BadgeGen pro GeoGet - odznáčky do statistik generovaných GgStatem
Publikováno 01 září 2010 - 21:12

Publikováno 01 září 2010 - 21:28
Sally&eL napsal/a:
...a The Long-Distance Cacher nebude? Informace o nejvzdálenější kešce přeci je. Klidně si to doplním i ručně
...jinak díky za vývoj
Long Distance Cacher aaaa někde mi vypadl

už je to bumbrdlíček tak se to může přihodit
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 01 září 2010 - 21:45
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 02 září 2010 - 7:20

Publikováno 02 září 2010 - 7:37
Parkis napsal/a:
nešlo by trošku lépe zdokumentovat ty konstanty zadávaný v konfiguráku? nějak se v tom neorientujuA úplně nejlíp kdyby je šlo oddělit do samostatného souboru, aby se to při každé nové verzi nemuselo dělat znova
Pracuju na tom zatím je to jak je to ale snažím se to vylepšit pro lidi ale dělám to po chvilkách tak vydržať pls.
Publikováno 02 září 2010 - 9:08

Publikováno 02 září 2010 - 10:44
Merencin napsal/a:
Mohl byste někdo dát k dispozici šablonu, případně mne nakopnout? Ať se snažím sebevíc, nedaří se mi to rozchodit. Jsem přesvědčen, že závada je mezi židlí a klávesnicí, ale odstranit ji neumím.
někam do Template si dej toto:
INCLUDE_TEMPLATE .\script\GgStat\Template_BadgeGen.cfg HTML <br />pozor na cesty nevím kde se ti co válí já to mám takto
a ještě potřebuješ plugin GgsExpr.exe poslední (je na GeoGetí stránce)
taky ve správným místě pokud ho máš blbě prostě to nic neudělá
cesta je v tom Template_BadgeGen.cfg u slova PLUGIN takže taky kdyžtak upravit dle toho jak to máš
Publikováno 03 září 2010 - 11:52

Publikováno 03 září 2010 - 11:57
Merencin napsal/a:
Díky. Právě to jsem všechno provedl, pustil lokálně a v sekci pro Badge v html pusto prázdno. Říkám, že to bude někde klávesnicí a židlí.
Těžko radit :-) koukni do výpisu při generování statistiky, jestli se spustí ten plugin GgsExpr pokud ne chyba by mohla být v cestách pokud ano tak nevím... musel bych to vidět

Publikováno 03 září 2010 - 14:05
DrakMrak napsal/a:
Merencin napsal/a:
Mohl byste někdo dát k dispozici šablonu, případně mne nakopnout? Ať se snažím sebevíc, nedaří se mi to rozchodit. Jsem přesvědčen, že závada je mezi židlí a klávesnicí, ale odstranit ji neumím.
někam do Template si dej toto:
INCLUDE_TEMPLATE .\script\GgStat\Template_BadgeGen.cfg HTML <br />pozor na cesty nevím kde se ti co válí já to mám takto
a ještě potřebuješ plugin GgsExpr.exe poslední (je na GeoGetí stránce)
taky ve správným místě pokud ho máš blbě prostě to nic neudělá
cesta je v tom Template_BadgeGen.cfg u slova PLUGIN takže taky kdyžtak upravit dle toho jak to máš
Jsem na tom stejně, taky mi to pomocí Template_BadgeGen.cfg nějak nekvoká. A co víc, taky si myslím, že je to mezi klávesnicí a židlí. Je to někde v cestách, ale zatím jsem na to nepřišel.
Abych to vyzkoušel, tak jsem nakopíroval obsah Template_BadgeGen.cfg přímo do Template GgStatu a navíc i GgsExpr.exe jsem musel dát do adresáře GeoGetu.
Pak se mi nějaké ikony spočítaly a zobrazily.
Pro DrakMrak: Vygenerované ikony jsou ale příliš veliké, šlo by je konfiguračně zmenšit nastavením v % tak jako u GSAKu, kde se dá určit velikost např. 80%?
Publikováno 03 září 2010 - 14:11

Publikováno 03 září 2010 - 14:14
Publikováno 03 září 2010 - 14:16
beru všechny náměty... a tohle je dobrý upozorněnímr.mates napsal/a:
Jo, já vím, že je to jenom beta verze, to jsi psal. Taky to tak beru. Já se s GeoGetem taky stále učím, ale ten čas.... ten kdyby byl. Ber to jen jako námět.

Publikováno 03 září 2010 - 14:35

Publikováno 03 září 2010 - 14:53
super :-)mr.mates napsal/a:
Já věděl, že na to přijdu. Několik chyb najednou. Starý GgStat (nový jsem sice stáhnul, ale blbě umístil, takže to stále pracovalo se starým) a chyba v cestě. Takže Template_BadgeGen.cfg už chodípřes INCLUDE_TEMPLATE
Publikováno 03 září 2010 - 15:23
Publikováno 07 září 2010 - 12:47

na stránce GeoGetu verze 1.4b
- doplněno a zpřehledněno nastavení (zatím na ruční náhon změnou v souboru)
- možnost změny rozměrů plochy pro odznáčky
- možnost změny velikosti odznáčků
- pár vylepšení ohledně pásků (ještě to není zcela dokonalé)

Nutnost nového (posledního) pluginu GgsExpr !!
Publikováno 07 září 2010 - 21:29
Publikováno 07 září 2010 - 22:49
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 září 2010 - 5:39
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů