...co je moc to je příliš
Publikováno 03 červen 2010 - 9:02
brundi
Publikováno 03 červen 2010 - 9:02
Publikováno 03 červen 2010 - 9:03
komarovi napsal/a:
... a nebo se někomu podařilo ukrást reviewerskou mapu - a nebo je to některý z reviewerů osobně - mohlo ho to přestat bavit dělat zcela dobrovolně, bez honoráře a trochu si takhle přilepšuje.
prosim te, co je to reviewerska mapa, ktera se da ukradnout?

pokud by to byl nekdo z revs to by tam asi byly jiny veci, nez drtiva vetsina tech nejjednodussich mystrek a nejkratsich multin

Publikováno 03 červen 2010 - 9:07
Hickos napsal/a:
A o co Ti jde? Zkusil jsem to já a kolega owner, byla to naše svobodná vůle investovat do toho 50 kaček a zveřejnit zde výsledek. Jestli to zkusí dalších 20 lidí, je to jejich věc, ne?
Umíš číst? Tak si to přečti znova a neptej se o co mi jde

Publikováno 03 červen 2010 - 9:08
Publikováno 03 červen 2010 - 9:12
Publikováno 03 červen 2010 - 9:18

Publikováno 03 červen 2010 - 9:22

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 03 červen 2010 - 9:23
Dain a Olik napsal/a:
prosim te, co je to reviewerska mapa, ktera se da ukradnout?
pokud by to byl nekdo z revs to by tam asi byly jiny veci, nez drtiva vetsina tech nejjednodussich mystrek a nejkratsich multin
Nevim co je reviewerska mapa, nicmene jeden rewiever se tady o ni zminoval.... jestli se da pristup k ni ukrast, to netusim. Jen sem tak spekuloval.
viz tady o mape:
Geohorse Reviewer napsal/a:
Téééda... co lidi všechno nenapadne... no, když tak o tom uvažuji, tak to abych honem přestal blbnout s tím mým "věnuji svou reviewerskou mapu za náklaďák plnej mrkve"
:p ...s tímhle trendem by se už fakt mohl najít někdo, kdo by mi ho přivez
:D:D
Publikováno 03 červen 2010 - 9:29
Registrant:
Groundspeak
Johny Cacher (finalky@gmail.com)
PMB 321
WA
,98109 4018 begin_of_the_skype_highlighting
US
Tel. +120.64051945
Creation Date: 27-Apr-2010
Takže vymyšlený slint..oni asi vědí proč..
Publikováno 03 červen 2010 - 9:30
Nesmis verit vsemu, co se tady pise - abys nebyl za blbce...komarovi napsal/a:
Nevim co je reviewerska mapa, nicmene jeden rewiever se tady o ni zminoval.... jestli se da pristup k ni ukrast, to netusim. Jen sem tak spekuloval.

Ja myslim, ze system souradnic patri americke vlade, ktera provozuje system GPS. Tudiz mam podezreni, ze tyto informace ukradl GroundSpeak a ZA UPLATU je zverejnuje na svych strankach. Hodlam to nareportit a rozjet monstrproces!kapsa napsal/a:
Ja myslim, ze je to cele primo protipravni - dal by se na to aplikovat zakon o autorkych pravech. Keska se podle me da kvalifikovat jako dusevni vlastnictvi, podobne jako treba fotka nebo clanek ....

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 03 červen 2010 - 9:52

Publikováno 03 červen 2010 - 10:01

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 03 červen 2010 - 10:05
S474N napsal/a:
Precetl jsem ctyri stranky diskuse a docela me zarazila jedna vec. Kdyz uz kdokoliv resil, co se s tim da udelat, tak vzdycky psal "udelejte, napiste, nahlaste,...". Je opravdu tak tezke napsat tomu registratorovi? Ja jsem presvedcen, ze neni a klidne mu napisu.
BTW napadla me jedna forma "odvety", rozjet FINALKY4FREE
To bylo jasné hned. Neexistuje.
Publikováno 03 červen 2010 - 10:08

Publikováno 03 červen 2010 - 10:10
komarovi napsal/a:
... a nebo se někomu podařilo ukrást reviewerskou mapu - a nebo je to některý z reviewerů osobně - mohlo ho to přestat bavit dělat zcela dobrovolně, bez honoráře a trochu si takhle přilepšuje.
Nabídka: sdělím libovolných 10 finálek tomu, kdo mi opatří reviewerovskou mapu, docela by se mi nějaká při schvalování šikla

Publikováno 03 červen 2010 - 10:14
DarkLord Reviewer napsal/a:
komarovi napsal/a:
Nabídka: sdělím libovolných 10 finálek tomu, kdo mi opatří reviewerovskou mapu, docela by se mi nějaká při schvalování šikla.
Neni problem! Pridej k te nabidce nakladak mrkve a mapa bude (hned jak ji vykoupim od Ponika)

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 03 červen 2010 - 10:15
GEOPERNIKARI
Publikováno 03 červen 2010 - 10:19

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů