Stromolezecke vlakno - tipy a triky, otazky
Publikováno 16 září 2012 - 17:42
Publikováno 17 září 2012 - 6:33
ja05 napsal/a:
Samaell napsal/a:
Balin50 napsal/a:
Momentálne ak potrebujem na strom tak použijem elektrikárske mačky, konštrukcie vynechávam lebo bez istenia nejdem.
Jestli opravdu lezes na stromy s el. mackama, tak to potes klobas (doufam, ze je to vtip).
mam zly tuseni ze to vtip neni...
nie nie je to vtip. aj lesáci používajú rôzne železá, rôznych polomerov a stupačky. Práve oblúkové stupačky poškodzujú strom najmenej nakolko sa s nimi o kmeň len opieraš. To sa používa pri tenších kmeňoch. Predstava, že v lužnom lese nahadzuješ lano na rýchlorastúcu drevinu a následne lámeš konáre je dosť divná. Stromolezecké stupačky používajú aj zberači šišiek takže na tom nič divné nevidím.
Samozrejme link na školenie som pozrel a vidím to tak, ža na jar tam asi pôjdem.
Publikováno 17 září 2012 - 7:01
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 17 září 2012 - 9:08
Publikováno 17 září 2012 - 11:55
Publikováno 17 září 2012 - 12:58
Publikováno 17 září 2012 - 13:22
Publikováno 17 září 2012 - 13:27
Dain a Olik napsal/a: ja tedy prohlizel ty kese jen na fotkach, ale ty smrky a borovice se mi vubec nelibily.
Smůlu mám na statice dodneška - ta reepkama pořezaná větev ronila slzy jak já po vejplatě. Hned potom jsem si pořídil ten jingle ochrannej, ale nic naplat, prostředek mám na laně vyznačenej důkladně.
Ono do smrku mezi větvema jingle stejně nedostaneš.
Vony tam byly i pěkný buky, jak svíčka, 15m do rozsochy, ...ale byly hned vedle cestičky, po který běhali joggeři - divnej pocit.
Já nakonec lano sbalil a šel odlovit ty pěký multiny, co po tom lese jsou.
Zůstal tam Fugus Magnus, ten do serie nepatřil a je to eňo ňůňo lahůdka, akorát ji nemám odlovenou, páč jsem tam byl podvakráte sám - a do tý koruny se mi "bez dozoru" prostě nechtělo.
Publikováno 17 září 2012 - 14:02
Citecka napsal/a:
Vony tam byly i pěkný buky, jak svíčka, 15m do rozsochy, ...ale byly hned vedle cestičky, po který běhali joggeři - divnej pocit.
od ty doby, co jsme byli prekvapeni spravou lesu u berlina (se stazenou prdeli - v ruce prak, lana, sedaky na sobe. nakonec byli velice v pohode, protoze po jejich desetiminutovem vyvaleni z toho, ze chceme opravdu nahoru pomalu na ten nejvetsi buk, co tam maj, pro tu krabicku, o ktere jeden po 5ti minutach mzourani nahoru pripustil, ze ji mozna vidi. pak prohlasili: jo kuci, tak vy si do tech 30 metru lezte kam chcete ) uz mi bezci a pejskari pripadaji jako prijemni kolemjdouci .
Publikováno 17 září 2012 - 15:04
Publikováno 17 září 2012 - 19:38
Rock Empire - Skill Uni Outlet
Rock Empire - Skill Uni
Singing Rock EXPERT II
?
Co byste doporučili? Stromolezení, práce na střeše, feraty. Přemýšlím o tom prvním-dobrá cena , přijatelná hmotnost: 1306 g.
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 17 září 2012 - 19:51
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 17 září 2012 - 22:26
Publikováno 18 září 2012 - 6:43
Publikováno 18 září 2012 - 10:02
Publikováno 18 září 2012 - 10:09
Petman02 napsal/a:
Tak GriGri2 je doma. Jen čekám na kladku, poslali mi neúplnou objednávku. Asi ty slevy způsobily zvýšenou prodejnost. Přitom při objednávání měli vše skladem :-(
Jen jsem koukal, že ta sleva není ke stávajícím cenám (velkým písmem), ale k Běžným cenám (těm přeškrtnutým).
od kdy jsi cekal na objednavku? od tyhle nedele nebo od predchozi??
co se tyce slevy, tak to bylo jasny ze 20% dolu od preskrtnuty...to uz bys chtel moc
Publikováno 18 září 2012 - 10:51
Publikováno 18 září 2012 - 10:56
Petman02 napsal/a:
Tuhle neděli jsem objednával, už to mám na stole. Teda část objednávky.
ptam se proto, ze jsem taky objednaval a a zatim nic..cekam taky na grigri 2 + blokant + nejaka karabina...tak snad se pochlapi..diky
Publikováno 18 září 2012 - 18:48
Zítra mi dojde zbytek. Jen to posílají z různých skladů, proto mi to poslali na dvakrát.ja05 napsal/a:
Petman02 napsal/a:
Tuhle neděli jsem objednával, už to mám na stole. Teda část objednávky.
ptam se proto, ze jsem taky objednaval a a zatim nic..cekam taky na grigri 2 + blokant + nejaka karabina...tak snad se pochlapi..diky
Publikováno 19 září 2012 - 23:40
byla to velká prča! hned bych si to dal znovu!Citecka napsal/a:
Ale takhle jo, to neva - ale já prostě z duše nerad dělám divadýlko pro cizí - pro kamarády klidně předvedu vánoční ozdobu když si na Cimrmana udělám příliš dlouhou odsedku a krapítek zapanikařím k tomu
Vono přecejenom cinkající metrách neuvidíš v koruně každej den.
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů