No pokud jsi doufal v nějakou konstruktivní diskuzi, tak jsi mohl v ní pokračovat. Já jsem svoji část uvedl dotazem "Jak jak chceš radit se zakládáním keší ostatním, když nemáš založenou žádnou svoji?", to je si myslím dostatečně konstruktivní otázka, aby jsi na ni mohl normálně odpovědět. Po dva dny toho nejsi schopen. Nebyl jsi schopen odpovědět ani na další moje otázky. Ode mě tu je vedena diskuze podpořená argumenty získané během času, co dělám betatesty. Pokud ti připadá, že se tu nevede konstruktivní diskuze, rozhodně to není moje chyba.
A upozornění - tady není sekce poradna, abychom vše pěkně polopatě vysvětlovali, jak se uvolila Jacka. Tady je sekce Oznámení, kde si oznámil svoji představu stát se betatesterem. A když se tě normálně zeptáme, jak to chceš dělat, když se zakládáním keší nemáš žádnou zkušenost a evidentně netušíš, co vůbec by měl betatest obsahovat (což není jen tvůj problém ale i mh.mail) tak se snad urazíš, že hned nevyskakujeme radostí?
K mh.mail - to co popisuje prostě není betatest. Betatest není o pohledu nezkušeného začátečníka na keš. Betatest je o tom, aby všechno to co má, sedělo.
Už to neřeš!!! Z mojí strany to byl špatný nápad.