a to je kde anonyme ?WinD3 napsal/a:
Píp Píp Píp

pohotovost
Publikováno 19 duben 2011 - 21:07
Arne1 napsal/a:
a to je kde anonyme ?WinD3 napsal/a:
Píp Píp Píp
Liberec..
Jinak na gc.com W!nD3 sem mě to nešlo napsat tušim
Publikováno 19 duben 2011 - 21:10
LuLuk napsal/a:
Nahodou... Pekne STF a jeste seznameni s novou mistni kacerkou, ktera na sve 4. kesi dala FTF. U me dobrySmogeo napsal/a:
18:27 v JMK jedna tradička až skoro u Mor Budějic, prostě klasika na odlákání pozornosti a rozptýlení sil. Ale to na nás neplatí, na to neskočíme :-))))Jsem spokojenej a dnes budu klidne spat pri vypnutem mobilu, hec
Teda mas nejake pomale dojezdy. To bych tam byl z domu driv i ja.

Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 19 duben 2011 - 21:16
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 19 duben 2011 - 21:24

Publikováno 19 duben 2011 - 21:26
Tiskar94 napsal/a:
No jó no, tak holt asi konec. Ono nejde o to aby někdo kešky schválil, ale aby je taky někdo založil, žejo
Jestli najdu nějakou skálu v terénu 5 tak se polepšim:D
Publikováno 19 duben 2011 - 21:59
hmmm, 22:53, trochu ses sletlSvetyMikulas napsal/a:
Začne to dnes ve 22:55.
Je to tutově ověřená desinformace.
Publikováno 19 duben 2011 - 22:20

Publikováno 19 duben 2011 - 22:35
Publikováno 19 duben 2011 - 22:36
Publikováno 19 duben 2011 - 22:40
Publikováno 19 duben 2011 - 23:00
chemic77 napsal/a:
Chtel jsem po ranu vystrasit par bdicich FTFkaru nez pujdu do prace, ale nebylo co... z dvou kraju z te zaplavy jsem nenasel ani jedinou cache, ktera by sla publikovat ihned.
Z cehoz je patrne, ze zdaleka na kazda cache projde... z me strany to dnes bylo cca. tak, ze prosla jedna ze sedmi, mozna osmi. Pak se neni cemu divit, ze keskomerka pohla a vy spite klidne dal.
Publikováno 19 duben 2011 - 23:10

Publikováno 19 duben 2011 - 23:13
Publikováno 19 duben 2011 - 23:20

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 19 duben 2011 - 23:22
fotrik napsal/a:
Pomohlo by davat novackum v zamitnuti i tento odkaz? http://wiki.geocachi...z/wiki/Betatest
Ano, mám to v jedné šabloně:
...Zároveň ti doporučuji zkusit kontaktovat někoho z těchto dobrovolníků, kteří ti mohou pomoci s úpravou keše jak v terénu, tak na webu: http://wiki.geocachi...z/wiki/Betatest
Publikováno 19 duben 2011 - 23:25
viz.:
DarkLord Reviewer napsal/a:
Momentálně je ve frontě 207 dosud nezaholdovaných keší (tzn., že se jimi ještě žádný reviewer nestačil zabývat), nemluvě o 157 keších, které jsou v holdu (tzn., že si je jimi již nějaký reviewer začal zabývat a např. již vytknul nějaké nedostatky, které buď dosud nebyly vyřízeny nebo čekají na nové zkontrolování ze strany rev.). Celkem tedy krásných 364 neschválených keší.
Ale i pokud nebudu oněch 157 holdovaných keší do tohoto výpočtu započítávat, snadno vám dojde, že v současné době by mělo být zabarvených 11 políček Keškoměrky.
Jinak co se týče chybám v listingu a učení, jak správně založit listing, myslím, že tady už byla zmíněn nápad s "betatestováním" keší. Bohužel mi připadá, že není moc rozšířená a že většina kačerů (hlavně těch, co nečtou tyto stránky) se o tom ani nedozví...
Ovšem musí se přiznat, že i mně uteče při posílání nějaká ta drobnost... Např. u poslední jsem napsal název kešky s diakritikou...To je tak, když je člověk zvyklej psát česky ;-)
Takže díky Reviewerům za jejich práci.
Publikováno 19 duben 2011 - 23:31
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů