comparare napsal/a:
.........
Neboj to Ti dojde,až budeš mít první založenou.
Ještě nedávno jsem se účastnil těchto debat a věcí tady na foru, ale nakonec mi došlo, že je to naprosto k ničemu, jen to působí rozbroje a gc to nijak a ničím neprospěje.
Naštěstí jsem prozřel! A jsem mnohem šťastnější
Řekni mi upřímně, čeho jste dosáhli? Akorát nasr.anosti kačerů, že proti sobě zbrojí, nic víc. - a to prosím obě strany diskuze!
Ať si každý loví jak chce, jak mu to dělá dobře. U své cache budu chtít, jen aby se líbila a někomu přinesla radost. A došel jsem k závěru, že je mi jedno, jak toho dosáhne, to je jeho boj, né můj.
Taky mi to přijde uhozený, pokud to někdo prodává, ale co, je to jejich věc a věc toho, kdo si to koupí. U své cache budu mít pravidla dobrovolná, tak jak si myslím, že bude z toho mít daná osoba nejlepší zážitek. Jak se zachová? .... jeho věc
Na své první pracuji, mám spoustu nápadů co by se snad mohli líbit, jen je to otázka času a píle......
Jen vám ale chci říct, že prostě těmito vyhrocenými diskuzemi ničeho nedosáhnete! Geocaching má být o radosti, tak ať se tu debatuje o zajímavých věcech nebo ať je forum jako poradna, né prostě odpad, kde se lidé hádají a proti někomu zbrojí. Ale asi do toho musí dozrát každý sám....
Jen vám prostě chci předat svojí zkušenost, že pokud tu přestanete kecat o ničem, budete šťastnější
Ale dělejte si co chcete, každý štěstím svého strůjce!
Howgh, šťastný lov a zábavu s geocachingem!