Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down v roce 2011

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
882 odpovědí na toto téma

#541 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 12:49

A proc si mam jak debil do bookmarku klikat nekoho uplne ciziho, u koho jen chci jednorazove zjistit, zda ma urcitou kes odlovenou? To je prece kravina!
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#542 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 13:02

Přiznejme si, že v logách hledáme spíš kvůli spoilům, než kvůli nějaké konkrétní osobě. Přitom je potřeba mít je všechny vypsané na jedné stránce. Kupříkladlu v nich hledám zmínku o stage 1 - takže dám Ctrl+F, napíšu "stage" nebo "prvni" a měl jsem to hned, zatímco s novou úpravou která vypisuje jen 10 abych se uklikal.

Takže podpora pro Fotrikuv navrh jasná!

P.S. dodatečně jsem si uvědomil, že logy konkrétní osoby vyhledávám. Ano. Logy ownera. Abych zjistil jestli kešku pravidelně kontroluje, nebo už o ni nejeví zájem ;)
  • 0
> Body nesmrdí <
Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#543 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 13:37

Mimochodem, tady jsem se docetl, ze chteji predelat PQ. Nechci byt skarohlid, ale pod dojmem poslednich zmen se bojim, ze zkurvi jednu z mala jeste normalne fungujicich veci.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#544 beeuskadawe1

beeuskadawe1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 15:19

Hm, takže v terénu se logy nezobrazí... ani v telefonu (online připojení na net) ani v C:geo. Paráda :(
  • 0
statusbar
GOOGLOVAT UMÍME :-)

#545 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 15:36

Ze by schvalne rozesr... vsechno okolo, aby zanikl rozruch kolem čelenek ? ;););)
  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#546 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 17:03

beeuskadawe1 napsal/a:
Hm, takže v terénu se logy nezobrazí... ani v telefonu (online připojení na net) ani v C:geo. Paráda :(

a zkouseli jste to pres wap.geocaching.com ? tam se logy ukazou, sice jen asi poslednich 5 ale kdyz tece do bot tak to obcas pomuze, me to dnes zachranilo
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#547 beeuskadawe1

beeuskadawe1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 17:27

Lanc napsal/a:

beeuskadawe1 napsal/a:

a zkouseli jste to pres wap.geocaching.com ? tam se logy ukazou, sice jen asi poslednich 5 ale kdyz tece do bot tak to obcas pomuze, me to dnes zachranilo

nakonec jsme si poradili i bez logů..., ale za tenhle tip i tak (do budoucna) díky!
  • 0
statusbar
GOOGLOVAT UMÍME :-)

#548 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 17:27

Nechápu Vaše stálé nářky a brekot nad tím, jak ten GS to všechno kur.í... Zkuste si dát studenou spruchu a uklidnit se...
- nové keše přes PQ chodí na 100%
- současné keše v mé oblasti zajmu přes PQ chodí na 100%
- nalezené tento týden jsem v klidu aktualizoval přes My Finds PQ
- oficiální aplikace na iPhone i na Amdroidu funguje na 100%

A pokud nefungují některé neoficiální alternativy, pak jedině snad poděkovat autorům a čekat, až vyjde nová verze, ale to je ten zásadní rozdíl mezi PM a BM

A OMG netahejte do toho kospirační teorie o tom, že GS schválně rozhodil zase html a logy jen kvůli tomu, aby zastřel "problém" s čelenka, který má stejně jen pár zcela nevýznamkých bručounů a ostatní je buď hrají nebo prostě ignorují...

Kdyby někdo chtěl nové keše v ČR, tak ... http://dl.dropbox.co...704/2459527.zip - na ochutnávku :D
  • 0

#549 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 17:32

sobiku, sobiku, zase jsi nepochopil podstatu diskuze, ale nedokazes si odpustit poucovani kazdeho okolo sebe jako ucitel prvniho stupne po 30 letech praxe. Nebavime se tu o nejakych pokoutnych aplikacich, ale o standardnich webovych prohlizecich jako Opera Mobile, ktere ted nedokazi zobrazit ani log.
  • 0

#550 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 17:52

fotrik napsal/a:

Teď jsem zkoušel na iPhone Safari a Opera Mini, vše OK, stejně tak na HTC (android)
  • 0

#551 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 18:00

sobikovi napsal/a:

fotrik napsal/a:

Teď jsem zkoušel na iPhone Safari a Opera Mini, vše OK, stejně tak na HTC (android)

ano, ale asi az ted ,me to pres den taky neslo nacist, proto jsem sahl po tom wapu
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#552 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 18:19

Vida, asi opravili, uz taky funguje!
  • 0

#553 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 18:36

Opera Mobile (+ turbo) i MicroB (Firefox) ok. Ale souhlasím, předtím to nešlo. Aspoň že tak. ;)
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#554 Chryseis

Chryseis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 396 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 19:57

sobikovi napsal/a:

A pokud nefungují některé neoficiální alternativy, pak jedině snad poděkovat autorům a čekat, až vyjde nová verze, ale to je ten zásadní rozdíl mezi PM a BM

Existují i PM, co nemají iPhone ani Android, představ si to. A těm něco prostě nefunguje.
  • 0
You can't get lost if you don't know where you're going.

#555 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 20:39

Řeknu to takhle: Než abych složitě vymejšlel PQ a pak ještě čekal než se to vygeneruje, nebo čekal na MyFinds PQ tak použiju GeoJarryho.. Umí toho daleko víc než PQ :)
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#556 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 21:57

Nevím co je složitého na generování PQ. Ano GJ je operativnější, ale také ne vše spasitelný. Co mohu řešit přes PQ, tak řeším přes PQ (každé ráno mám na stažení nové keše a celou Prahu), zbytek přes GJ (minimum ad hoc aktualizací).
  • 0

#557 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 21:59

Chryseis napsal/a:
Existují i PM, co nemají iPhone ani Android, představ si to. A těm něco prostě nefunguje.

Já ti to neberu. Ale i když se i u Sobíkové podívám na nějaký divný web prohlížeč na její staré Nokii, tak tam ty logy vidím, takže se asi zase nic tak hrozného neděje. Proč rovnou nenapíšeš, že nefunguje GJ a tak jsou pohodlní a příliš hard core kačeri mimoň...
  • 0

#558 Pupkovi

Pupkovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 7:35

Zdravíme a máme dotaz. Od pátku nám nechodí zprávy na gmail od Geocaching.com (GEO). Máte někdo podobné problémy a nevíte jestli máme vyčkat nebo něco někde (někoho) zmáčknout? Díky.
  • 0

#559 stenli007

stenli007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 7:49

Ono to nechodí jenom na gmail. Mě nechodí ani logy nálezců, takže problém bude spíš na straně Zeměmluvu.
  • 0
Nedělám to pro body, ale pro zábavu.

#560 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 8:02

Logy od keší chodí, stejně tak GS news, notifikace od PQ atd. Nechodí mi ale logy od GC/TB... Mám vše na gmailu.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama