BadgeGen pro GeoGet - odznáčky do statistik generovaných GgStatem
Publikováno 24 březen 2011 - 12:16
Publikováno 24 březen 2011 - 15:22
Publikováno 24 březen 2011 - 15:34
Pomůže ti, když ti najdu souřadnice toho maličkatého ostrůvku při jižním pobřeží? Mohl by to být docela rozumný kalibrační bod (jasně, + - 2 km, žádná míra, ale pro naše potřeby by měl postačovat).zLOST napsal:
vsak jo, mapka byla zkalibrovana podle souradnic, ale predpokladal jsem, ze 'extreme points' z wikipedie budou odpovidat mapce z guglu. coz ale evidentne ne vzdy sedi.
kazdopadne by to ted melo sedet vertikalne. horizontalne jeste jsou uhnuty kousek doprava.. ted premejslim co udelat s anglii
Publikováno 24 březen 2011 - 16:35
DrakMrak napsal/a:
:-D kdo nic nedělá nic nezkazí....Merencin napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
Matrix cacher porovnává kombinace D/T porovnávají se řetězce
select count(distinct trim(gc.terrain)||'-'||trim(gc.difficulty)) cnt from geocache gc where gc.dtfound > 0;otázkou je jestli v DB není něco co tam být nemá....
možná to ještě upravím...
select count(distinct trim(CAST(CAST(gc.terrain as money) as text))||'-'||trim(CAST(CAST(gc.difficulty as money) as text))) cnt from geocache gc where gc.dtfound > 0;
nevím jestli to přinese kýžené vylepšení ale něco podobného běžně používám v DB a nejsou s tím až tak potíže...
Také mne to napadlo. Jenže statistiky (ne odznáčky) na stejné stránce jsou v pořádku a datový zdroj se nezměnil.
Poslyš, ještě tě nemrzí, že ses do toho pustil?
no někdy je to záhul ale víš co baví mě to a kritiku beru konstruktivní
sem na to zvyklej
přemejšlím co je na tom dotazu do databáze blbě asi to udělám zcela jinak ale přijde mi ten stávající dotaz dobrej a mě zatím vždycky fungoval ... není mi jasný proč by neměl...
Provedena korekce v DB a i Matrix sedí. Díky za trpělivost při řešení problematického týpka.
Publikováno 09 duben 2011 - 22:49

(ale nemám u 108 keší logy, z lonského roku)

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 22 duben 2011 - 22:27
Publikováno 30 duben 2011 - 10:30

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 01 květen 2011 - 21:54
weri napsal/a:
Zdravím,
před nějakým časem jsem si dal do statistik i tyto odznáčky a moc se mi líbí. Mám s nimi ale dva problémy:
a ) Nepočítá to správně FTF. U tagu FTF rozlišuji dva typy FTFek, klasické solo FTF (hodnota "FTF" ) nebo společné FTFko (hodnota "co-FTF" ). Bohužel se počítají jen ty s hodnotou "FTF". Bylo by možné třeba v nějakém dalším upgradu upravit, aby se počítaly i různá co-FTF nebo kde bych to případně mohl upravit ručně.
(o variantě se změnou všech hodnot z co-FTF na jen FTF vím, ale chci zachovat rozlišení těchto dvou typů FTF)
b ) Nepočítá to "správně" eventy. Podle odznáčků jsem již uspořádal 5, přímo na mě jsou psány 4, ale spolupořádal jsem další 3 (napsány na někoho jiného). V záhlaví jako organizátor jsem napsát 5x nezkráceně ("weri.cz" ) a 2x zkráceně("weri"-pořádalo to hodně lidí a nebylo dost znaků). Podle toho dedukuju, že projíždí eventy a hledá tam přesné znění nicku. Jde tedy nějak upravit, aby se počítala i různá zkrácení nicku.
Bylo by tedy možné mi nějak poradit, jak tohle vyřešit. Koukal jsem do zdrojáku a nejsem z toho dvakrát moudrý, takže si to nedokážu opravit sám. Nasměruje mě někdo, kde a co "přepsat", aby to fungovalo nebo kdyby to nebylo moc práce, mohlo by se to třeba objěvit v další verzi
Díky všem za jakoukoliv radu
To opravdu nikdo neví, co s tím provést?

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 01 květen 2011 - 22:06
... like '%FTF%'
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 květen 2011 - 22:36
Publikováno 02 květen 2011 - 7:01

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 02 květen 2011 - 10:30

Publikováno 03 květen 2011 - 10:03
weri napsal/a:
b ) Nepočítá to "správně" eventy. Podle odznáčků jsem již uspořádal 5, přímo na mě jsou psány 4, ale spolupořádal jsem další 3 (napsány na někoho jiného). V záhlaví jako organizátor jsem napsát 5x nezkráceně ("weri.cz" ) a 2x zkráceně("weri"-pořádalo to hodně lidí a nebylo dost znaků). Podle toho dedukuju, že projíždí eventy a hledá tam přesné znění nicku. Jde tedy nějak upravit, aby se počítala i různá zkrácení nicku.
Publikováno 03 květen 2011 - 10:19
where nickname like '%weri%'jenze to ti sezere i kes od blablaweriblabla. nebo si svoje kese oznac extra tagem a hledej je stejne jak FTFka.
Publikováno 03 květen 2011 - 10:22
zLOST napsal/a:
mozna neco ve stylu:
where nickname like '%weri%'jenze to ti sezere i kes od blablaweriblabla. nebo si svoje kese oznac extra tagem a hledej je stejne jak FTFka.
Díky za tip, varianta s vlastním tagem mě nenapadla a bylo by to celkem "jednoduché". Jen co se vrátím z práce, tak se na to vrhnu...

Publikováno 03 květen 2011 - 10:23

Publikováno 03 květen 2011 - 10:56
Publikováno 03 květen 2011 - 11:00

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů