To záleží kdo, v jaké situaci a v jaké souvislosti ono slovo pronese. V každém případě to svědčí o spíš o duševní a morální úrovni mluvčího než toho, komu je určeno. Zvlášť je-li proneseno v jisté anonymitě internetu ať již domnělé či skutečné.... A jestli je pro Tebe slovo debil vulgarni, tak musis mit desne komplikovanej zivot.
Hledají se betatesteři!
Publikováno 23 prosinec 2010 - 13:56
Publikováno 23 prosinec 2010 - 14:00
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 23 prosinec 2010 - 14:00
Publikováno 23 prosinec 2010 - 14:09
Opraveno.VasaM napsal/a:
Ahoj, jakmile se to změnilo na kraje, tak u mně vzniklo "celý kraj" a to je problém, bylo by potřeba to změnit na okres Olomouc.
Dopsán.polerok napsal/a:
quick-man si pry vezme okres Ostrava, tak ho dopis
Publikováno 23 prosinec 2010 - 14:19
Dopsán.
Diky moc, udelal bych to sam, ale tak nejak stiham jenom po ocku sledovat forum a kuchat kapra
Publikováno 23 prosinec 2010 - 14:20
VasaM napsal/a:
Ahoj, jakmile se to změnilo na kraje, tak u mně vzniklo "celý kraj" a to je problém, bylo by potřeba to změnit na okres Olomouc, jinak Wherigo keše mi nevadí, a teoreticky bych zvládnul i terén 5, s obtížností 5 by byl možná problém, ale to záleží na konkrétní keši. Takže kdo to umí, a zpraví to, budu rád.
Tak nejak predpokladam, ze asi nebude moc pripadu, kdyz prvni cache daneho cloveka bude rovnou petkova
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 23 prosinec 2010 - 14:20
Publikováno 23 prosinec 2010 - 14:46
Publikováno 23 prosinec 2010 - 15:30
Takže jsem se tam rovnou zapsal.
Publikováno 23 prosinec 2010 - 15:32
Or_Mi napsal/a:
Chcete nahrazovat to co má dělat reviewer? Pokud keš nebyla na svém místě, má kolizi s jinými dvěma, nevychází vzorečky, tak je to podle mě odfláknutá práce. Asi má prostě před Vánoci jiné starosti. Ze zkušenosti vím (a vy určitě také), že ke schválení keše musíte potvrdit, že keš je na svém místě a posíláte nejen vzorečky, ale i finálové umístění, takže to reviewer může přepočítat a pokud má umístění finálky kolizi, nemůže být podle pravidel cache povolena.
Když jsem publikoval své keše, tak jsem musel podle GeoWiki vyplnit body a potvrdit, že keš je skutečně na svém místě a poslat veškeré info o výpočtech, aby má keš byla schválená.
Je vidět, že o tom víš kulový.
Keš nebyla v kolizi, splňovala veškerá další pravidla, takže nebyl důvod ji nepublikovat. Kontrolovat vzorečky skutečně není náplň naší práce, stejně jako nemůžeme nepouštět keše byť s mizerným listingem - vše tohle je jen a jen vizitka autora keše. Kdyby ne, tak bychom jim za chvíli mohli utírat i zadky.
Řešení vyžaduji, pokud je nejasné či mám podezření na to, že by mohlo dojít k rozporu s pravidly. Ale abych ještě kontroloval, zda se owner ve vzorečku nepřepsal, to bych nedělal nic jiného.
Mimochodem, Reviewer note, o které se zmiňuješ, s jednotlivými body pojednávající o tom, co má každá keš obsahovat, je pouze zjednodušení pro reviewera, který místo toho, aby cacherovi, který zakládá 1. (a 2.) keš vysvětlil, co tam má konkrétně za chyby a vypsal se s nimi, tak použije tuto šablonu a má to bez práce.
Takže ono to asi o té pečlivosti moc nebude .
Publikováno 23 prosinec 2010 - 15:58
Publikováno 23 prosinec 2010 - 17:12
Najedete na stránku ve wiki, a tam kliknete nahoře na Editovat. Najdete se kam se chcete připsat, a napíšete tam
místo [http://www.geocaching.cz/messages.php?msg_send=vaseid vaseprezdivka] ([http://www.geocaching.com/profile/?u=vaseprezdivka gc.com]) - doplnekNamísto místa napíšete například Broumov, namísto vaseid tam napíšete to číslo co máte na geowiki uprostřed nahoře před pomlčkou před přezdívkou, namísto doplnek napíšete například Ne Wherigo! a namísto vaseprezdivka napíšete vaši přezdívku.
A ještě jsem si všiml, jak podivně mají někteří z vás v profilu vyplněnou adresu svého profilu na gc.com. Někteří tam mají odkaz na profil na gc.cz, někteří tam mají pouze http://geocaching.com/profile/ , a někdo tam dokonce má http://geocaching.com/my . To je špatně, správně tam máte mít http://www.geocachin...u=vaseprezdivka .
Samozřejmě pokud to napíšete sem, zařádím vás tam sám, a možná to bude i lepší - už mě pomalu štve jak vždycky kliknu na uložit a objeví se mi tam že mezitim tam provedl nějaké změny někdo jiný.
Publikováno 23 prosinec 2010 - 18:14
Publikováno 23 prosinec 2010 - 18:31
Tiskar94
Vis, kdybys netrval na tom odkazu na SZ zde na gc.cz, tak by to bylo mnohem jednodussi...
Uz jenom kvuli tomu, ze spousta lidi - vcetne me - ma mejla velmi primarni a vidi, ze jim nekdo pise hned a hned taky vidi co, zatimco kdyz se mi zobrazi, ze mi nekdo poslal zde SZ, tak to neberu jako akutni a vyberu si to az mam cas "na blbosti" a to taky muze byt za 2 dny(neb zde mi lidi pisou jenom kvuli CWG)....
Publikováno 23 prosinec 2010 - 18:46
hplus napsal/a:
Pokud budes diskutovat jako debil (a neni to u Tebe poprve), tak nemam duvod se nad cimkoliv zamyslet. A jestli je pro Tebe slovo debil vulgarni, tak musis mit desne komplikovanej zivot.Or_Mi napsal/a:
Musíš to opravdu hnát do vulgárností??! Zamysli se nad sebou prosím!
Když mě nazve z legrace debilem kamarád, kterého znám, tak je to v pohodě. Pokud to použije někdo na netu, koho jsem v životě neviděl, tak je to urážka. Tak buď tak laskav a změň slovník, jinak tady budeš za primitiva, kterému došly buď argumenty nebo humor.
Publikováno 23 prosinec 2010 - 18:49
Sutech napsal/a:
Takže ono to asi o té pečlivosti moc nebude .
Tak promiň, to je moje chyba, jsem zvyklý dělat věci pečlivě a jaksi to čekám i od ostatních.
Publikováno 23 prosinec 2010 - 19:23
Sutech napsal/a:
[Je vidět, že o tom víš kulový.
Keš nebyla v kolizi, splňovala veškerá další pravidla,
Promiň, nemám zásadní námitky vůči kolizím, vím že se někdy vyskytnou i 40 metrů od sebe na jedné louce. Ale většinou je to oznámeno a ví se o tom, nebo jde o historii kdy se to asi neřešilo.
Tady mi to vychází od jedné keše 151 metrů doslova na dohled, od druhé 144 metrů přes nějaké ploty a zdi. Pokud stále platí jako hranice kolize 161 metrů, tak je to uvnitř ! Kdybys napsal že je to publikováno s výjimkou, tak jsme všichni spokojení.
Publikováno 23 prosinec 2010 - 19:38
Počkej, až Ti dá facku. 8) :DOr_Mi napsal/a:Tak buď tak laskav a změň slovník, jinak tady budeš za primitiva, kterému došly buď argumenty nebo humor.
@ arne - přesně. Je to v kolizi.
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 23 prosinec 2010 - 20:05
polerok napsal/a:
Vis, kdybys netrval na tom odkazu na SZ zde na gc.cz, tak by to bylo mnohem jednodussi...
Uz jenom kvuli tomu, ze spousta lidi - vcetne me - ma mejla velmi primarni a vidi, ze jim nekdo pise hned a hned taky vidi co, zatimco kdyz se mi zobrazi, ze mi nekdo poslal zde SZ, tak to neberu jako akutni a vyberu si to az mam cas "na blbosti" a to taky muze byt za 2 dny(neb zde mi lidi pisou jenom kvuli CWG)....
...moje řeč
Publikováno 23 prosinec 2010 - 20:20
Tiskar94 napsal/a:
Samozřejmě pokud to napíšete sem, zařádím vás tam sám, a možná to bude i lepší - už mě pomalu štve jak vždycky kliknu na uložit a objeví se mi tam že mezitim tam provedl nějaké změny někdo jiný.
No já jsem dokonce v rámci své editace chtěl ještě z názvů krajů udělat nadpisy, právě proto, aby se dalo upravovat jen části článku a bez editkonfliktů, jenže jsem zjistil, že na rozdíl od cs: Wikipedie to tady máme nastavené drobet odlišně, totiž, že se pak k jednotlivým sekcím vpravo odkaz editovat stejně nezobrazí.
Jinak kolegy, co by rádi nějakým doplňkem přispěli, ale sami si netroufají na zdejší wikiporadně editovat, protože se nevyznají v tlačítcích a formátování, můžu uklidnit - je to jednoduché. Přečtěte si když tak http://cs.wikipedia....ditovat stránku, tam jsou popsané ty základy, které fungují víceméně stejně tam i tady. Pak už jen používat náhled a nic zkazit nemůžete (přinejhorším po vás někdo stránku vrátí do předešlého stavu).
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů