DrakMrak napsal/a:
...v takových věcech jako např "p.s." z toho mám dvě slova místo jednoho
Tak zrovna tohle mas dobre, protoze spravne ta zkratka ma vypadat P. S. (at znamena cokoli, ma tam mit vlozenou mezeru a jsou to pak 2 slova) :-)
Publikováno 10 březen 2011 - 21:11
DrakMrak napsal/a:
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 březen 2011 - 21:13
Publikováno 10 březen 2011 - 21:16
select avg(LENGTH(log) - LENGTH(REPLACE(log, ' ', ''))+1) from logs
Publikováno 10 březen 2011 - 22:20
ok ale je to náhoda protože když to tam někdo loupne bez mezery stejně to budou dvě slova :-D lolgord napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
Tak zrovna tohle mas dobre, protoze spravne ta zkratka ma vypadat P. S. (at znamena cokoli, ma tam mit vlozenou mezeru a jsou to pak 2 slova) :-)
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 březen 2011 - 23:09
Publikováno 11 březen 2011 - 9:02
Publikováno 11 březen 2011 - 9:29
asi mám.... ok to by mohl být důvodDardalion napsal/a:
Ted jsem se take dostal k aktualizaci pluginu a podobne jako nekterym kolegum mi po konfiguraci plugin vyhodil seznam cache, kde udajne nemam log. Nicmene log tam je a jedna se vyhradne o posledni logy.
Tom mne privadi na otazku: Pri zjistovani logu mas detekci logu case-senzitive? Pred par mesici jsem si zmenil username z dardalion -> Dardalion a toto by mohl byt duvod.
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 11 březen 2011 - 11:13
DrakMrak napsal/a:
asi mám.... ok to by mohl být důvod
upravím to aby to ignorovalo velká malá písmena ...
Publikováno 14 březen 2011 - 9:36
Publikováno 14 březen 2011 - 9:43
Publikováno 14 březen 2011 - 9:54
Merencin napsal/a:
Pravidelně před aktualizací statistik pouštím Badgen konfigurátor, abych měl čerstvé počty (např. počet dní s lovením v jednom kuse).
Zajímavé je, že se mi neustále zmenšuje vzdálenost mezi nalezenými kešmi v jednom dni. Od 531km jsem se dostal na 360km. Ať přemýšlím, jak přemýšlím, tahle vzdálenost by se zkracovat neměla, ne?
K logům: Mně říkal, že nemám log u 495 keší, což je cca třetina z nalezených. Zaktualizoval jsem (nahrál příslušná PQ) Geogetí databází a počet nenalezených logů klesl na 470. Nick mám stále stejný, neměnil jsem ho.
Publikováno 14 březen 2011 - 23:25
Publikováno 15 březen 2011 - 1:55
nevím těžko z téhle hlášky poznat kde je problém...vrtule79 napsal/a:
Ahoj,
po aktualizaci na nejnovější verzi BadGenu se mi objevila chybová hláška viz obrázek. Neukládá to nastavení generátoru. Poradí mi prosím někdo, co s tím?
Publikováno 15 březen 2011 - 7:24
vrtule79 napsal/a:
nechápu, jaké výpočty. A jak je mám projít?
Publikováno 15 březen 2011 - 11:50
vrtule79 napsal/a:
aha, tak to se omlouvam :-)
Publikováno 15 březen 2011 - 12:42
Publikováno 15 březen 2011 - 15:06
Publikováno 15 březen 2011 - 15:17
přiznám se nevím mě to sedí 51 / 51 takže babo raď... tohle se dělá přímo z DB musel bych mít chybně dotaz ale zrovna tomu Matrix Cacherovi jsem věnoval poměrně velkou pozornost a momentálně je to asi po 4-té předěláno přemejšlím kde soudruzi udělali chybu ale zatím nevím...Merencin napsal/a:
Jak je mým zvykem, generuji další problém. Ne, že by mi to extra vadilo, ale dle odznáčků mám The Matrix Cacher na 73, zatímco o kus výše v matici Diff/Terr je to 61 kousků. Takže jde o jiný výsledek ze stejných dat.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů