Přejít na obsah

Fotka

pohotovost

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1266 odpovědí na toto téma

#561 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:04

WinD3 napsal/a:
Píp Píp Píp :D

a to je kde anonyme ?
  • 0

#562 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:07

Arne1 napsal/a:

WinD3 napsal/a:
Píp Píp Píp :D

a to je kde anonyme ?

Liberec..
Jinak na gc.com W!nD3 sem mě to nešlo napsat tušim
  • 0

#563 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:10

LuLuk napsal/a:

Smogeo napsal/a:
18:27 v JMK jedna tradička až skoro u Mor Budějic, prostě klasika na odlákání pozornosti a rozptýlení sil. Ale to na nás neplatí, na to neskočíme :-))))

Nahodou... Pekne STF a jeste seznameni s novou mistni kacerkou, ktera na sve 4. kesi dala FTF. U me dobry B) Jsem spokojenej a dnes budu klidne spat pri vypnutem mobilu, hec :D

Teda mas nejake pomale dojezdy. To bych tam byl z domu driv i ja. ;)
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#564 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:16

Ale neco bych si taky dal... Chybi mi 2 FTF do tri set.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#565 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:24

No jó no, tak holt asi konec. Ono nejde o to aby někdo kešky schválil, ale aby je taky někdo založil, žejo :)
  • 0

#566 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:26

Tiskar94 napsal/a:
No jó no, tak holt asi konec. Ono nejde o to aby někdo kešky schválil, ale aby je taky někdo založil, žejo :)

Jestli najdu nějakou skálu v terénu 5 tak se polepšim:D
  • 0

#567 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:59

SvetyMikulas napsal/a:
Začne to dnes ve 22:55.
Je to tutově ověřená desinformace.
:D

hmmm, 22:53, trochu ses sletl
  • 0

#568 trotakcz

trotakcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:09

tak jedno FTF 300m od HC na me zbylo (GC2RW4Z). Muzu jit v klidu spat
  • 0
Půjdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta.

#569 B O B R

B O B R

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:20

by mě zajímalo kde to mlátilo - na vysočině pár krabek a keškoměrka prázdná :D
  • 0

#570 Hondzik&Janinka

Hondzik&Janinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:22

jojo to by mě taky zajímalo... Pardubicko ani ťuk :(
  • 0

#571 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:35

To je pech. Pipla jedna vlastni a jedna co mam pet dnu vybrutalenou.
  • 0

#572 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:36

To by mě zajímalo, kde píplo těch skoro 300 kešek (podle toho, co tu reviewer uváděl, že je ve frontě a že teď jich je ve frontě tak 100), že mi do 30-ti km od domu (tj. 3/4 Královehradeckého kraje) nepípla ani jedna... Vypadá to, že Skupec se někde fláká ;-) Sice bych stejně nejel, ale zajímalo mě, co to bude za nové kešky a ono nic? To jsem zvědav, kdy to bude pípat u nás :-)
  • 0

#573 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:40

Roman: Co jsem sledoval, piplo nejmene 35 kesi Ustecko, JM a ZL. Pokud plati co stupen keskomerky to 20 kesi ve fronte, obavam se, ze tam bude jednou tolik tech, ktere sly z fronty stranou, protoze je neslo publikovat a vyzaduji opravu od autora.
  • 0

#574 chemic77

chemic77

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 23:00

O několik prispevku drive jsem psal toto:

chemic77 napsal/a:
Chtel jsem po ranu vystrasit par bdicich FTFkaru nez pujdu do prace, ale nebylo co... z dvou kraju z te zaplavy jsem nenasel ani jedinou cache, ktera by sla publikovat ihned. :(

Z cehoz je patrne, ze zdaleka na kazda cache projde... z me strany to dnes bylo cca. tak, ze prosla jedna ze sedmi, mozna osmi. Pak se neni cemu divit, ze keskomerka pohla a vy spite klidne dal.
  • 0

#575 DarkLord Reviewer

DarkLord Reviewer

Advanced Member

• Reviewer
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 23:10

V JM kraji to byla tentokráte naprostá katastrofa - většina keší absolutně nepublikovatelná, u některých jsem dokonce musel listing znovu deaktivovat a požádat autora, aby si nejprve nastudoval pravidla, protože těch chyb tam bylo už trochu moc, než abych mu je všechny vypsal. Ale i v jiných krajích to nebylo o moc lepší, dokonce už i dříve bezproblémové eventy a CITA je nutné pozdržet při publikaci, protože většinou obsahují nějakou chybu nebo jsou v rozporu s pravidly... Děs, opravdu. Kdyby alespoň autoři dávali pozor na to, co dělají! Pochopím, že neodhalí všechny kolize, ale např. na chybějící atributy upozorňuje velká hláška - přesto toto patří spolu s chybějícím final waypointem, diakritikou v názvu a chybějícím vozíčkářským atributem k nejčastějším chybám. Vyjímaje z toho samozřejmě kolize, ty už jsou kvůli překešovanosti ČR na denním pořádku ;). Dávám utopický návrh - co kdyby se zde na fóru místo flamování učilo, jak založit správně listing? To ne, co? :D
  • 0

#576 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 23:13

Pomohlo by davat novackum v zamitnuti i tento odkaz? http://wiki.geocachi...z/wiki/Betatest
  • 0

#577 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 23:20

chybějící attributy... mám stažen jistý vzorek rakouských krabek a tam nejsou u cca 10%, z toho dalších 20ks má pouze "nutná údržba"... bud to v rakousku někdo fláká nebo nevim ;)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#578 DarkLord Reviewer

DarkLord Reviewer

Advanced Member

• Reviewer
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 23:22

fotrik napsal/a:
Pomohlo by davat novackum v zamitnuti i tento odkaz? http://wiki.geocachi...z/wiki/Betatest

Ano, mám to v jedné šabloně:

...Zároveň ti doporučuji zkusit kontaktovat někoho z těchto dobrovolníků, kteří ti mohou pomoci s úpravou keše jak v terénu, tak na webu: http://wiki.geocachi...z/wiki/Betatest

• 0

#579 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 23:25

Aha, tak bych řekl, že jde z mé strany trochu o nedorozumění... Myslel jsem, že keškoměrka ukazuje všechny kešky, které čekají na schválení, i ty, které byly "vráceny" k dodělání... Z příspěvku DL o několik stránek vzadu jsem vydedukoval, že když zmiňuje celkový počet přes 350 a pak píše že "i když nebude počítat těch 150 holdovaných" tak že se do keškoměrky počítá ten celkový počet... Nejen ty "nezaholdované". Tak teď v tom mám alespoň pořádek :-)
viz.:

DarkLord Reviewer napsal/a:
Momentálně je ve frontě 207 dosud nezaholdovaných keší (tzn., že se jimi ještě žádný reviewer nestačil zabývat), nemluvě o 157 keších, které jsou v holdu (tzn., že si je jimi již nějaký reviewer začal zabývat a např. již vytknul nějaké nedostatky, které buď dosud nebyly vyřízeny nebo čekají na nové zkontrolování ze strany rev.). Celkem tedy krásných 364 neschválených keší.
Ale i pokud nebudu oněch 157 holdovaných keší do tohoto výpočtu započítávat, snadno vám dojde, že v současné době by mělo být zabarvených 11 políček Keškoměrky.

Jinak co se týče chybám v listingu a učení, jak správně založit listing, myslím, že tady už byla zmíněn nápad s "betatestováním" keší. Bohužel mi připadá, že není moc rozšířená a že většina kačerů (hlavně těch, co nečtou tyto stránky) se o tom ani nedozví...
Ovšem musí se přiznat, že i mně uteče při posílání nějaká ta drobnost... Např. u poslední jsem napsal název kešky s diakritikou...To je tak, když je člověk zvyklej psát česky ;-)

Takže díky Reviewerům za jejich práci.
  • 0

#580 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 23:31

Poslední dva dny atributy zadávat občas nešly, neříkám, že po celou dobu, ale třeba v pondělí jsem to musel zkoušet asi 3 hodiny, než se povedlo - padalo to na nějaké chybě...
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama