Geokačerský časopis IN & OUT
Publikováno 02 červenec 2010 - 14:04
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 02 červenec 2010 - 14:31

------------------------
OziExplorer support and Czech language editor
OziExplorer + Garmin Oregon 300 | Nokia E51 + BT GPS + HandyGC
Publikováno 02 červenec 2010 - 14:36
vop.cz napsal/a:
.....jim radeji napiste a nabidnete sve zkusenosti ci poznatky. ..
poznatek jim dám: je dobré ve škole na hodině češtiny dávat pozor

a to nebyl útok, ale jen poznámka, že je to děsné

a že je to lepší než nic? No... ehmm... dětem bych tyto pravopisné zrůdnosti číst raději nedával

Publikováno 02 červenec 2010 - 14:47
Jaké stěžování, hned v prvním odstavci píšou, že budou rádi za připomínky. Tak je mají.vop.cz napsal/a:
Chlapi - predevsim ti, co si stezujete...
...
Publikováno 02 červenec 2010 - 14:51

Publikováno 02 červenec 2010 - 15:00

Publikováno 02 červenec 2010 - 18:02
Publikováno 02 červenec 2010 - 23:44
geodaxx napsal/a:
Tak to je M.A.S.A.K.R ... 32MB soubor s 21 stranami lakave zabaleneho obsahujsem zvedav, kolik sponzoru se objevi v druhem cisle ... kolik by me stala pulstrana ?
Inzerce je grátis.... nikoho do inzerce nenutíme... každého věc zda si k nám dá reklamu nebo ne... Nic z toho nemáme... Geocaching není, a nikdy by neměl být o penězích, nýbrž o zábavě...
Publikováno 02 červenec 2010 - 23:48
vokaty napsal/a:
Hmmm, časopis a nemá tiráž, že by se vydavatelé za své dílko styděli?
Nikdo se za nic nestydí.... Nejsme profesionálové, jen nadšenci... Každý z nás, tráví v práci min. 10hodin denně a časopis se dohromady dává po večerech doslova na koleni.... Je to jen koníček
Publikováno 02 červenec 2010 - 23:49
pepa.z.pocernic napsal/a:
Jaké stěžování, hned v prvním odstavci píšou, že budou rádi za připomínky. Tak je mají.vop.cz napsal/a:
...
Za připomínky jsme vděční.... čeština je porod,ale taky s tím něco uděláme
Publikováno 02 červenec 2010 - 23:52
vop.cz napsal/a:
Chlapi - predevsim ti, co si stezujete... Me to taky drasticky rve profesionalne deformovane srdce... ale sahnete si do svedomi, kdyz uz jste takovi "profici": pokusili jste se udelat neco takoveho? Myslim tim geo periodikum?
Aniz bych obhajoval to straslive nadsenectvi, se kterym se vytraci i posledni zbytky elementarnich typografickych a jazykovych zasad... Je to porad (o neco malo) lepsi, nez nic. Obsahove to sice pro zkusenejsiho kacera neprinasi temer nic, co by si chtel precist (da-li se vubec neco takoveho vytvorit), ale nekomu, kdo nema o geocachingu ZADNE informace, to muze alespon neco naznacit.
Misto vykriku, jak to chlapci "delaji blbe", jim radeji napiste a nabidnete sve zkusenosti ci poznatky. Nebo s profesionalne kamennou tvari spickoveho hrace pokeru celou vec prejdete. Jinak se radite po bok tisicu "zkusenych treneru", kteri v hospode u 6 piva lehce nesrozumitelne vykrikuji, jak by oni uz davno toho brankare vymenili a ten utok stoji taky za ho***...
Díky za podporu, nějak to zvládnem.... víme že není naše práce profesionální, ale pro nás je to jen zábava, nic víc.... Komu se to nelíbí, číst to nemusí. Nikoho do toho nenutíme....
Publikováno 02 červenec 2010 - 23:53
dr.vota napsal/a:
Ta typografie! 8-P
Ta gramatika! 8-P
Podíval jsem se na to, ale ani se mi to nechce číst.
Slyšeli autoři někdy o zrcadlu stránky? Co takhle nějaké okraje? atd. atd.
Nenutíme to nikoho číst.... Klidně se můžete poohlédnout po časopisu věnovanému geocachingu jinde... Nikdo Vám v tom nebrání.... Přejeme příjemné počtení v jiném časopise a omlouváme se za pobouření
Publikováno 02 červenec 2010 - 23:55
rakato napsal/a:
To je hnus velebnosti!
Z diletnantismu profesionálů je mi na bltí,
z diletantismu amatérů/nadšenců je mi smutno.
Každý začátky jsou těžký, ale tohle snad není ani pokus o začátek, to je několik mílových kroků zpět.
Nemluvím o obsahu, úrovni a gramatice textů (nedokázal jsem přečíst ani všechny nadpisy) ale o grafické, typografické a technické úrovni.
Celé mi to připadá jako pokus o vytahání peněz od inzerentů/sponzorů, při snaze o nulové investice (a tím mám na mysli v tomto případě zejména investice do vzdělání), ale pochybuji v úspěch takového modelu (není kvalita a úroveň = nebudou čtenáři = nebudou sponzoři).
Jestli se vám zdají moje názory poněkud tvrdý, tak to berte jako profesionální deformaci ;-)
Díky... Jen abych to uvedl na pravou míru... Po sponzorech nikdo nic nechce... vše je grátis... stejně jako časopis... Samozřejmě přivítáme spolupráci. Pokud máte chuť a čas každé úterý v 23:00 hod. tak není problém se domluvit a sejít se.... scházíme se vždy po práci...
Publikováno 02 červenec 2010 - 23:57
knoflikari napsal/a:
dobra prace, chce to vetsi reklamu
Díky... je co zlepšovat... Jsme rádi za nějakou kladnou odpověď
Publikováno 03 červenec 2010 - 0:00
Mau Loftin napsal/a:
A JA JAJ!
teda né že bych byl extra češtinář, ale přeci jenom, když už to má být časopis pro veřejnost (nebo pro koho?), chtělo by to nějakého korektora. Jednak sloh mě moc neoslovil, je to asi tak jako sloh tady na foru, což pro forum dobré, ale do časopisu? - no ale to je věc názoru, ovšem ten pravopis.... teda jako říkám, češtinář nejsem, ale hned v pár prvních větách mě praštilo do očí několik pravopisných chyb..... jak gramatika, tak interpunkce a i překlepy
promiňte, ale tohle asi moc číst nebudu, je to úroveň článků, kterých je na internetu nepřeberná kupa..... - číms vás nechci odradit, je to jen můj názor a uvidíte, jaké budou další ohlasy.....
PS: oprava: těch chyb tam není několik, ale mnoho.... klucí, to fakt néé
PS2: zkuste si jen vyhledat, kolikrát je na stránce 3 použito kouzelné slůvko "že"- jo jo, ten sloh je naprosto úžasnej - takový free ..... - tohle není časopis, to jsou jen žoviálně až amatérsky napsané články, které se vydávají za časopis.....
no nic, škoda, tak záměr asi dobrý, ale skutek utek .... třeba do budoucna, když vydržíte.....
V púořádku, děkujeme za kritiku, a nutit vás do čtení rozhodně nechceme... Přejeme Vám mnoho úspěchu v Geocachingu
Publikováno 03 červenec 2010 - 0:20
jistě, budou rádi, pokud ty připomínky budou kladnépepa.z.pocernic napsal/a:
...

Jestli taky nebude problém v tom, že my vlastně nechceme o geocachingu číst, my ho chceme provozovat! Jinak to jaksi ztrácí smysl
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 03 červenec 2010 - 1:55

Publikováno 03 červenec 2010 - 8:37
ArranelNicolas napsal/a:
Inzerce je grátis.... nikoho do inzerce nenutíme... každého věc zda si k nám dá reklamu nebo ne... Nic z toho nemáme... Geocaching není, a nikdy by neměl být o penězích, nýbrž o zábavě...
Nevím, nevím... Možná teď z toho nic nemáte, ale neříkejte, že to děláte jen a jen z lásky k bližnímu kačerovi svému. Podle mě je to zatím pokus. Ale do budoucna... Neříkejte mi, že nedoufáte v nějaký zisk z reklamy.
Publikováno 03 červenec 2010 - 8:41

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 03 červenec 2010 - 8:54
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů