Hledám slečnu cacherku...
Publikováno 18 May 2010 - 22:01
Publikováno 18 May 2010 - 22:27
Publikováno 18 May 2010 - 22:32
Erwinwik napsal/a:
Já jsem kačerka a dokonce nadšená :-) Taky by se mi hodila nějaká společnost při odlovech, ať už pánská či nějaká skupina, nejlépe Pardubický kraj;) Můj email je aludnev123@seznam.cz
To jsi mě přivedla na myšlenku...kdyby někdo(či některá) měl zájem na lov, můj email je temnomec@seznam.cz (mimo jiné).:-)
Publikováno 18 May 2010 - 23:04

To byl jednou takhle krasny slunecni patek, tak jsem ve dve skoncil v praci a vyjel smer muzeum stribra. Cestou jsem se zastavil pro par tradicek, jednu mysterku... A dve DNFka

K muzeu jsem dorazil chvili pred publikaci... Totiz pred jednou z prohlidek... Dostavam vstupenku, jeste rychle pokecam s Terezkou... A uz si me prebira jedna jeji kolegyne. Na prohlidce mam FTF, jsem tam sam

V puli prohlidky se k nam pridava Terezka a nejaci dva mudlove... Prohlidku shledavam zajimavou, jen tam dole bylo malo krabicek

Po vystupu na povrch seberem tu mysterku co je u vychodu, mozna i nejakou tu tradicku v okoli... A jdeme na veceri. Dal jsem si perfektni zebirka, byla naprosto luxusni

Po te skvele veceri zacina konecne ta zajimava cast

Takze lovime, lovime... Pak se jen rychle stavime do centra na ohnostroj, kde si na posledni chvili cvaknu pa fotek... A zase lovime a lovime... Nekdy tak ve 4 v noci hazim Terezku domu a ja jedu - svete div se - vylovit tradicky v okoli...

U jedny si chvilku odpocinu a k ranu jedu nekam do vedlejsi vetsi vesnice, pro dalsi tradicky...

ráno vstávám v šest – zkonstatování že je brzy mě zahnalo zpět a v 7:05 (moc pozdě na vlak) mluvím s mámou zda-li mě na vlak odveze – je mi to přislíbeno – v 08:00 – moc pozdě na vlak i autem – mě budí máma s tím že mě v těch 9:45 do práce odvezou :-D, v práci jsem potom polehávala celý den a získala obdiv i "posměch" od kolegů - obdiv za nejdelší první rande bez sexu a "posměch" za to že mě to tak hrozně vyčerpalo :-D
V 8 vstavam a jedu nekam k Dubi na nejaky zajimavy utvar, ale to s timto tematem nema jiz mnoho spolecneho... A psal jsem o tom uz nekde vedle...

Pokracovani zase nekdy priste...

Publikováno 18 May 2010 - 23:29
S474N napsal/a:
Ty voe, to snad bude i knizne, ne?:D

Publikováno 18 May 2010 - 23:37

Publikováno 18 May 2010 - 23:39
Dekuji, ze mi to verisAlfirin napsal/a:
Tobě to tak budu věřit

Neco hlubokyho to urcite budeS474N napsal/a:
TerezkaZ: ze by neco hlubokeho?
.
.
.
.
Treba nejaka hluboka myslenka?

Publikováno 18 May 2010 - 23:42
;)ti to nestačilo včera?_eda_ napsal/a:
Tesim se

Publikováno 18 May 2010 - 23:43
Rad bych napsal, co mi vcera nestacilo, ale nechci tu spoilovatTerezkaZ napsal/a:
;)ti to nestačilo včera?_eda_ napsal/a:
Tesim se

Publikováno 18 May 2010 - 23:44
_eda_ napsal/a:
Dekuji, ze mi to verisAlfirin napsal/a:
Tobě to tak budu věřit
Nevěřím, ale užijte si to děti

Publikováno 18 May 2010 - 23:55
_eda_ napsal/a:
prej deti...
Žádné jiné oslovení mi k vám nepasuje líp

0 uživatel(ů) prochází toto téma