BadgeGen pro GeoGet - odznáčky do statistik generovaných GgStatem
Publikováno 10 březen 2011 - 11:29
Publikováno 10 březen 2011 - 11:33

Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 10 březen 2011 - 14:19
škála je takováto:
B-50, S-75, G-150, P-250, R-500, Sa-750, E-1500, D-2500+
ale zdá se mi to možná dost nadhodnocené hehe nějak si neumím představit těch 2500 CWG na hromadě to už je celkem fůra dřeva lol
hoďte ROZUMNÝ návrhy
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 březen 2011 - 14:25

Publikováno 10 březen 2011 - 14:26

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 březen 2011 - 14:34
no já to řeším prozajičtěji jestli můžu napovědět.... string prostě před kouskováním převedu na ASCII to jest všechny český a jiný patvary odčeštím odháčkuju odčárkuju = odčervím a pak teprve počítám...MaFa napsal/a:
GgStat pocita slova spatne. Respektive pocita spatne slova s diakritikou - kazdy znak s diakritikou se pocita stejne jako mezera. Pokud ma nekdo navrh na lepsi regexp vyraz, rad ho implementuju.

Publikováno 10 březen 2011 - 14:45
To odháčkování nemusí být úplné, docela stačí znaky mimo rozumný rozsah nahradit třebas písmenem "X". Možná by se tak daly nahradit i HTML entity a UTF znaky - na délce slova přece nesejde.DrakMrak napsal/a:
no já to řeším prozajičtěji jestli můžu napovědět.... string prostě před kouskováním převedu na ASCII to jest všechny český a jiný patvary odčeštím odháčkuju odčárkuju = odčervím a pak teprve počítám...MaFa napsal/a:
GgStat pocita slova spatne. Respektive pocita spatne slova s diakritikou - kazdy znak s diakritikou se pocita stejne jako mezera. Pokud ma nekdo navrh na lepsi regexp vyraz, rad ho implementuju.
Publikováno 10 březen 2011 - 15:13
myslím, že to mám slušné celkem ... vím, že se malinko sekám v takových věcech jako např "p.s." z toho mám dvě slova místo jednoho ale už je to nepatrná chyba proti wordu.... ale uvidím možná to ještě malinko zpřesním časem...Arne1 napsal/a:
To odháčkování nemusí být úplné, docela stačí znaky mimo rozumný rozsah nahradit třebas písmenem "X". Možná by se tak daly nahradit i HTML entity a UTF znaky - na délce slova přece nesejde.DrakMrak napsal/a:
Publikováno 10 březen 2011 - 15:44
Publikováno 10 březen 2011 - 15:57

Publikováno 10 březen 2011 - 16:00
Publikováno 10 březen 2011 - 16:03
tuhle chybku sem tam měl taky... pak sem to převedl na ASCII a byl pokoj ale prudce jsem poklesl v počtu slov vůči ToběMaFa napsal/a:
Jinak ja na to jdu obracene - rozdelim text do casti podle neslovnich znaku a ty casti spocitam, bohuzel perl bere znaky s diakritikou jako neslovni znak.

a jinak je to sranda odznak a tak to tak beru... do krve se kvůli tomu bít nehodlám...
Publikováno 10 březen 2011 - 16:41
no to rikas Ty, ale pockej az Te budou ostatni porad prudit kvuli tomu ze jim to o pismenko nesedi..DrakMrak napsal/a:
je to sranda odznak a tak to tak beru... do krve se kvůli tomu bít nehodlám...
ja mam ve statistikach TB, GWG, odznacky.. jako jo, hezky, ale nikdy me nenapadlo zjistovat a hrotit nakolik to je presny.. je to jen hezky spestreni ktery spousta lidi bere nak moc vazne..
jak rikal gord na skoleni: Ty statistiky stejne studuje jen ten koho se tykaj, ostatni to nectou, a pak je vlastne zbytecny to davat na profil

Publikováno 10 březen 2011 - 16:45
Podle průměrného počtu slov v logu (ukecanější kačer, více slov, barevnější odznáček)Opicakuz napsal/a:
1) The Author (awarded based on average found log word count)
Podle počtu správních oblastí (v ČR krajů, v Německu spolkových zemí apod.), ve kterých máš alespoň jeden nález. Např. máš nálezy z pěti krajů ČR: 5/14 = 36 % krajů.Opicakuz napsal/a:
2) State Badges (awarded for finding caches in a percentage of states in various country)
Publikováno 10 březen 2011 - 16:46
Publikováno 10 březen 2011 - 16:46
Se taky Gorda držím a na profilu to nemám :-Pmikrom napsal/a:
no to rikas Ty, ale pockej az Te budou ostatni porad prudit kvuli tomu ze jim to o pismenko nesedi..DrakMrak napsal/a:
je to sranda odznak a tak to tak beru... do krve se kvůli tomu bít nehodlám...
ja mam ve statistikach TB, GWG, odznacky.. jako jo, hezky, ale nikdy me nenapadlo zjistovat a hrotit nakolik to je presny.. je to jen hezky spestreni ktery spousta lidi bere nak moc vazne..
jak rikal gord na skoleni: Ty statistiky stejne studuje jen ten koho se tykaj, ostatni to nectou, a pak je vlastne zbytecny to davat na profil
ale dávám si to na svou stránku protože je to pro mě...
a kdo chce ať se podívá... lol
Publikováno 10 březen 2011 - 16:50
Publikováno 10 březen 2011 - 18:58

Publikováno 10 březen 2011 - 21:09
MaFa napsal/a:
Ja uz jsem to psal nekolikrat, me je to uplne jedno, me pocet slov nezajima, takze to neresim. Pokud to nekdo chce mit presne, necht mi doda perlovsky kod jak to pocitat. GgStat vypocita mnohem vyssi pocet slov nez je skutecnost, a to spouste lidi vyhovuje.
Ne, ze by mi na tom az tak zalezelo, ale pripada mi to jako rozumne reseni - prevest na ciste ASCII a pak pocitat:
my @arr=split(/\W+/,unac_string("UTF-8",$text));
Mas to nekde na radku 2561 (verze 1.1.30).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů