Server GC temporarily down v roce 2011
Publikováno 05 May 2011 - 7:42
Publikováno 05 May 2011 - 7:43
Publikováno 05 May 2011 - 7:46
Sally&eL napsal/a:
...už někdo založil hlasování, aby implementovali přepínání šířky stránky tak jako je to třeba na www.diit.cz? Standardně to mají úzké, ale vpravo nahoře to de přepnout na celou stránku
Asi ne, respektive nikdo nemuze najit, kde to ted je...

Publikováno 05 May 2011 - 7:57
jj fungují OKPaWcz napsal/a:
Jen dotázek - fungují Vám ve FireFoxu staré mapy, nebo taky vidíte jen "false"?
Publikováno 05 May 2011 - 7:59
Horší je odlišení PM a ostatních keší jinou ikonkou :-( Já bych byl radši, kdby se přidal další přepínač na zobrazní/vypnutí disabled kešíredd111 napsal/a:
nevim jeslti už to tu někdo psal, ale mě vadí, že nemám v mapě odlišný aktivní a disabled keše, pekelně nepraktický
Publikováno 05 May 2011 - 8:09

Publikováno 05 May 2011 - 8:13
Ano. A nepřijde mi, že by v tom byl nějaký rozdíl, nezdá se mi nedostatečný.Dardalion napsal/a:
BTW Zkouseli jste logovat? Ten miniaturni pruzor pro text logu je take ukazkovy. Asi nechteji, abychom jim dlouhymi logy plnili DB. Jde sice roztahnout, ale pouze do vysky :-(
Připadá mi to víceméně stejné (in Chrome), zběžně jsem prošel svoje listingy a žádné úpravy v podstatě nepotřebují.
Na to, jaká zvěrstva jsem očekával, to nedopadlo zase tak špatně. Průhledné listingy? A copak se dal ten obrázek v pozadí předtím k něčemu rozumnému používat? Stejně nebyl prakticky vidět. A ten příklad - no to bylo zvěrstvo i předtím, tak se není čemu divit.
Takže zatím nejsem tak docela nespokojen s těmi změnami.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 05 May 2011 - 8:15
dr.vota napsal/a:
Ano. A nepřijde mi, že by v tom byl nějaký rozdíl, nezdá se mi nedostatečný.Dardalion napsal/a:
BTW Zkouseli jste logovat? Ten miniaturni pruzor pro text logu je take ukazkovy. Asi nechteji, abychom jim dlouhymi logy plnili DB. Jde sice roztahnout, ale pouze do vysky :-(
Připadá mi to víceméně stejné (in Chrome), zběžně jsem prošel svoje listingy a žádné úpravy v podstatě nepotřebují.
Na to, jaká zvěrstva jsem očekával, to nedopadlo zase tak špatně. Průhledné listingy? A copak se dal ten obrázek v pozadí předtím k něčemu rozumnému používat? Stejně nebyl prakticky vidět. A ten příklad - no to bylo zvěrstvo i předtím, tak se není čemu divit.
Takže zatím nejsem tak docela nespokojen s těmi změnami.
Me napriklad nejde na Firefox 4, Ubuntu logovat. Hazi me to na prazdnou strnku jen s hlavickou a menu. Log nikde...
Publikováno 05 May 2011 - 8:16

Publikováno 05 May 2011 - 8:22
Publikováno 05 May 2011 - 8:24
Opicakuz napsal/a:
Me napriklad nejde na Firefox 4, Ubuntu logovat. Hazi me to na prazdnou strnku jen s hlavickou a menu. Log nikde...
Vyreseno. Doplnek GC Tidy 2.6 to nejak nema rado.
Publikováno 05 May 2011 - 8:39
dr.vota napsal/a:
Průhledné listingy? A copak se dal ten obrázek v pozadí předtím k něčemu rozumnému používat?
Dal se používat k zvýraznění okraje stránky (zvlášť když barevné k úpravě listingu neladila ta vyblitá zelená)

V současnosti by se to hodilo na zaplácnutí bílého místa na okrajích. Jenže tomu překáží ta průhlednost

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 05 May 2011 - 8:42
Publikováno 05 May 2011 - 8:53
Pravda. Priklad: Vzdat nekomu hold, holt se to stalo.hauskaa napsal/a:
OT: k-lorde, pozor na hold a holt, každé slovo má jiný význam.
Publikováno 05 May 2011 - 9:28
Pokud nechceš průhlednost, tak asi stačí DIV s BACKGROUNDPaWcz napsal/a:
dr.vota napsal/a:
Průhledné listingy? A copak se dal ten obrázek v pozadí předtím k něčemu rozumnému používat?
Dal se používat k zvýraznění okraje stránky (zvlášť když barevné k úpravě listingu neladila ta vyblitá zelená)
V současnosti by se to hodilo na zaplácnutí bílého místa na okrajích. Jenže tomu překáží ta průhlednost

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 05 May 2011 - 9:54
Jenže to ti zabere jen na tu část kolem tvého textu listingu, zbytek neovlivníš. Viz např. moje GC26Y3Bdr.vota napsal/a:
Pokud nechceš průhlednost, tak asi stačí DIV s BACKGROUND
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 05 May 2011 - 9:58
Publikováno 05 May 2011 - 10:59
HaLuMa napsal/a:
Neni jednoduzsi proste nepouzivat ty background obrazky? V predchozich verzich z nich stejne nebylo nic videt, a ted to rusi kvuli te pruhlednosti. Co z toho mate?
Jenze jsou mysterky a pekne, ktere jsou na obrazku v pozadi zalozeny. Minimalne jedna ted ztraci smysl, respektive jeji obtiznost jde do...
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 05 May 2011 - 11:02
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů