Existující obrazce
Publikováno 30 červenec 2010 - 22:03
Publikováno 30 červenec 2010 - 22:30
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 31 červenec 2010 - 14:21
…keší ve všech (alespoň těch co jsou mi známé) obrazcích je pouze 338 (viz. mapa). Proč to nejde celé, netuším, bohužel nepoužívám obyčejně žádný soft a tak může být chyba i v mém exportu … (bylo by dobré, kdyby se ozval někdo další, jestli mu to jde či nikoliv).fremen.cz napsal/a:
uhm... proč mi to GPX naimportuje GG jen 84 z těch cca 450 bodů a poté se odmítají stáhnout listingy? U čehokoli jiného se stahují... co je špatně? :|
Případné můžeš použít seznam všech GC kódů a pomoci nich si načíst keše sám …
…mě se líbí český jazyk. Je zajímavé jak takové obyčejné slovo jako užít lze použít tak že využití potenciálu a dostupných informací lze označit za zneužití „aktivity“ – tu jsem právě nějak postrádal - nic ve zlém.sobikovi napsal/a:
Líbí se mi, jak někdo dokáže zneužít aktivitu někoho jiného :-)
Nepřipisuji si vůbec žádné zásluhy, chtěl jsem pouze co nejdřív uspokojit část kačerstva která volala po zveřejnění v „jednom balíčku“. Měl jsem totiž za to, že není až tak důležité kdo, ale aby to bylo co nejdříve… a myslím že cachemapa nebyl snad až tak špatný (můj ) nápad. Oslovil jsem i některé tvůrce sérii a nikdo se nezmínil, že by tak učinil i někdo jiný… V každém případě, pokud se cítíš jakkoliv poškozen, stačí říct a veškerá data a informace (během víkendu oslovím i zbytek autorů aby byla kompletní) Ti klidně přenechám k dalšímu zpracování , neboť jak jsem napsal výše, není dle mě důležité kdo…, navíc upravovat a doplňovat může kdokoliv.
…na GeoWiki jsem to tak měl v plánu, v prvním příspěvku se o to musí postarat „sobikovi“, jinak aktivní odkazy jsou také ve zmiňované mapě a kromě série arow a prvního smajlíka lze odlovit prakticky vše (něco je ale občas dočasně disable).Maxinoha napsal/a:
Ještě by nebylo špatné v 1. příspěvku uvést další informace, například zda je aktivní nebo archivovaný a případně tam i přidat odkaz, kterým by se zobrazili keše na gc.com
Například….
Mimochodem nevěděl by někdo jak upravit v cachemapě soubor gc.js aby bylo možné rozšíření patrné z obrázku...?
tj. větší pole pro nápis a přidání dalšího filtru na lokality (samozřejmě včetně jiného souboru data_cachi) a grafu... díky
Publikováno 31 červenec 2010 - 16:27
Publikováno 01 srpen 2010 - 10:47
sobikovi napsal/a:
Pánové, dělejte si co chcete... Já série připravuji jako bookmark, takže bude snadné stáhnout si ho. Zveřejněním gpx, csv či kml souboru porušuješ pravidla GS.
Taky si myslím že stačí jen nasměrovat lidi na gc.com buď správně nastaveným hledáním keší nebo pokud někdo bude ochoten dělat bookmarky tak to bude určitě super.
Jen jsem psal, že bych ten strohý výpis v první příspěvku doplnit o počet keší v té sérii a informací zda je či není aktivní + ten odkaz.
On si stejně gpx soubor dělá každý sám po svém ve svém softu.
Ja takto například řeším seznam všech aktivních wherigo keší v Praze - viz. odkaz v mém podpisu.
Publikováno 01 srpen 2010 - 14:23
Publikováno 10 srpen 2010 - 19:21
obrazec tvoří jen výchozí souřadnice mysterek, uprostřed kruhu je výchozí souřadnice od finálky, která je Letterbox velikosti large. Mysterky fungují jako popis cesty, viz. jejich listingy.
GC27JBJ
http://www.geocachin...8511&zm=13&mt=m
Publikováno 19 září 2010 - 17:19
Sony Ericsson K800i + Opera Mini 4.2.13918
LG P500 Optimus One android 2.2.
[b]Mio moov 400M (IGo 8, IGo Primo)
Publikováno 19 září 2010 - 17:29
Jardatrek napsal/a:
Tak a máme tu dalsí obrazec
PENTAGRAM : http://www.geocachin...24&lng=16.69622
Nejak ho na te mape nevidim....
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 19 září 2010 - 17:35
Tady by to melo fungovat : http://www.geocachin...68&lng=15.84258
Nebo: GC2B2HH: http://www.geocachin...aspx?wp=GC2B2HH
Publikováno 19 září 2010 - 18:06
Pentagram: 25 keší + bonus .
Publikováno 19 září 2010 - 18:43
Publikováno 19 září 2010 - 18:50
Loschuanos napsal/a:
Pentagram už týden čeká na FTF :o:o:o:o:o:o:o
No to teda čumím
asi mají lidi strach z toho obrazce a jeho významu
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 19 září 2010 - 19:04
Týden? Ja tam vidim ze byl schvaleny teprve dnes...Loschuanos napsal/a:
No to teda čumím
September 19 by Bohemian reviewer
Published
Publikováno 19 září 2010 - 19:14
ale prdlajs, publikovano dneska, takze Sinuhet uz je urcite u BonusovkyLoschuanos napsal/a:
No to teda čumím
Publikováno 19 září 2010 - 19:28
fremen.cz napsal/a:
Loschuanos napsal/a:
No to teda čumím
asi mají lidi strach z toho obrazce a jeho významu
Jen škoda, že opět jistým způsobem kontroverzní obrazec a zbabělý autor se opět neumí podepsat. Když něco dělám a jsem o tom přesvědčen, tak si za tím stojím. Za mě palec dolů.
Publikováno 19 září 2010 - 19:58
Publikováno 19 září 2010 - 21:03
zLOST napsal/a:
kontroverzni by byl otocenej spickou dolu, takhle je to uplne obycejna peticipa hvezda, tolik popularni u nasich byvalych sousedu (pro ty pozdeji narozeny - kdysi davno bylo Ceskoslovensko jeden stat..)
prijde na to .. pentagram je myslim definovany jasne
pak uz zalezi na uhlu podhledu nebo jak si kdo natoci mapu
bud
a nebo
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů