Neznáte někoho, kdo studuje/studoval na Policejní akademii ČR?
Publikováno 11 prosinec 2010 - 21:46
Potřeboval bych co nejrychleji sehnat tato skripta:
Jan Uhlář - Technická ochrana objektů. II. díl, Elektrické zabezpečovací systémy
Bohužel jsou všude vyprodány. Nemáte prosím tip na nějakou prodejnu, kde by se daly sehnat? (Jsem z Brna). Případně nemáte je někdo na prodej? Bohatě by mi stačilo třeba i zapůjčení na pár hodin/dnů. Bral bych i jakoukoli okopírovanou verzi, nebo nascanování či vyfocení fotoaparátem. Prostě cokoli. Odměna jistá.
Prosím prosím kdo pomůže?
PS: "Včera bylo pozdě" tak prosím o co nejrychlejší odpověď.
Publikováno 11 prosinec 2010 - 22:17
Publikováno 11 prosinec 2010 - 22:41
Publikováno 12 prosinec 2010 - 7:49
Publikováno 12 prosinec 2010 - 9:16
Publikováno 12 prosinec 2010 - 10:34
Publikováno 12 prosinec 2010 - 10:56
Publikováno 12 prosinec 2010 - 11:40
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 12 prosinec 2010 - 11:55
Publikováno 12 prosinec 2010 - 14:51
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 12 prosinec 2010 - 15:41
Ohledně MZK - můžeš si to tam nechat okopírovat.hrasek napsal/a:
Mají jen v MZK, ale možno půjčit jen na studovnu. Potřebju ta skripta mít fyzicky, jelikož do studovny se z časových důvodů prakticky nedostanu.
Publikováno 12 prosinec 2010 - 17:14
Publikováno 12 prosinec 2010 - 17:17
Publikováno 12 prosinec 2010 - 19:23
Publikováno 12 prosinec 2010 - 22:56
S474N napsal/a:
hrasek: no aby ses nedivil. Navic se alespon ukaze, jestli dane skripta psal "pro studenty" nebo "pro penize". To bych mu nasledne v pripadne negativni reakce pripomnel
Nevím co jsi studoval za školu. Já jednu školu zkusil jen tak pro zábavu odstudovat dálkově. O tom, že určitá (nebudu řešit jak velká) skupina přednášejících nemá ani minimální propojení teorie s praxí a žijí někde před 30-ceti lety už neřeším vůbec.
V situaci kdy ten titul "chceš" není moc velký prostor na negativní reakce. A to jsem byl studet, který ten "titul" opravdu nijak zvlášť nepotřeboval, školu jsem dělal opravdu jakou určité zpestření a za peníze, které jsem do toho vrazil, bych měl jinde za stejnou dobu a peníze i jiný titul.
(Popravdě, dostal jsem se do situace, kdy mě doktorant "pseudo vedoucí bakalářské práce", který mně jako jediné zdroje k vypracování Bp dal 7 listů v italštině, chtěl u státnic podusit. Za celou dobu mne přes veškerou (mou) snahu viděl asi jen dvakrát. Vyměkl až ve chvíli, kdy mu naše studentská referentka naznačila, že těch 20 cm a 30 kg živé váhy (v můj prospěch) je vůči jeho připomínkám (zdůrazněných o potřebu osobního setkání) dostatečným důvodem. Tím nechci říct, že jsem si první titul vydupal, jen jsem to prostě po třech letech (sice dálkového, přesto opravdu náročného) studia nechtěl hodit všechnu snahu do koše. Student denního studija ale určitě není v pozici, kdy může svému vyučujícímu "dát do držky" a říct, "No tak co, nevyšlo to, svět se nezboří" tak jak jsem to mohl říct já
Na viděnou na dalším eventu:
Dále v plánu:
Jediný suvenýrový event v pátek 3. července 2015 na Jižní Moravě a širokém okolí. GC5XV0J
Kaceri v ZOO HODONIN
CITO Event Vojnove cintoriny vychodneho Slovenska
Zabijacka mezi vinohrady
Burčák z Hrušek
Už dozrála kukurička
Mastné huby
Rybičky, rybičky, rybáři jedou léto 2014
Na svatý Duch do vody žbluch
Kupala
Nevíte kde založit pěknou keš, mrkněte do databáze vojenských pietních míst www.vets.cz www.vets.estranky.cz jsou tam stovky zapomenutých pomníčků které by si zasložily pozornost
Publikováno 12 prosinec 2010 - 23:57
S474N napsal/a:
hrasek: no aby ses nedivil. Navic se alespon ukaze, jestli dane skripta psal "pro studenty" nebo "pro penize". To bych mu nasledne v pripadne negativni reakce pripomnel
Publikováno 13 prosinec 2010 - 23:17
S474N napsal/a:
Studoval jsi nějakou školu? Protože on to psal určitě pro peníze. Stejně ajko učí pro peníze...Navíc jako student mu nemůžeš nic říct, protože to pak odneseš bud u něj u zkoušky nebo u SZZ...
Na druhou stranu máš pravdu, že by třeba mohl zkusit poradit kde by se ty skripta dali sehnat...
Publikováno 13 prosinec 2010 - 23:27
Publikováno 14 prosinec 2010 - 8:16
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů