Přejít na obsah

Fotka

Další obrazce na geomapě

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
464 odpovědí na toto téma

#141 Sutech

Sutech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 197 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:21

Hehe, tak na tom si paní redaktorka z MF konečně smlsla :D. Když jsem s ní dělal nedávno rozhovor o GC, který je tu také někde na fóru, stále se ze mě snažila vytáhnout nějaké senzace typu: "je to pro někoho drogou", "jsou mezi kačery nějaké spory", "EXISTUJÍ NĚJAKÉ KONTROVERZNÍ KEŠE"? :) Na všechny tyto otázky jsem ji odpovídal ve smyslu, že ne, že vše je růžové a ideální, všichni se máme rádi a krabičky zásadně schováváme do čisťounkých, suchých skrýší ve stromech. A vida - konečně se jí poštěstilo :D:D:D
  • 0

#142 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:31

Sutech napsal/a:
Hehe, tak na tom si paní redaktorka z MF konečně smlsla :D.
Když jsem s ní dělal nedávno rozhovor o GC, který je tu také někde na fóru, stále se ze mě snažila vytáhnout nějaké senzace typu: "je to pro někoho drogou", "jsou mezi kačery nějaké spory", "EXISTUJÍ NĚJAKÉ KONTROVERZNÍ KEŠE"? :)
Na všechny tyto otázky jsem ji odpovídal ve smyslu, že ne, že vše je růžové a ideální, všichni se máme rádi a krabičky zásadně schováváme do čisťounkých, suchých skrýší ve stromech.
A vida - konečně se jí poštěstilo :D:D:D

tak evidentne uplne blba nebude: zvlada zaklad ivestigativni novinariny - patrala na foru :D
  • 0

#143 Dave.g

Dave.g

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:35

Ehm, že by to byla TA učitelka Marta o které mi řekl Mr.Google prvním linkem ?? :D:D:D:D
  • 0

#144 weri

weri

weri.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 1 519 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:35

Ostravacek napsal/a:
Když se déle zadívám na obrázek těch 20 keší, normálně se mi zdá, že se mění a vystupuje z něj učitelka Marta!
Zkuste to taky!

Kecy, zkoušel jsem to již třikrát a pokaždé z toho vystupuje nějakej fousatej chlap :)
  • 0

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI

6.gif15.5.-Den kuřete vindaloo

6.gif25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook

Banner_468.gif

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!

#145 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:36

pokud by se někomu zdálo, že tady ztrácíme hodně času diskusí o ...ničem...:D , tak doporučuji přečíst si diskusi k příslušnému heslu na wikipedii: http://cs.wikipedia....ki/Diskuse:Píča :D:D to je teprve něco!
Ale zaujala mne tam část "Národní symbol", kdy se znak porovnává s tvarem české kotliny (pohraniční hory a Vltava), vskutku zajímavé asociace... http://cs.wikipedia....dn.C3.AD_symbol

no...je tam http://www.mapy.cz/#...y=133529600@z=5
  • 0

#146 Autacek

Autacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:50

Vážení a milí.. už je to tady :|

http://zpravy.idnes....vaa&idc=1384430
  • 0

#147 oP

oP

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:52

Mohla tam ta <autorka> napsat taky treba neco o pohorsovani s ignorlistem ... ale to tam radsi dala P**U jak zvon jak se říká ... kdo tedy pohoršuje.
  • 0

#148 oP

oP

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:53

Autacek napsal/a:
Vážení a milí.. už je to tady :|
http://zpravy.idnes....vaa&idc=1384430

to bude hodně sledovaný okolo 12h :) padne rekord návštěvnosti? budou padat servery? :D
  • 0

#149 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:54

Teda, jeden den clovek tu neni a co se tu deje :D Na druhou stranu se priznavam, ze jsem si byl vcera pekne inkriminovane zalezitosti "liznout", takze co se me tyce, tak odloveno komplet + dalsich 33 kousku. Naprosto super prochazka, uplne v klidu, bez honeni a stylem prochazky se to da zvladnout za krasne 3 hodiny a dokonce i uplne suchou nohou, takze se dalsi nemusi bat. BTW KaMo_cz, tvuj nick jsem tam nejak v logbookach nevidel, tak co je s tebou? Jo holt nekdo lovi a jinej si pouze honi pusu na foru, ze? :D
  • 0

#150 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 8:54

Prosím všechny strážce ideové čistoty čehokoliv, aby si zažádali o grant ministerstvo lásky a slušné mluvy a hráli si na svém písečku. Co třeba vytvořit nějaký ten EUCaching? Založte si komisi, najděte si budovu a komisaře jistě seženete. A až vás budou miliony, všichni proti větru, tak třeba vyčistíte i ten Augiášův chlív, ze kterého je vám nevolno a který tak kazí vaše děti. Nepovažuji za neslušný obrazec na mapě, ale vaše smýšlení je hodno rejžáku a sava.
  • 0

#151 Anupev

Anupev

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 597 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:02

No to potěš koště, za chvíli se nad geoblastí bude vznášet Reynolds Koranteng ve vrtulníku a sporťáci to budou hbitě vykreslovat na interaktivní mapě elektronickou tužkou. Starosti paní redaktorky bych chtěl mít. A paní učitelka Marta asi cenzuruje výuku geometrie:-)
  • 0
Každá keš je stupněm ke kačerově posmrtné blaženosti.

#152 _eda_

_eda_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:08

dr.vota napsal/a:
Děkujeme učitelce Martě z Teplic za publicitu v MF DNES 14.5.2010 strana A4.
Škoda, že neuvedla taky svůj nick :D
Otcové učitelé z východních Čech B)

Heeeeej!! To je MUJ tracklog!! Jak to, ze se me nidko neptal, jestli ho muze pouzit, natoz pro komercni ucely??? :@:@:@:@:@
  • 0

#153 _eda_

_eda_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:10

weselka napsal/a:
Být _edou_ tak ji zažaluju za porušení autorského zákona. _eda_ se s tím dělá, v potu tváře vykreslí při odlovu pěkný obrázek a paní učitelka Marta si ho bezostyšně použije a ani neuvede zdroj. ;)idc=1384430[/url]

Presne!
  • 0

#154 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:21

Ze by nakonec ne pani ucitelka, ale pani ze zdravotnictvi?
  • 0

#155 Hickos

Hickos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:25

bubbu: bu bu bu - to bude škody najednou ;)
  • 0
Don't panic!

#156 AHA & team

AHA & team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 441 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:30

_eda_ napsal/a:
Heeeeej!! To je MUJ tracklog!! Jak to, ze se me nidko neptal, jestli ho muze pouzit, natoz pro komercni ucely??? :@:@:@:@:@

Autorský zákon tuším umožňuje cosi jako licenci pro účely zpravodajství. Myslím, že ten případ postihuje tento paragraf:

§ 34
Úřední a zpravodajská licence
(1) Do práva autorského nezasahuje ten, kdo v odůvodněné míře dílo užije

a) k úřednímu účelu na základě zákona,

b) při zpravodajství o aktuální události, při které je takové dílo provozováno, vystaveno nebo jinak užito,

Takže to můžeš leda obrátit ve svůj prospěch a říkat, že jsi udělal nejhezčí tracklog. Pokud by tě to stále trápilo, začni přemýšlet o tom, zda máš práva zveřejňovat užité mapové dílo. =)
  • 0

#157 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:37

bubbu napsal/a:

Merencin napsal/a:
Prosím všechny strážce ideové čistoty čehokoliv, aby si zažádali o grant ministerstvo lásky a slušné mluvy a hráli si na svém písečku. Co třeba vytvořit nějaký ten EUCaching? Založte si komisi, najděte si budovu a komisaře jistě seženete. A až vás budou miliony, všichni proti větru, tak třeba vyčistíte i ten Augiášův chlív, ze kterého je vám nevolno a který tak kazí vaše děti.

Nepovažuji za neslušný obrazec na mapě, ale vaše smýšlení je hodno rejžáku a sava.

Tohle není váš píseček. Konkrétně geocaching jako takový. Ale tohle forum je asi na čase opustit.
P.S. Pak se nedivte, že jsou český holky u vytržení nad cizincema. To není o penězích, ale o dobrém vychování a galantnosti. Odcházím. Tohle forum už není o geocachingu, ale něčem docela jiném.

Nic si nepřivlastňuji, pokud číst umíte. Já jen pokrytce tohoto ražení miluji a vyjdu jim vstříc vždy a za každého počasí. Rád jim pomohu k seberealizaci. Kdekoliv, ale jinde.
  • 0

#158 adam a veru

adam a veru

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:38

V MF pro severní čechy je článek obsáhlejší, dokonce i se čtyřmy obrázky <i> To je zase reklama :|
  • 0

#159 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:43

Jsem zvědav kdy někdo na mapě vykreslí mohameda
  • 0

#160 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2010 - 9:45

to je moc pekne :-( cim vic reklamy tim horsi to s GC bude :-( to ze je predmetem reklamy obrazec ktere deti maluji a vyryvaji od skolky kde muzou aniz by vedeli co to znamena a ktery je na kazdem faxu a kopirce a ja envim kde vsude me nejak netrapi, co me trapi je vubec propagace GC kdekoli v jakem koli mediu :-( by me zajimalo kde pani prisla na to ze to je znamy tvar v cele evrope :D ;)
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama