Jako jeden z autorů Knoflíku přihodím několik věcných :
* Krabiček v serii je celkem 24
* 20 tradiček a 4 otaznicky "za odmenu", tedy bonusovky.
* Autor celé serie není jen jeden - jsou to 4 samostatní cacheři.
* Každý se podílí celkem šesti krabičkami
* Nepřepkvapí asi, že ve věcech údržby mezi námi existuje zastupitelnost.
* Návštěvnost Knoflíku je velmi slušná, jsme spokojeni, protože i kačeři jsou většinou spokojeni.
* Údržbě se skutečně věnujeme, stačí číst logy a ani to nemusí být naše logy
* Na podzim serii odstavíme včetně fyzického odebrání krabiček, na jaře obnovíme, přes zimu bude vypnuto.
* I ekologové se drží přesných definic - rozlišují mezi vyšlapanými cestami a "sešlapaným porostem", velký rozdíl.
Mike: nevadí mi tvuj pohled na serii, v podstatě mi to je jedno, měj si svůj názor, i když zjevně menšinový. Začal jsem jako ty - minulý rok. Na rozdíl od tebe o přírodě NEMLUVÍM, ale aspon jedno CITO jsem absolvoval, máknul jsem si. Ohromný rozdíl mezi UDĚLAL jsem a POVIDAL jsem ...
Děkuji i za kolegy všem, kdo jste se ke Knoflíku vyjádřili, ať už jakkoliv, je pro nás samozřemě velmi příjemné, že pozitivní ohlasy zjevně převládají a série se tedy líbí. Serii se stále snažíme vylepšovat, i proto je pro nás velmi cenné vyjádření nejen obecných principů (teda fakt jsem si možná i celou minutu připadal jako děsnej pracháč, i když 6 krabiček v akci v celkové výši skoro 120 korun náš rodinný rozpočet zase tak moc nenarušilo

) , ale především těch, kdo Knoflík absolvovali a tedy vyjadřují se se znalostí věci.
Děkujeme za podporu a samozřejmě : Vítejte na Knoflíku, kdykoliv se stavte!
Bohouš
PS: Věrka Pohlová by z nás myslím měla radost