Stromolezecke vlakno - tipy a triky, otazky
Publikováno 15 říjen 2011 - 11:59

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 15 říjen 2011 - 12:45

Publikováno 15 říjen 2011 - 12:57
Citecka napsal/a:
No, vyrobil:...
Tož děsil jsem se, žes to zbastlil z nějakých kroužků na záclony a reepky nebo tak něco

Dnes jsou lidi schopní ušetřit na všem, viz Rogosak

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 15 říjen 2011 - 12:57

Těch uzlů u ok si nevšímej, tam patří gumičky, který právě nemám. A ta kulička patří na lano, tady je připlá jen aby se neztratila.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 15 říjen 2011 - 16:18
fremen.cz napsal/a:
Citecka napsal/a:
No, vyrobil:...
Tož děsil jsem se, žes to zbastlil z nějakých kroužků na záclony a reepky nebo tak něco
Dnes jsou lidi schopní ušetřit na všem, viz Rogosak
Sice se bavíte zrovna o něčem jiném, ale já jsem se taky snažil ušetřit. Na stoupání jsem použil pás z auta. Okem kterym je přišroubovanej v autě ke sloupku projde karabina a dýlku si nauzluju jakou chci. Podle mě je to i pohodlnější na botu.
Pás jsem získal v kovošrotu za děkuju. Stačil jenom klíč a nůž.
Publikováno 15 říjen 2011 - 17:12
Publikováno 15 říjen 2011 - 17:51
Citecka napsal/a:
A ta kulička patří na lano, tady je připlá jen aby se neztratila.
Blba otazka: na co kulicka?
Ja mam o neco vetsi na radici pace v aute a hraju si s ni cestou, bo je jen nasazena a otaci se. Ty si s ni hrajes, kdyz lezes nahoru?

Publikováno 15 říjen 2011 - 18:17

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 16 říjen 2011 - 8:16
T5 jsou o čase. Prostě ten si musíš najít. Máme jich mezi 150-160. A jelikož furt někde visíme na stromech, tak těch stromovek bude asi více jak polovina. A zkušenosti?tomas451 napsal/a:
A hlavně nechcete tam trávit hodiny nahazováním a to je pro mě důležitý. Samosebou, že nastřelíte i víš prakem, ale za jak dlouho? A hlavně mě otravuje vytahovat prak, vlasec, oluvko, pak repku a pak až lano. Jedná se mi o to, jestli bych neušetřil hromady času, kdybych si pořídil tenhle Big Shot.

Publikováno 16 říjen 2011 - 8:56
Publikováno 16 říjen 2011 - 9:35

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 16 říjen 2011 - 17:16
Publikováno 16 říjen 2011 - 17:28
Pomocná šňůra pro arboristy.
Osobne mam lana 10.0 az 11.0, ktere maji pevnost 43-44 kN a ne 15 kN. Navic tohle uz by snad ani do Grigri neslo zalozit (to ma 8.9-11.0).

Publikováno 16 říjen 2011 - 17:33
Ne pro tebe vhodné není. Zabývej se statickýmy lany průměru 10, nebo 10,5 mm. Pro ty je určena většina blokantů a ostatního matroše. Ale hlavně ti budou pomaleji jezdit, což u začátečníka je vítáno.Popina napsal/a:
Mám dotaz: Začínám se stromolezením a tak mě napadlo, co by bylo uplně základní vybavení na stromolezení... Nejlépe co nejlevnější. Už jsem si něco zjišťoval a tak mám dotaz na tohle lano: http://www.mytendon....-reep-8-0?d=511 Je vhodné pro účely geokačerské (tj. lezení na stromy do výšky 30-50 m)? Dík
Publikováno 16 říjen 2011 - 17:44
http://www.mytendon....ano-timber-13-0
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 16 říjen 2011 - 17:46

Publikováno 16 říjen 2011 - 17:48

Publikováno 16 říjen 2011 - 18:20

Publikováno 16 říjen 2011 - 18:37
Publikováno 16 říjen 2011 - 18:55
Myslíš, že by ti ho zadělal.fremen.cz napsal/a:
2 Cejda: sedák by mohl mít vlastní... ten se většinou nepůjčuje

Ale né, aby si to osáhl, tak jde na místě půjčit i ten sedák. Akorát je potřeba lézt až po majiteli sedáku, aby člověk měl jakous takous jistotu, že je v matroš v pohodě.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů