Existující obrazce
Publikováno 01 prosinec 2011 - 9:06
Publikováno 04 prosinec 2011 - 17:50
Orxion napsal/a:
něco pro odlehčení .. geocaching u nás a ve světe
letadlo u nás
vs
letadlo ve světě
Nevidím rozdíl :D:D
Publikováno 04 prosinec 2011 - 18:07
ano. jsi právě ve vlákně o tom :-DTerZdeK napsal/a:
DÍKY A EXISTUJE SEZNAM VŠECH V čr?
Publikováno 27 prosinec 2011 - 12:01
Publikováno 27 prosinec 2011 - 21:49
Publikováno 27 prosinec 2011 - 21:53
Tak tohle je fakt nářez :-)golici napsal/a:
Tak se Němci zase ukázali...
GEOCACHING FOREWER
http://www.geocachin...ver &submit4=Go
Publikováno 27 prosinec 2011 - 21:58
Tak tohle me hodne rozesmalo.:D:D:D:DOrxion napsal/a:
letadlo u nás
vs
letadlo ve světě
Publikováno 27 prosinec 2011 - 22:31
rasg napsal/a:
Tak tohle me hodne rozesmalo.:D:D:D:DOrxion napsal/a:
letadlo u nás
vs
letadlo ve světě
Ráda bych upozornila, že se po nás prostě opičí
Publikováno 27 prosinec 2011 - 22:44
Do-bby napsal/a:
tak tohle by me bavilo jenom modelovat na te mape a hrat si se souradnicema aby to vyslo... ale lovit by se mi to nechtelo... tu zubatou zabu jeste jo ale tohle FOREWER ani nahodou... alespon ze je ten trail zaslouzeny a musi se to vylustit.... ale ten kdo tym bydli ma na mesic co delat
KOukal jsem jen na jednu a není to luštění v pravém slova smyslu. Většinou to asi bude nějaký jednoduchý offset.
Publikováno 28 prosinec 2011 - 0:10
No, je to řádná porce, ale jak jsem se díval, tak v únoru dělal PT E.T. co má 1000 keší a podle logů to dělají borci za pár dní. Pak dal další PT Route 66 as Pole Dancing... v Americe se to asi dá, ale já bych to nechtěl.Jezci-sokolov napsal/a:
Ty Letadla nás pobavily
Ale koukal jsem do profilu jednoho amíka a únor a srpen 2011 mi přijde jako nesmysl. To snad není v lidskejch silách udělat a zalogovat tolik kešek. Nebo nedělá nic jinýho
Publikováno 28 prosinec 2011 - 1:01
Publikováno 28 prosinec 2011 - 7:41
Arne1 napsal/a:
Do-bby napsal/a:
tak tohle by me bavilo jenom modelovat na te mape a hrat si se souradnicema aby to vyslo... ale lovit by se mi to nechtelo... tu zubatou zabu jeste jo ale tohle FOREWER ani nahodou... alespon ze je ten trail zaslouzeny a musi se to vylustit.... ale ten kdo tym bydli ma na mesic co delat
KOukal jsem jen na jednu a není to luštění v pravém slova smyslu. Většinou to asi bude nějaký jednoduchý offset.
jo to jsem take koukal, ze jsou to vzdy jen par cisel a dosadit. ale i tak jsem rad ze to neni tady nekde pobliz brna, protoze kdyby jo, musel bych to lovit nechat to tam ladem by me stvalo... ale uz to neni to vysmajlikovavani mapy.
kazdopadne jejich praci ocenuju. ten kdo to delal si musel vyhrat
Publikováno 28 prosinec 2011 - 9:08
KOukal jsem jen na jednu a není to luštění v pravém slova smyslu. Většinou to asi bude nějaký jednoduchý offset.[/quote]
jo to jsem take koukal, ze jsou to vzdy jen par cisel a dosadit. ale i tak jsem rad ze to neni tady nekde pobliz brna, protoze kdyby jo, musel bych to lovit nechat to tam ladem by me stvalo... ale uz to neni to vysmajlikovavani mapy.
[/quote]
Jo, taky si říkám, že doufám, že něco podobného nevznikne někde u nás v kraji... taky bych to asi lovil už "z povinnosti". Stačí, že tu u nás na Východě Čech chtěj dodělat Hradecký venkov... FCPT byla alespoň pěkná projížďka na kole v krásné přírodě...
Publikováno 28 prosinec 2011 - 9:18
To už je geocaching na plnej úvazek...mít ranec peněz a furt cestovat...občas se najíst v mekáču a vyspat po cestě v dopravním prostředku...díky.Mirdule22 napsal/a:
Já jsem zase kulil oči když jedni kačeři který známe měli něco pod 2000 a najednou dvojnásobek. Podle logů byli v dubnu v Americe a vzali i tu Route66. Tam jsem ale v logách objevil místního borce co už měl přez 32 000 odlovů. To už je tedy opravdu porce. Jestli to není spíš štvanice
Publikováno 28 prosinec 2011 - 11:53
Ti Němci si na ty obrazce nějak potrpí. Když jsem se díval na mapu, tak poblíž tohoto je snad víc obrazců než v celé ČR.golici napsal/a:
Tak se Němci zase ukázali...
GEOCACHING FOREWER
http://www.geocachin...ver &submit4=Go
Publikováno 28 prosinec 2011 - 13:58
Publikováno 28 prosinec 2011 - 15:02
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů