Server GC temporarily down
Publikováno 30 červen 2010 - 7:53
Publikováno 30 červen 2010 - 7:54
Tenhle odkaz přímo v listingu keše:SleepBrno napsal/a:Podle mě ani moc ne takhle jsem si nšel keš co je někde v okolí a klkl na ni ted to musím dělat přes Hide nd seek le je mě jsný že je to jen o zvyku
Publikováno 30 červen 2010 - 7:55
SleepBrno napsal/a:
Podle mě ani moc ne takhle jsem si nšel keš co je někde v okolí a klkl na ni ted to musím dělat přes Hide nd seek le je mě jsný že je to jen o zvykuBudulman napsal/a:
Trošku nerozumím tomuhle komentu ohledně mapy v listingu keše...SleepBrno napsal/a:
No tak ta změna mě vůbec nenadchla, kde je ted mapa kde se mi zobrazí i okolní keše ne jen ta konkretní?
To mě přijde víc logické že mapka která je v listingu keše zobrazuje právě tu jednu keš s jejími waypointy a ne ostatní keše... k tomu snad slouží hlavní mapa...
Nehledě na to že každý může klepnout na odkaz pár centimetrů vedle "Geocaching.com Google Map", který spustí hlavní mapu se všemi kešemi v okolí...
Z mého pohledu rozhodně krok dopředu
Co blábolíš ? Jaké "Hide a seek" ? Přečti si, co psal Budulman - tam kde je odkaz na Google, Bing, mapy.cz, tam je jako první odkaz na Google mapu s kešema, je to napsané jako "Geocaching.com Google Map" - je to jen pár centimetrů vlevo od té mapky na konci listingu.
Podle mne jednoznačné plus.
Publikováno 30 červen 2010 - 8:02
Hmmm, tak to vypadá, že se nezobrazují jen Reference Pointpepa.z.pocernic napsal/a:
tak já v té mapičce vidím i Trailhead a Question to Answer (po jiných jsem nepátral).
Publikováno 30 červen 2010 - 8:06

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 30 červen 2010 - 8:13
S474N napsal/a:
Podarilo se nekomu v AdBlock odjebat ten FEEDBACK?
zatím ještě nevím zda to něčemu vadí.
Publikováno 30 červen 2010 - 8:15
Publikováno 30 červen 2010 - 8:21

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 30 červen 2010 - 8:27
Publikováno 30 červen 2010 - 8:32
Tak jsem ve FF v adblockplus dal blokovat http://s3.amazonaws..../feedback-v2.jsS474N napsal/a:
Arne1: no me vadi a proto to resim
pepa.z.pocernic: no ja zkousel blokovat spoustu veci a nic, furt tam zustava.
a FEEDBACK je fuč (myslíš ten čudl vpravo nahoře?)
Publikováno 30 červen 2010 - 8:44
mtauf napsal/a:
Tak GCzII po této změně je totálně nefunkční. Než jsem se proklikal k nalezení a zalogování tradičky v Letňanech, tak to 9x spadlo. To se mi dosud nikdy nestalo, takže to přisuzuji této změně, ne mému PDAčku s WM6.5.
Teď se snažím načíst listng k multině Voršilek a zatím se to nepovedlo. Padá a padá, dokonce se mi jednou restartovalo celé PDA.
Takže tentokrát je totálně v pytli celé GCzII včetně jeho offline funkcí.
Hmmm, mě GCzII vždycky při načítání keše spadne, ale když se proklikám zpátky do seznamu keší, jsou data stažená. V sobotu jedu na dovolenou, takže si asi natisknu hromadu listingů na papír - welcome back to paper time.

Publikováno 30 červen 2010 - 8:57

Publikováno 30 červen 2010 - 9:01
Publikováno 30 červen 2010 - 10:19
S474N napsal/a:
sobikovi: napriklad
http://www.geocachin...a2-45b3bb5b5ad7
EDIT: nevim proc, ale tag GC nefunguje: GCZCJ2
ma tam byt
Publikováno 30 červen 2010 - 10:21
Publikováno 30 červen 2010 - 11:15
Škoda... tak se budu muset snažit dál :-)sobikovi napsal/a:
Aha, takže se zobrazují jen parking a stage of multicache... ostatní ne :-(sobikovi napsal/a:
Tak já je tam nikde nevidím. Máte nějakou keš kde to je vidět? Zkoušel jsem ve FF i IE a nic, jen ikona keše.xpj napsal/a:
A hele, google mapička už je hejbací a zobrazuje additional wayponts :-)
Navíc koukám, že se ty additional waypoints nezobrazují v tom mém skriptu :-)
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)
Publikováno 30 červen 2010 - 11:42
pepa.z.pocernic napsal/a:
Tak jsem ve FF v adblockplus dal blokovat http://s3.amazonaws..../feedback-v2.jsS474N napsal/a:
Arne1: no me vadi a proto to resim
pepa.z.pocernic: no ja zkousel blokovat spoustu veci a nic, furt tam zustava.
a FEEDBACK je fuč (myslíš ten čudl vpravo nahoře?)
jupííí a FEEDBACK je pryč :-) ten mě docela s***, takže díky za tip. Ten DIV dole mě ani nijak zvlášť neobtěžuje.
Publikováno 30 červen 2010 - 11:54
S474N napsal/a:
_eda_ napsal/a:
Normalne pridas do filtru#div(class=FooterBottom)jestli to je tedy onStejne tak tam sel i ten button feedback a podobne
Nevyhoda tveho zapisu je, ze blokuje veschny DIV s tim nazvem, takze i na jinych webech, spise doporucuji toto reseni:
geocaching.com#div(FooterBottom)
úplně správně by ten filtr měl vypadat takhle: geocaching.com##DIV.FooterBottom. Existuje taky rozšíření Element Hiding Helper pro AdBlock, které umožňuje pohodlně vybírat elementy i bez znalosti HTML. Více info a download na: http://adblockplus.o.../elemhidehelper
Publikováno 30 červen 2010 - 12:24

Publikováno 30 červen 2010 - 19:35
www.gondo.cz
www.4000.cz
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů