Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
657 odpovědí na toto téma

#321 m4rkus

m4rkus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 9:55

Tak pokud obravim text pomocí <font color.. tak v náhledu se to obarví, ale po uložení ne :|
  • 0

#322 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 12:09

Ted jsem se koukal do posty na logy a vidim ze tam mam jeden prazdny log, ani tecka tam nebyla :o .

sem se podivej

Tak jsem zkusil na sve cache napsat poznamku aniz bych tam neco napsal a jde to :( .

Tak jestlik to tak pujde dal, tak v logu uz neuvidim ani tu tecku, ci dik, ale jen to prazdno a kdyz nekdo napise alespon jednu radku, tak to bude svatek. No nevim kam to speje. Kdyby alespon ten BBcod predelali na html, je to jen asi 15 kodu, aby stare logy byly zas jak maji byt.
  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#323 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 12:49

To proto, ze ten novy editor kazdy log, i ten prazdny, obali P tagem, takze vzdycky v tom logu neco je. Minimalne ten HTML tag. ;)
  • 0

#324 teepec

teepec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 14:01

Mě hlavně zaráží, že web, na kterym stojí celosvětově rozšířená hra o milionech uživatelů, je humpoláčtějc udělanej, než kdejakej bezvýznamnej web
  • 0

#325 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 14:30

Dotaz na ownery: měli byste někdo nějakou mrtvou kešku, na které by nevadilo, kdyby si tam lidi prováděli pokusy s formátováním logů, ať neděláme bordel někomu, komu to chodí na mail? Ď.
  • 0

#326 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 14:37

...dělej si pokusy na své kešce nebo TB ;)
  • 0

#327 Sinuhet

Sinuhet

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 14:37

Netorack napsal/a:
Dotaz na ownery: měli byste někdo nějakou mrtvou kešku, na které by nevadilo, kdyby si tam lidi prováděli pokusy s formátováním logů, ať neděláme bordel někomu, komu to chodí na mail? Ď.

zaloz si novy listing (nepublikuj ho) a tam si muzes testovat do skonani svetu.
  • 0

#328 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 19:06

HaLuMa napsal/a:
To proto, ze ten novy editor kazdy log, i ten prazdny, obali P tagem, takze vzdycky v tom logu neco je. Minimalne ten HTML tag. ;)

No ja tam ani ten P tag nenasel, proste tam nic neni, ani mezera, vlastne ani to nic. Jen konci jedna zavorka >< a hned druha zacina :| .

V kazdem pripade to pro mnohe bude logovani na tri kliknuti mysi. Takze jasny signal pro honbu za body. No myslim za by to meli jeste trochu doladit aby se dalo pomoci souboru geocache_visits.txt logovat hromadne na jedno kliknuti :D :D :D .
  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#329 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 0:15

We are rolling back the HTML editor for cache logs.

Vypínají ten "skvělej" "WYSIWYG" editor (mylím, že obojí patří po právu do uvozovek!) logů...
Zaplaťjimtopánbůh!
  • 0

#330 _eda_

_eda_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 0:17

3x hura! Ted jen co budou delat s tema logama za posledni den a s tim, co prevedli (pokud vubec zacli)...
  • 0

#331 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 0:22

We have pushed a hotfix this morning which has re-converted all the old cache logs to use the original BBCode. This is so the raw code doesn't clutter them up until we can batch convert the old logs to HTML.

...tak uvidíme...:|
  • 0

#332 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 7:56

Před chvílí jsem si všiml, že mi začaly blbnout Google Maps s kešemi. Některé keše, které mám odlovené, se mi na mapě neoznačí smajlíkem (takže jsem si dvě mysterky v rámci domácí přípravy vyluštil znovu :) ). Řekl bych, že tohle je jeden z nejméně povedených upgrade za poslední dobu.
  • 0

#333 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 11:19

Dneska jsem nad GCmapou dělala přípravu na víkend a najednou se mi na mapě neukazovaly nálezy-smajlíky To se mi dřív stávalo, když jsem byla dlouho nečinná. Ale teď jsem byla normálně přihlášená, jen mě to asi po půl hodině takhle vyhodilo. Dá se to nějak ošetřit? Asi to bude taky něco s tou jejich nedávnou aktualizací.
  • 0

#334 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 15:13

no me se ted na geomape preventivne nezobrazuji zadne cache. obvykle "requestign caches" je ted "loading map" a nic...nepomaha ani refresh map, ani zmena meritka ani refresh page...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#335 vytrvalec

vytrvalec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 16:26

Ano, mapám se nedaří. Když připravuji nové PQ před cestou do neznámých krajů, tak mám ve zvyku si nechat výsledek ukázat na mapě. Toto teď nefunguje.
  • 0

#336 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 185 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 16:31

nosferatu XIII. napsal/a:
no me se ted na geomape preventivne nezobrazuji zadne cache. obvykle "requestign caches" je ted "loading map" a nic...nepomaha ani refresh map, ani zmena meritka ani refresh page...

Tak u nas funguje vsechno tak jak ma...
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com

#337 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 17:05

To se mi stalo asi před měsícem, doporučovali mi tady spoustu věcí - a nakonec mi stačilo restartovat Firefox :))
  • 0

#338 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 874 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 19:04

Jo tak s tou mapou mi to taky blbne obcas. Navic, kdyz davate casto refresh kesi, tak je patrny pohyb tech ikonek na mape. Docela mazec. No urcite to opravi.
  • 0

#339 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2010 - 4:19

uz to chodi
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#340 tomaho

tomaho

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2010 - 14:41

Tiskar94 napsal/a:

To se mi stalo asi před měsícem, doporučovali mi tady spoustu věcí - a nakonec mi stačilo restartovat Firefox :))

No ono se jakoby nedotahne ta stranka.
Ve FF to zlobi, chrome s tim nema problemy. Jeste mam v zaloze operu a konqueror :D...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama