Přejít na obsah

Fotka

pohotovost

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1266 odpovědí na toto téma

#601 Saturnin_

Saturnin_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 10:09

Tak to zase s tou pohotovostí nebylo tak žhavé. Keškoměrka praskala ve švech a výsledkem je plus mínus dvacet nových kešek a keškoměrka spadla o nějakých 80 dolů, čili další důkaz že je opravdu na kliku :P Mimochodem v Pardubickém kraji nepřibylo nic.
  • 0

#602 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 10:11

ja bych spise uvital, kdyby autori multin do note ke stage (waypointum) psali co se na danem miste ma pocitat, hledat atd. Nekomu to je jasne a dost autoru to dela, ale posledni dobou mi prijde ze to hodne opada. Obzvlaste pak v terenu naviguju k WPT, prijdu tam a musim se vratit z navigace do listingu zascrolovat na danou stage a zjistit pak si to zapsat a znovu do navigovani prijde mi lepsi kdyz je to v popisu WPT a nemusi se vracet do listingu, Parkovani neni na skodu, ale ne vzdy byva vhodne zvolene.... :(
  • 0

#603 koremak

koremak

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 10:14

Hedgehog_Family napsal/a:
No, když jsem já zakládal první keš, tak jsem netušil, jak to je s diakritikou a samozřejmě jsem jí použil - přeci jen, jsme v ČR, kde se prostě diakritika pár let používá. No, TT mi z ní diakritiku umazal, upozornil mě na to a keš publikoval. A od té doby uz diakritiku nepoužívám (v listingu). Jinak mě dnes samozřejmě neskutečně (s prominutím) sere, když pak v Oregonu čtu listing složený ze znaků ;:&? apod.

Dosud me ten rozsypany caj v oregonu taky rozciloval, ale nevedel jsem cim to je. Diky za Tvuj prispevek. Jeste jsem stihl moji prvni kes ve fronte opravit.
  • 0

#604 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 10:16

Chryseis napsal/a:
Povinný waypoint parking prosím nééé :) Ty waypointy navíc v GPS docela zhoršují přehlednost a už teď je jich polovina v reálu nepoužitelných, když má člověk nějaké zásady, kterými se při parkování řídí (například zákon o provozu na pozemních komunikacích). Kdyby byly povinné, bude jich nepoužitelných mnohem víc, protože bude nutné tu ikonku někam prostě prásknout. Bez ohledu na to, jestli autor má řidičák a ví, kde se vůbec parkovat může a bez ohledu na to, jestli se vůbec někde v dosahu zaparkovat dá.

Naprostý souhlas se vším a je pravda, že neřidič opravdu má jen mlhavou představu, kde se dá parkovat... Když tam rozumný parking je, prostě ho tam dám, jinak nevidím důvod ho tam dávat...
  • 0

#605 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 10:20

m.e.d.v.e.d.i. napsal/a:
ja bych spise uvital, kdyby autori multin do note ke stage (waypointum) psali co se na danem miste ma pocitat, hledat atd. Nekomu to je jasne a dost autoru to dela, ale posledni dobou mi prijde ze to hodne opada. Obzvlaste pak v terenu naviguju k WPT, prijdu tam a musim se vratit z navigace do listingu zascrolovat na danou stage a zjistit pak si to zapsat a znovu do navigovani prijde mi lepsi kdyz je to v popisu WPT a nemusi se vracet do listingu, Parkovani neni na skodu, ale ne vzdy byva vhodne zvolene.... :(

Také souhlas, obvykle to i "kritizuji", když to chybí, kešuji na mobilu a není to opravdu šikovné vždy listovat celým listingem...
  • 0

#606 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 10:28

nechcete někdo z adminů tu záležitost o waypointech splitnout do nového vlákna? díky... ;)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#607 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 13:23

hrabosata napsal/a:
My tenhle waypoint u svých kešek máme téměř všude, ale když to není do 100 metrů od finálky, tak nám na to stejně spousta lidí kašle. Dokonce nám kašlou i na výslovné prosby, ať nejezdí po polních cestách až ke keši, ať na ni zbytečně neupozorňují. Ale je pravda, že pro ten zbytek poctivých kačerů by to bylo fajn.

Kdyby jen po polnich cestach! Nekteri to berou i pres pole a nejen to hole. A kdyz je pristihnu a vytknu jim to, tak se jen blbe kreni.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#608 va3

va3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 14:19

mpik napsal/a:
Docela bych uvítal možnost parkovací waypointy nestahovat

Jestli používáš GSAK, mohu nabídnout makro, které všechny WP parkoviště smaže ;)
  • 0

#609 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 14:33

va3 napsal/a:

mpik napsal/a:

Jestli používáš GSAK, mohu nabídnout makro, které všechny WP parkoviště smaže ;)

GeoGet je umí vyfiltrovat před exportem do GPX, stačí si to jen správně nastavit... jakožto nemotorizovaný kačer ty Parking Pointy nepotřebuji (u vlastní kešky jsem jej do listingu zadal)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#610 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 350 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 16:19

va3 napsal/a:

mpik napsal/a:

Prosím o něj, wp parkoviště jsou vždy naprd :D
  • 0
Užívej života...

#611 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 19:45

Ne, GSAK nepoužívám. Geoget(GASP) na statistiky, ale na stahování mi nejvíc vyhovuje Cachelist.
  • 0

#612 Skupec Reviewer

Skupec Reviewer

Advanced Member

• Reviewer
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:01

To se na to vycvajznu. Když mám čas, tak toto. Geocaching.com is temporarily down for maintenance. We apologize for any inconvenience that this might cause. Snad to brzo pustí.
  • 0

Skupec Reviewer

#613 Hondzik&Janinka

Hondzik&Janinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:03

jojo bohužel :( to vypadá opravdu jak naschvál :P
  • 0

#614 Dave.g

Dave.g

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:03

Je to třicet sekund co jsem psal "Skupec to rozjel" A ??! server leží :D Ale šlo to brutálně pomalu už snad hodinu...
  • 0

#615 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 279 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:11

už to jede
  • 0

#616 Hondzik&Janinka

Hondzik&Janinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:12

a hele už to jede :P
  • 0

#617 keeehi

keeehi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:27

PRESEKA TEAM napsal/a:
A v čem je ašíbka když zadám do názvu háček a čárku ? Pokud by to tam být nesmí tak proč to tam jde napsat ? V čem je to proti pravidlům ?

Taky by mě to zajímalo. Mohl by nám to někdo vysvětlit?
  • 0

#618 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:33

keeehi napsal/a:

PRESEKA TEAM napsal/a:
A v čem je ašíbka když zadám do názvu háček a čárku ? Pokud by to tam být nesmí tak proč to tam jde napsat ? V čem je to proti pravidlům ?

Taky by mě to zajímalo. Mohl by nám to někdo vysvětlit?

Ono by si to stačilo přečíst o pár příspěvků dříve, ale klidně Ti to zopakuji. Existují navigační přístrije, které diakritiku zobrazují jako rozsypaný čaj, existují SW, které na keši s diakritikou padají.
Stačí?
  • 0

#619 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:35

Napsat tam jde cokoliv, co kódování webu povolí. Diakritika se nepoužívá z toho důvodu, že to pak v přístrojích s jiným kódóváním píše blbosti myslímže. Ovšem kdyby byl gs co k čemu, tak konečně povolí na webu českou diakritiku a na wap.geocaching.com a k těm souborům co se stahujou dá replace ě > e, ř > r atd.
  • 0

#620 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 20:38

Skupec: opovaz se delat neco na vysocine (jak to mas ve zvyku, kdyz jsem v Caslavi :D) uz sem dlouho nemela FTF :P keeehi: ono je to ve skutecnosti vlastne jedno s tou diakritikou...ale vem si, jak bys na ni asi koukal, bejt treba american co sem prijel na dovolenou...na jednu stranu to nas Cechy se*e, ale pro cizince je to asi lepsi... tiskar: napad dobrej, ale copak nekdy GS bude mit natolik rozumu? ;)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama