...co je moc to je příliš
Publikováno 03 June 2010 - 13:13
Publikováno 03 June 2010 - 13:16
ottik5 napsal/a:
Weri.cz me dnes upozornil, ze se nase uz dve wheriga, spis jejich finalky prodavaji za dve euro. Od teto chvile budu trvat na dokonceni a odemceni hry na wherigo.com. Kdo tak neucini, bude jeho log smazan.
Ottik5
www.kacerem.snadno.eu
Ale no tak - nenech se vytočit a neztrácej nadhled - to by byl zdaleka nejhorší důsledek celýho webu finálek! Navíc tady rozjedeš flame o logování/nelogování wiga apod. a za to to fakt nestojí.
Takže přátelé - má wheriga nekupujte!
Noli tangere... je tak primitivní (všimněte si, že je to stále verze 1.0;)) takže za pár sekund v emulátoru je to doma!
Ad mortem... klidně pošlu souřadnice, beztak je to tak blbě zaměřený, takže i tak to bude oříšek najít

A pro autory finálek, kteří se u čtení tohoto vlákna jistě výborně baví, mám prosbičku - šlo by zařídit něco jako PM? Že bych třeba za 20 éček dostal k souřadnicím i ten postup? Potřebuju to na GC1991V, abych mohl machrovat a dodatečně vyhrát sázku! (ta navržená cena je samozřejmě k jednání

Publikováno 03 June 2010 - 13:19
S474N napsal/a:
acrossforester: tak tam to bude velmi zajimave, zvlast kdyz se finalka tocila.
Dále bych nálezce chtela poprosit, aby nesdelovali místo správné skorápky ostatním, zkazilo by to podstatu této cache. Nic méne, protože hodne lidí rádo porušuje pravidla (Lucifer o tom musí neco vedet;-) a protože je to pro hru typické, jednou za cas se skorápky roztocí a logbook zmení své místo (samozrejme v rámci 8 daných souradnic).
já vím, už ji mám odlovenou, jenom jsem chtěl upozornit na to, že "prachy jsou krásná věc, ale některý souřadnice si za ně nekoupíš"

Publikováno 03 June 2010 - 13:25
sobikovi napsal/a:
Je to hnus a pěkná provokace... myslím že hodně humbuku pro nic. Už si někdo nějaké finále koupil? A nikdo tady nemá hlavičku emailu kdo tu nabídku rozeslal?
doména byla registrována u emocuc.thinline.cz (třetím osobám samozřejmě informace o registrujícím neposkytnou)
pár stránek zpětně jsem tu psal, na koho byla doména registrována z toho co je dostupné na webu - je to ale vymyšlené od A - Z.
Publikováno 03 June 2010 - 13:39
Publikováno 03 June 2010 - 13:44
tipuju že sídlo nebude v čechách a tudíž české zákony nebudou zcela relevantníProvozovatel systému se řídí platnými zákony území, na kterém se nachází. Podobně to provádí i různí download provideři, majitelé kasín, a torrent trackerů.

Publikováno 03 June 2010 - 13:46

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 03 June 2010 - 13:57
station2381 napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Je to hnus a pěkná provokace... myslím že hodně humbuku pro nic. Už si někdo nějaké finále koupil? A nikdo tady nemá hlavičku emailu kdo tu nabídku rozeslal?
doména byla registrována u emocuc.thinline.cz (třetím osobám samozřejmě informace o registrujícím neposkytnou)
pár stránek zpětně jsem tu psal, na koho byla doména registrována z toho co je dostupné na webu - je to ale vymyšlené od A - Z.
Cokoliv Thinline.cz =www.cesky-hosting.cz - muzes jim napsat, ale obavam se ze cele to bude mit nulovy vyznam

Publikováno 03 June 2010 - 14:03
Publikováno 03 June 2010 - 14:07
GEOPERNIKARI
Publikováno 03 June 2010 - 14:15
Publikováno 03 June 2010 - 14:18
Publikováno 03 June 2010 - 14:19
A proč kupovat od Háčka, když nejmenovaný člen kombajnu vás na finálku zavede zcela zdarma.Hickos napsal/a:
h+ by mohl zřídit konkurenční eshop a prodávat za dumpingové ceny - třeba 1ojro
A se zárukou vrácení peněz při nesprávné finálce, aneb garance kvality zaručena
sorry kolego z Koninklijke Luchtmacht

Publikováno 03 June 2010 - 14:22
Publikováno 03 June 2010 - 14:23
Zaluj eBay a amazon, ze se o §53 nezminujou ani sluvkem!cztweety napsal/a:
http://blog.nevecera...est-kazdy-eshop

Pro mene chapave v tehle diskuzi (a ze jich tady dneska je!) - CZ zakony plati pro e-shopy na uzemi CZ.

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 03 June 2010 - 14:28
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 03 June 2010 - 14:28
Publikováno 03 June 2010 - 14:29

Publikováno 03 June 2010 - 14:34
LudekV napsal/a:
Koukám, že je tam i moje celkem čerstvá GC25MYE na které bylo 6 lidí, z toho 5 znám osobně a z prodeje souřadnic je nepodezřívám.
...to mě a Osika těší.

Každopádně, zvědavost je silná a Osik se chystá ty souřadnice koupit a porovnat.
Taky mi to vrtá hlavou, 4 lidi a sebe znám, o tom posledním nevím nic.
Ty za tím nejsi, že jo?

Publikováno 03 June 2010 - 14:45

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů