

Díky.
  • 0

#276 polnjumen

polnjumen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2010 - 15:28

Děkuji pěkně :)
  • 0

#277 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2010 - 19:42

Zda se mi, ze v nove cache mape zlobi zoom - nejde koleckem mysi ani klikem na +/-. Funguje mi pouze dvojklik do mapy. Zkousel jsem ve Firefoxu i v MSIE. Je to bug nebo chyba u me?
  • 0

#278 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2010 - 20:06

U cache mapy je myslím ještě problém s tím, že dřív se do mapy přenesly všechny body v seznamu, teď jen označené... což je hodně nepraktické.
  • 0

#279 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2010 - 21:40

sobikovi napsal/a:
U cache mapy je myslím ještě problém s tím, že dřív se do mapy přenesly všechny body v seznamu, teď jen označené... což je hodně nepraktické.

to máš asi něco špatně, mě se stále přenášejí v pohodě všechny
  • 0

#280 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2010 - 22:39

prenaseji se uplne stejne jako driv.Zmena nastalave vychozim nasataveni tech filtru pod mapkou. A ohledne zoomu - chyba je na strane googlu, spatne ted zoomuje i predchozi verze mapy.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama