Jo, to je základ.niximor napsal/a:
Tak ja si teda vypnu automaticke aktualizace no...
![B)](http://www.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/cool.png)
Publikováno 23 březen 2013 - 14:26
Jo, to je základ.niximor napsal/a:
Tak ja si teda vypnu automaticke aktualizace no...
Publikováno 23 březen 2013 - 14:33
j.mikrob napsal/a:
jirifno napsal/a:
Ahoj.
Tak mně ten pravý panel taky zmiznul, ale mám jiný problém. Pokud si do složky "maps" nahraji vlastní mapy a následně spustím Locus a provádí se inicializace map, tak tam se to jakoby kousne a nic se dál neděje. Pokud mapu vymažu probíhá vše v pořádku. Podotknu, že tyto mapy, které mám nahrané v předchozích verzích problém nikdy nedělaly. Co s tím? Díky.
Já mám podobný problém s mapama asi od verze 2.9.2. Locus mi hlásí "Problém s přidáním mapy" nebo tak něco. Ale mapy fungujou, tak jsem to zatím neřešil.
Spustit 2.10.0 se mi povedlo až na potřetí. Nejdřív se mi program sekl při 3%, potom při 10%. 2.10.1 už běží.
Publikováno 23 březen 2013 - 19:18
Publikováno 24 březen 2013 - 19:49
Publikováno 25 březen 2013 - 12:50
Publikováno 25 březen 2013 - 12:54
Stále problém trvá a bohužel mi nikdo neodpověděl čím to je popřípadě jak to vyřešit tak prosím o radupavelsrnecek napsal/a:
Tak pročetl jsem tu diskuzi, ale našel jsem jen nějaké náznaky ohledně odhlašování z locusu, ale bohužel jsem nenašel příčinu a nejlépe jak toto odstranit, abych mohl být jako před tím stále přihlášen a nemusel se po zapnutí locusu opět přihlašovat. Předem se omlouvám, pokud to tu je a já to nenašel
Publikováno 25 březen 2013 - 12:55
Publikováno 25 březen 2013 - 17:43
menion napsal/a:
Pavle, problém je na straně addo-onu pro Locus - Geocahcing4Locus. Více píše autor tady http://geocaching4locus.eu/ ... všichni netrpělivě čekáme na update ...
Publikováno 25 březen 2013 - 17:47
Publikováno 26 březen 2013 - 19:41
Publikováno 26 březen 2013 - 20:08
Publikováno 26 březen 2013 - 21:30
menion napsal/a:
a editační dialog - to je ukázka toho jak se nelze zavděčit všem. Nicméně asi víš že existovala tahle možnost přidat bod, dále z mapy podržením prstu, tlačítkem přidat bod z pravého panelu a taky možnost editovat bod. Poslední tři používali naprosto společný dialog pro nastavení. Jediné přidání bodu přímo v kategorii bylo odlišné, takže považuji za naprosto logický krok, že je to teď komplet sjednocené.
A proklikat k souřadnicím .. buď můžeš podržet dlouhý stisk na té tužce a nebo si přepnout editační panel na tu starou verzi kde lze editovat souřadnice přímo ... viz. konfigurační soubor tady, parametr "gui_coordinate_panel_advanced_mode"
Publikováno 27 březen 2013 - 7:05
Publikováno 27 březen 2013 - 16:30
Publikováno 27 březen 2013 - 18:18
A jak to bude pro ty, co PM nemají? Koukala jsem do manuálu a dočetla jsem se akorátmenion napsal/a:
Na Locus fóru se objevila pozitivní zpráva od Arcaa a i funkční add-on G4L, tak snad už bude jen dobře
Plné listingy 3, ale keší můžu s nějakým základním infem postahovat kolik chci? (Pokud ano, tak jak nastavím, že zrovna od téhle chci plný listing, nebo první tři plné a další už jen základní?)Restrictions for Basic Membership (related to Geocaching4Locus)
downloading / importing 3 full details of Geocache per 24 hours period
Cache filter permanently set to Traditional caches
Container size, difficulty and terrain filter is not available
Publikováno 27 březen 2013 - 18:39
Publikováno 27 březen 2013 - 19:01
shaman3 napsal/a:
Nevím tedy, jestli to je omezení od GS nebo od autora.
Když na to dojde, můžeš si listing otevřít na webu, je to sice núplně pohodlné, ale asi se dá. Nebo tak bych to asi řešila jáshaman3 napsal/a:
V terénu je potřeba hlavně mít listing multiny
Publikováno 27 březen 2013 - 19:47
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů