Publikováno 03 May 2011 - 12:07
Publikováno 04 May 2011 - 13:31
Citace
netuším musel bych vidět do DB co ti to generujestixpunk napsal/a:
uz nejakou dobu mi badgegen cpe zlatej odznacek ze sem zalozil 50 kesi ale zalozil sem jen jednu. netusite nekdo kde by mohla byt chyba?
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 04 May 2011 - 13:33
Citace
weri napsal/a:
Citace
weri napsal/a:
Zdravím,
před nějakým časem jsem si dal do statistik i tyto odznáčky a moc se mi líbí. Mám s nimi ale dva problémy:
a ) Nepočítá to správně FTF. U tagu FTF rozlišuji dva typy FTFek, klasické solo FTF (hodnota "FTF" ) nebo společné FTFko (hodnota "co-FTF" ). Bohužel se počítají jen ty s hodnotou "FTF". Bylo by možné třeba v nějakém dalším upgradu upravit, aby se počítaly i různá co-FTF nebo kde bych to případně mohl upravit ručně.
(o variantě se změnou všech hodnot z co-FTF na jen FTF vím, ale chci zachovat rozlišení těchto dvou typů FTF)
b ) Nepočítá to "správně" eventy. Podle odznáčků jsem již uspořádal 5, přímo na mě jsou psány 4, ale spolupořádal jsem další 3 (napsány na někoho jiného). V záhlaví jako organizátor jsem napsát 5x nezkráceně ("weri.cz" ) a 2x zkráceně("weri"-pořádalo to hodně lidí a nebylo dost znaků). Podle toho dedukuju, že projíždí eventy a hledá tam přesné znění nicku. Jde tedy nějak upravit, aby se počítala i různá zkrácení nicku.
Bylo by tedy možné mi nějak poradit, jak tohle vyřešit. Koukal jsem do zdrojáku a nejsem z toho dvakrát moudrý, takže si to nedokážu opravit sám. Nasměruje mě někdo, kde a co "přepsat", aby to fungovalo nebo kdyby to nebylo moc práce, mohlo by se to třeba objěvit v další verzi
Díky všem za jakoukoliv radu
To opravdu nikdo neví, co s tím provést?
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 04 May 2011 - 13:39
Publikováno 04 May 2011 - 19:21
Publikováno 04 May 2011 - 19:25
Citace
Arogant napsal/a:
Byly přidány nové odznaky: http://blog.3am.cz/2...ged-cacher.html
Publikováno 04 May 2011 - 21:54
Citace
zLOST napsal/a:
ted me napadl "Lazy Cacher" - za 1/1 kese..
Publikováno 04 May 2011 - 21:54
Publikováno 04 May 2011 - 22:26
Publikováno 04 May 2011 - 22:28
Citace
No nesměj se, těch 1/1 zase tak moc není ! V celém Česku 416, a to jsou v tom i Earthky, virtuálky a webky !DrakMrak napsal/a:
Citace
zLOST napsal/a:
ted me napadl "Lazy Cacher" - za 1/1 kese..:D:D:D:D:D
Publikováno 04 May 2011 - 22:30
Citace
tak by z toho mohl bejt nakonec fajn odznak :-)Arne1 napsal/a:
Citace
No nesměj se, těch 1/1 zase tak moc není ! V celém Česku 416, a to jsou v tom i Earthky, virtuálky a webky !DrakMrak napsal/a:
Citace
zLOST napsal/a:
ted me napadl "Lazy Cacher" - za 1/1 kese..:D:D:D:D:D
Publikováno 05 May 2011 - 6:54
Publikováno 05 May 2011 - 15:02
Citace
Přes víkend na to hupsnu dřív nestíhám :-)zLOST napsal/a:
tak sup tam s nimstylove muze bejt stejnej jako 5/5 a je to skorem bez prace...
Publikováno 05 May 2011 - 15:17
Publikováno 05 May 2011 - 15:20
Citace
jo jo já ještě chci upravit barvy nápisů u podkladu emerald a sapphire je to moc tmavý a při zmenšeních blbě čitelný plus tři odznaky to bych měl do neděle doladitzLOST napsal/a:
oka. ja furt jeste neaktualizoval levely pro jednotlivy odznacky.. su vostuda
Publikováno 05 May 2011 - 21:12
Publikováno 05 May 2011 - 23:28
Citace
Hned to jdu testnout :-)zLOST napsal:
stal se zazrak - updatnul jsem to a nachystal si i ty tri novy odznacky
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů