![;)](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/wink.png)
![;)](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/wink.png)
Publikováno 01 April 2013 - 14:57
Publikováno 01 April 2013 - 15:25
Publikováno 01 April 2013 - 15:31
menion napsal/a:
@Xork42: podívej se jestli máš zapnutý modul na geocaching! sázím bůra že ne
Publikováno 01 April 2013 - 15:40
Publikováno 01 April 2013 - 15:56
Publikováno 01 April 2013 - 17:10
Publikováno 01 April 2013 - 18:33
Dragouni napsal/a:
Tak tahle myšlenka nás už taky napadla. Pokud někam jedeme, tak stahneme kešky v okolí a rádi bychom si označili nějakým jednoduchým způsobem ty, které chceme určitě navštívit.MA-FI-AN napsal/a:
rychly dotaz, neuvazuje se o tom ze bych si pri editaci bodu mohl zvolit i jinou ikonu cache?
...
Jde mi o to ze bych chtel mit zvyrazneny na mape kesky, ktery urcite chci odlovit a to tak abych rovnou videl ze se lisi od jinych, napriklad prave barvou ikony nebo stylem..
Publikováno 01 April 2013 - 18:38
koremak napsal/a:
Mám prosbu. Mapa se mi moc líbí. Locus již chvíli zkouším a mapa přišla jak na zavolanou. Jedu na SAMSUNGu GALAXY SIII a bez problému. Když ji chci ale použít s prográmkem WhereYouGo tak ji program nevidí. Zkoušel jsem umístění ve všech možných adresářích a nic. Normálně používám online mapy, objem dat mám dost velký, ale když se ocitnu v lese mimo signál tak je zle.
Díky moc za radu.
Publikováno 01 April 2013 - 19:07
Publikováno 01 April 2013 - 20:45
janca361 napsal/a:
koremak napsal/a:
Mám prosbu. Mapa se mi moc líbí. Locus již chvíli zkouším a mapa přišla jak na zavolanou. Jedu na SAMSUNGu GALAXY SIII a bez problému. Když ji chci ale použít s prográmkem WhereYouGo tak ji program nevidí. Zkoušel jsem umístění ve všech možných adresářích a nic. Normálně používám online mapy, objem dat mám dost velký, ale když se ocitnu v lese mimo signál tak je zle.
Díky moc za radu.
Není to stejná chyba jako tady? Odpoveď o dva posty níže v odkazu (tady).
Publikováno 01 April 2013 - 20:59
koremak napsal/a:
janca361 napsal/a:
koremak napsal/a:
Díky moc za radu.
Díky za odpověď. Stránka s odkazem již neexistuje. Našel jsem to i na ULOŽTO, ale asi je to nakopnuté protože se to chová úplně stejně. Jestli tu starou mapu používáš, dala by se poslat?
Publikováno 01 April 2013 - 21:30
janca361 napsal/a:
koremak napsal/a:
janca361 napsal/a:
koremak napsal/a:
Díky moc za radu.
Díky za odpověď. Stránka s odkazem již neexistuje. Našel jsem to i na ULOŽTO, ale asi je to nakopnuté protože se to chová úplně stejně. Jestli tu starou mapu používáš, dala by se poslat?
Tady: https://docs.google....dit?usp=sharing
Publikováno 02 April 2013 - 16:17
Publikováno 02 April 2013 - 17:06
Tak tady to je:menion napsal/a:
shamane tenhle problém nemám. děje se ti to vždy? Pokud ano, můžeš mi vyrobit log programem CatLog (máš-li root), nebo bude třeba zapnout logování v locusu v konfiguračním souboru. To bych kdyžtak popsal. Případně to můžeš ještě zkusit a napsat mi přesně v kolik se ti to stalo ... možná to půjde dohledat v erroru co mi možná přijde .. uff to je možností
Publikováno 07 April 2013 - 8:32
Publikováno 07 April 2013 - 15:58
Publikováno 07 April 2013 - 18:12
Publikováno 07 April 2013 - 18:21
Jiri.crane napsal/a:
zdravim mam menší problem. nejde se mě připojit ke gc.com nevíte jestli jde stahnou databázi cache a pak ju nějak importovat?
Publikováno 07 April 2013 - 20:18
podle meho je to cesta k ofline vektorove mape, kterou mas spatne nakopirovanou, nakopiroval bych ji tam znovu a lepeKamenitxan napsal/a:
Při otvírání Locusu se mi ukazuje tenhle error. Nejspíš se snaží otevřít jako mapu soubor, který se mi tam dostal z Macu při kopírování mapy. Android je linux a tak by měl skryté souboury ignorovat, ne?
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů