Serie FCPT - pondeli 27.09.
Vytvořeno od
trotakcz
, zář 25 2010 13:18
42 odpovědí na toto téma
Publikováno 08 říjen 2010 - 10:07
No, ten argument, že "není kde založit hezkou keš" mě pobavil už při prvním přečtení a teď znovu. Já měla za to, že hezké keše se už tak nějak z principu zakládají jinde, než do 160 m od silnice

Publikováno 08 říjen 2010 - 10:16
...všechno je relativní...pro spoustu lidí je třeba tahle série tou nejhezčí co může geocaching poskytnout - protože odsejpáChryseis napsal/a:
No, ten argument, že "není kde založit hezkou keš" mě pobavil už při prvním přečtení a teď znovu. Já měla za to, že hezké keše se už tak nějak z principu zakládají jinde, než do 160 m od silnice

Publikováno 12 říjen 2010 - 18:11
ssva napsal/a:
...všechno je relativní...pro spoustu lidí je třeba tahle série tou nejhezčí co může geocaching poskytnout - protože odsejpáChryseis napsal/a:
jj, to každopádně, všechno je relativní... Každopádně to vypadá, že další podobný série jsou, jak jsem psal, na spadnutí, protože keškoměrka je skoro úplně červená... Nebo že by nějaký obrazec? :-)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů