14 krajů, 14 měst, 14 stagí, 5 hvězdiček obtížnosti
Publikováno 23 January 2011 - 17:37
Publikováno 23 January 2011 - 18:08
Skype i s uctem mas behem dvou minut....VasaM napsal/a:
Ahoj, mám menší problém, a to, že žádný skype nemám (a kvůli keši se mi nechce dělat registrace a instalovat další problém). Tak pokud by to nešlo řešit třeba přes ICQ, tak by to bylo lepší. VasaM

Publikováno 23 January 2011 - 19:10
kelisovka napsal/a:
Stále se hlásím za Plzeň, se 14 finálkami souhlasím. E-mail s informacemi jsem posílal před cca 10 dnama, zatim bez odpovědi.
E-mail je kdyžtak matej.hudec(vy_vite_co)seznam.cz
Kelišovka
vzhldem k tomu, že mirotiro odstoupil tě zapisuju

Publikováno 23 January 2011 - 19:26
obludky oo77 napsal/a:
Ahojky,
napadlo mě jako město pro Středočeský kraj Mladá Boleslav..
Nevnucuju, ale pokud by se zalíbilo, můžu tam umístit krabičku..
Ok myslím, že by to tak tak šlo. budu ti v´dečný za spolupráci. Přidej si mne na skypu. ,,goodhoko1"
Publikováno 23 January 2011 - 20:41
jsou lidi, co si nechtějí zbytečně zas*at systém instalací kdejakého spywaru s obskurním protokolem a nezdokumentovanými funkcemi...homor napsal/a:
Ahoj, mám menší problém, a to, že žádný skype nemám (a kvůli keši se mi nechce dělat registrace a instalovat další problém). Tak pokud by to nešlo řešit třeba přes ICQ, tak by to bylo lepší. VasaM
Hlásil jsem se přes SZ, ale zřejmě jsem byl ignorován.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 23 January 2011 - 20:45
Není třeba, jde to jako u ICQ: Registraci provedeš na této webové stránce a přihlašovat se pak můžeš tady na tétodr.vota napsal/a:
jsou lidi, co si nechtějí zbytečně zas*at systém instalací kdejakého spywaru s obskurním protokolem a nezdokumentovanými funkcemi...homor napsal/a:

Publikováno 23 January 2011 - 22:05
dr.vota napsal/a:
nevim, odpovídal jsem ti, a v 1. příspěvku jsi taky napsaný

Publikováno 23 January 2011 - 22:26
Odpověd už jsem našel, ale v prvním příspěvku se nevidím pořád, ani po refreshgoodhoko napsal/a:
dr.vota napsal/a:
nevim, odpovídal jsem ti, a v 1. příspěvku jsi taky napsaný
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 January 2011 - 6:53

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů