pohotovost
Publikováno 30 říjen 2010 - 12:18
Publikováno 30 říjen 2010 - 16:34
Publikováno 30 říjen 2010 - 16:35
Tiskar94 napsal/a:
Sally&eL napsal/a:
...už tam zas je
Není.
JeB)
Publikováno 30 říjen 2010 - 16:38
Sony Ericsson K800i + Opera Mini 4.2.13918
LG P500 Optimus One android 2.2.
[b]Mio moov 400M (IGo 8, IGo Primo)
Publikováno 02 listopad 2010 - 9:00
Publikováno 02 listopad 2010 - 9:05
Publikováno 02 listopad 2010 - 10:01
To je tak blbý, že by to mohl někdo udělat . Raději takové "návody" nezveřejňuj.Maxinoha napsal/a:
Myslím že to nebude tak žhavé. Pokud se teď založily listingy, tak chvíli potrvá než budou odeslané k publikaci.
I když mě teď napadla finta, založit listingy s uvedením jiného státu a stát opravit až těsně před publikací
Publikováno 02 listopad 2010 - 10:19
mtauf napsal/a:
To je tak blbý, že by to mohl někdo udělat . Raději takové "návody" nezveřejňuj.Maxinoha napsal/a:
Myslím že to nebude tak žhavé. Pokud se teď založily listingy, tak chvíli potrvá než budou odeslané k publikaci.
I když mě teď napadla finta, založit listingy s uvedením jiného státu a stát opravit až těsně před publikací
volil bych čína, pákistán atp, sousední státy a USA raději ne
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 02 listopad 2010 - 10:20
Ja mam jeden rozepsanej - Mongolsko ....fremen.cz napsal/a:
volil bych čína, pákistán atp, sousední státy a USA raději nemtauf napsal/a:
Publikováno 02 listopad 2010 - 11:44
Maxinoha napsal/a:
Keškoměrka ukazuje přibližný počet cache odeslaných do fronty ke schválení a ne počet listingů, které ste si vytvořili, neboť by potom mohla keškoměrka mít třeba i 100 políček a pořád by byla beznadějně červená. Což je opět důsledek toho, že lidi vytvářejí zcela zbytečně listingy na kterých nepracují a nám tím přidělávají zcela zbytečnou práci. Ale to jsem opět u tématu, které jsem tu vytvářel nedávno.
A to, že to hodíš do jiného státu.. co tím získáš? Dost možná jen problémy, neboť se mi poměrně často stávalo, že si někdo blbě vyplnil kolonku státu a poté marně čekal třeba i měsíc na to, až bude cache publikovaná. Než ho napadlo napsat RW co se děje s jeho cache.
Publikováno 02 listopad 2010 - 14:54
Bohemian reviewer napsal/a:
Maxinoha napsal/a:
Keškoměrka ukazuje přibližný počet cache odeslaných do fronty ke schválení a ne počet listingů, které ste si vytvořili, neboť by potom mohla keškoměrka mít třeba i 100 políček a pořád by byla beznadějně červená. Což je opět důsledek toho, že lidi vytvářejí zcela zbytečně listingy na kterých nepracují a nám tím přidělávají zcela zbytečnou práci. Ale to jsem opět u tématu, které jsem tu vytvářel nedávno.
A to, že to hodíš do jiného státu.. co tím získáš? Dost možná jen problémy, neboť se mi poměrně často stávalo, že si někdo blbě vyplnil kolonku státu a poté marně čekal třeba i měsíc na to, až bude cache publikovaná. Než ho napadlo napsat RW co se děje s jeho cache.
To byl jen fór a myslím že všichni až na tebe to pochopili
A kruci, teď budu na publikaci zase čekat někok týdnu a to jsem u toho listingu co čeká na schválení vytvořil i novou ikonu pro attributes (na požadavek reviewera):
Publikováno 02 listopad 2010 - 15:06
Copak, copak ?? Ze by nejake nove wherigo ??Maxinoha napsal/a:A kruci, teď budu na publikaci zase čekat někok týdnu a to jsem u toho listingu co čeká na schválení vytvořil i novou ikonu pro attributes (na požadavek reviewera):
Publikováno 02 listopad 2010 - 15:17
kapsa napsal/a:
Copak, copak ?? Ze by nejake nove wherigo ??Maxinoha napsal/a:A kruci, teď budu na publikaci zase čekat někok týdnu a to jsem u toho listingu co čeká na schválení vytvořil i novou ikonu pro attributes (na požadavek reviewera):
hádám, že to je "nevstupujte do kolejiště"
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 02 listopad 2010 - 15:22
Maxinoha napsal/a:
To byl jen fór a myslím že všichni až na tebe to pochopili
OK, beru. I kdyz nevim cemu bych se mel smat, a kdyz si vezmu v potaz, ze sem chodi spousta novacku a padaji tady obcas divne dotazy, tak si nemyslim, ze to byl idealni joke. ;-)
Add ta nova cache: To asi nebylo na me, ze?
Publikováno 02 listopad 2010 - 15:43
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů