Wherigo - jaký přístroj pořídit
Publikováno 28 duben 2010 - 18:18
Publikováno 28 duben 2010 - 18:22
Do Nokie by ti měl pasovat OpenWig - zadarmo. Garmin nemám, ale v něm to jde tuším taky.LadyBird napsal/a:
Turistickou navigaci mám(Garmin 60CSx) i tel. s datovým tarifem (Nokia 3110). Pls. o radu, co si pořídit - s min. náklady, abych mohla lovit wherigo keše.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 28 duben 2010 - 18:22
Publikováno 28 duben 2010 - 18:26

Publikováno 28 duben 2010 - 18:31
Tak tak. Tomu slabší jsem nějak neporozumělhrabosman napsal/a:
LD-3W se da sehnat levneji. je to sice starsi model nez ta 4 ka, ale je to vesmes to stejne. ja osobne mam LD-3W a naprosta spokojenost (vyhovuje mi, ze nema integrovany akumulator takze muzes kdykoli pohodlne vymenit - pokud mas nahradni)
jinak mam nokii 6233 a pouziavm openwig a slape to jak hodinky!

a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 28 duben 2010 - 19:11
Publikováno 28 duben 2010 - 19:19
Publikováno 28 duben 2010 - 19:32
Publikováno 28 duben 2010 - 22:35
ajne napsal/a:
Robbisek: Slabší? Asi tomu moc nerozumíš, že? Ale o tom tohle téma není.
LadyBird: Nejlepší je vyzkoušet, OpenWIG je zdarma, tak ho stáhni a zkus, modul snad někdo v okolí půjčí. Když budeš chtít změnit telefon, kup si dotykovou 5230 za skvělé peníze a budeš mít i integrovanou GPS s bezplatnou navigací OVI. A OpenWIG půjde skvěle.
Díky všem. OpenWIG vyzkouším. Uvažuju i o nákupu novýho mobilu. Ta 5230 je zajímavá. Nemám ale představu, jak GPS v uvedené NOKII funguje v porovnání s klasickou GPS. Když používám navigaci, musím být připojená k netu?
Publikováno 29 duben 2010 - 4:42
Publikováno 29 duben 2010 - 6:10
Publikováno 29 duben 2010 - 8:26

Publikováno 19 listopad 2010 - 8:27
Publikováno 19 listopad 2010 - 8:47
pysklatko napsal/a:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jakou GPS si pořídit abych mohla hrát Wherigo. Zatim jsem vyčetla, že to jde na Coloradu, jde to i na nějakých jiných?
Díky za odpověď
Nemusíš-li šetřit, jdi do Oregonu (550), jsi li limitována penězi zvol telefon s dotykovým displayem a Androidem (používá se aplikace Where You Go).
Publikováno 19 listopad 2010 - 8:52
Publikováno 19 listopad 2010 - 9:04
pysklatko napsal/a:
Mě by se nejvíc líbila GPS navigace Garmin GPSMAP 60 CSx, s tou to ale předpokládám nepůjde že?
Tuším že nepůjde a také tuším že již má nástupce 62.
Publikováno 19 listopad 2010 - 9:53
to je dost špatná rada. wherigo přehrávač na oregonu je asi úplně nejhorší, kvůli padavosti a pomalosti.Zegga napsal/a:
Nemusíš-li šetřit, jdi do Oregonu (550)
pysklatko, záleží na tom, jestli je pro tebe důležitější hraní wheriga, nebo kvalitní navigace. S oregonem je to tak, že je to velmi dobrá GPSka, na které se navíc s trochou štěstí a příznivou konstelací skvrn na slunci dá občas odehrát nějaké wherigo.
chceš-li obojí, doporučil bych buď starší Colorado, nebo dva samostatné přístroje - na navigaci třeba tu 60/62CSx, na wherigo nějakého androida. případně použít mobil s Javou, který možná už máš, a k němu bluetooth GPS modul
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 19 listopad 2010 - 10:24
Publikováno 19 listopad 2010 - 10:41
matejcik napsal/a:
1) Otázka zněla jakoký přístroj na WHERIGO, nikoli jakou navigaci či jaké vybavení na geocaching.
2) Žvaníš nesmysly, po vzniku URVIGA a převodu většiny Wherig do něj dochází k problémům opravdu výjmečně. Což platí i u Androidu, kde hry programované ve Builderu dělají problém a nenabíhají další kroky v zonách.
3) Bylo by fajn abys uvedl kolik Wig máš odehraných na jakých přístrojích (i na jakých přístrojích si souběžně viděl hrát kolegy) a u kterého Wiga jsi měl jaký problém.
Mezi mobilem s Javou + modul a Oregonem je asi takový rozdíl jako mezi máslem a herou...., funkční, ale na chut nic moc.
Publikováno 19 listopad 2010 - 10:46
pysklatko napsal/a:
Mám SE W810i, půjde to na něm? A jak poznám který bluetooth modul k němu bude pasovat?
Jinak děkuji moc za rady. Chci si začít šetřit na lepší GPS a vybírám jakou. Chtěla jsem aby už v ní bylo vše a měla jsem vše v jednom. Ale protože se ráda toulám lesem a bahnem a tak... chtěla jsem spíš odolnější navigaci, která vydrží i špinavé ruce a pád do kaluže.
Pokud chceš plně funkčný, celkem odolný přístroj, zvol OREGON. Dá se sehnat již od 6K, když pohledáš. (rok starý, v záruce, s folií jako nový, podobné koupě proběhly i tady)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů