...co je moc to je příliš
Publikováno 06 červen 2010 - 13:57

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 06 červen 2010 - 14:02
ja to zkoumat nebudu, mám chřipku a mezi zachvaty kašle se mi blbě čte :-D a nějak se zabavit musím, když nemůžu jít ven :-D Bylo by tak těžký mě ignorovat?S474N napsal/a:
fanfulik: a ted se tam da nejaka cache koupit?
Publikováno 06 červen 2010 - 14:05

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 06 červen 2010 - 14:06
já ráda šiřím paniku :-D a kdo říkal že neležím :-DS474N napsal/a:
fanfulik: kdyz je ti tak blbe, tak se bez radeji vylezet, nez tu sirit uplne zbytecnou paniku.
Publikováno 06 červen 2010 - 14:16
barbieteam napsal/a:
S finálkami se šmelí už dlouho a svět se neboří.
06.06.2010 12:34
S474N napsal/a:
Opravdu si myslis, ze ani tak nekoluji mezi ruznymi kacery finalky? To jsi vazne tak naivni?
:D
Jojo, asi jsem vážně naivní - už zase jsem naivně předpokládal, že když se bavím s někým, kdo umí psát, mohu se spolehnout, že umí i číst...
Když jsem se znovu podíval na nové příspěvky a dozvěděl se nejen to, že posunem finálky bych TRESTAL chudáky kolegy, kteří si chtějí jen v pohodě připsat bodík na finálce (už se těším, jak mi jejich "TNLN - TFTC" bude odměnou za čas a úsilí vložené do keše), ale dokonce i to, že vlastně my - přispěvatelé z tohoto vlákna - poneseme vinu za zveřejnění souřadnic, které si nějaká banda vychcánků s vidinou rychlého výdělku nastřádala a teď je ze vzteku vystaví na webu, je pro mě asi nejvyšší čas tyto stránky zavřít a dát si od nich zas tak rok pauzu. Jejich pravidelným návštěvníkům, jakož i vychcánkům z finalky.com, přeji hodně úspěchů v boji s vnitřními démony!
Publikováno 06 červen 2010 - 14:17
Publikováno 06 červen 2010 - 14:21
Publikováno 06 červen 2010 - 14:40
Passiczech: a to je prave o tom pohledu na vec. Nekdo se chce dostat ven, ale nehodla venovat 3 dny lusteni u netu, googlovani atd. A pokud tobe to nevyhovuje, tak prece muzes byt zalezlej treba v atomovym krytu a tam lustit a lustit a tech finalek nevyuzivat.

Publikováno 06 červen 2010 - 15:11
V ČR je 20000 keší.S474N napsal/a:
...Passiczech: a to je prave o tom pohledu na vec. Nekdo se chce dostat ven, ale nehodla venovat 3 dny lusteni u netu, googlovani atd. A pokud tobe to nevyhovuje, tak prece muzes byt zalezlej treba v atomovym krytu a tam lustit a lustit a tech finalek nevyuzivat.
Nezdá se, že bys měl vylovené ani úplně všechny tradičky, o lehkých a triviálních multi a mystery ani nemluvě. Podle stavu tvého konta to opravdu na to nevypadá [

Že by mindráky? [;)]
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 06 červen 2010 - 15:20
...tak nejdřív se tu nadává jak je to pomalu neetické chtít za to platit a že kdyby to bylo alespoň free... a teď když bude, tak to jsou hned ty nejzlejší ze zlýchscarabeus napsal/a:
Dámy a pánové, koukali jste co ty prevíti zveřejnili na finalky.com? Jsem zvědav co se z toho vyvine...

Jak se říká, každý svého štěstí strůjcem… a ať si říká kdo chce co chce, za současný vývoj si můžou nejvíc ty kterým se to líbilo nejméně

Publikováno 06 červen 2010 - 16:40
Publikováno 06 červen 2010 - 18:15
No me je nejvic lito tech, kteri se honej jenom za bodama, a to ze nekdo prodava finalky me vubec nerozciluje, naopak autorum preju aby na lidsky blbosti vydelali co nejvic Ecekbubbu napsal/a:
Pro mne jsou finalky4free ještě větší hajzlovina, než byly finalky com. Tam si chtěl někdo namastit kapsu a zpeněžit zřejmě ukradená data. U finálek zadarmo jde jen o to zkazit ostatním hru. Samozřejmě se to někomu líbí. Spravedlnost a rovnost pro všechny. Komunismus a sociální spravedlnost. Všichni budou mít stejně, ti co luští i ti, kterým se nechce. Aby se taky mohli chlubit, že mají všechno. Nepochopili, že hodnota toho bodu není v nálezu krabičky, ale prolomení šifry. Ještě chybí, aby se začaly u tradiček zveřejňovat podrobné rady a fotohinty. Protože někteří chudáci občas nemůžou krabičku najít. A pak to můžeme rovnou zabalit.

Taky by se tady daly odsuzovat kolektivni lovy, sam kdyz jdu s nekym, kdo ma vylustenou finalku, tak se ke kesce neobracim zady a jeste jsem nevidel nikoho, kdo by to delal

Finalky4free-doufam ze pujdou stahovat PQcka, abych se s tim nemusel opisovat

Publikováno 06 červen 2010 - 18:37
Kdo si stahne zdarma finale nejaky obycejny prazsky multiny/mysterky, kterou mas vylustenou za 10 minut, ale stazenou za par sekund? 5% kačerů určitě!
Publikováno 06 červen 2010 - 18:56
Publikováno 06 červen 2010 - 19:02
amorhop napsal/a:
na co českej človíček nepřijde, početla jsem si krásně, ale souřadnice kupovat nehodlám:p
A co až budou zadáčo? Řekneš si: Jednou se kouknu, když mi to nevychází, další den si řekneš: To bylo dobrý, zase kouknu na finalky...
Takhle GC dopadnout nemel:(
Publikováno 06 červen 2010 - 19:08
Ta sedla!dr.vota napsal/a:
V ČR je 20000 keší.S474N napsal/a:
...Passiczech: a to je prave o tom pohledu na vec. Nekdo se chce dostat ven, ale nehodla venovat 3 dny lusteni u netu, googlovani atd. A pokud tobe to nevyhovuje, tak prece muzes byt zalezlej treba v atomovym krytu a tam lustit a lustit a tech finalek nevyuzivat.
Nezdá se, že bys měl vylovené ani úplně všechny tradičky, o lehkých a triviálních multi a mystery ani nemluvě. Podle stavu tvého konta to opravdu na to nevypadá [] Nemusíš luštit, ještě ti zbývá dost tradiček. Tak proč pořád někdo chce likvidovat obtížné hádanky?
Že by mindráky? [;)]
Publikováno 06 červen 2010 - 19:52
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 06 červen 2010 - 20:04
Ačkoliv se navenek tváří jako naši dobrodinci (dokonce to všechno luštili a dají nám to zadarmo!), je to podobné, jako by vám někdo na začátku filmu nebo knihy řekl, že "vrahem je zahradník".
Jsou to navíc srabi, co se musejí schovávat za smyšlená jména a adresy, protože oni vědí nebo tuší, že to, co dělají, správné není.
Tak ještě jednou...
V ČR je 20000 keší.
Nemusíš luštit, ještě ti zbývá dost tradiček. Tak proč pořád někdo chce likvidovat obtížné hádanky?
Že by mindráky?
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 06 červen 2010 - 20:14
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů