Server GC temporarily down v roce 2011
Publikováno 18 září 2011 - 12:07
Publikováno 18 září 2011 - 12:19
Publikováno 18 září 2011 - 12:21
Publikováno 18 září 2011 - 12:33
Marazd napsal/a:
Odesláno 12:54.
Teoreticky by mi měla dojít na můj email kopie zprávy.
(taky mi od čtvrtka nic nechodí, doména email.cz)
Inu, jak jsem čekal. Zpráva nedorazila (13:15). Pro kontrolu jsem následně ještě sám sobě napsal přes centrum.cz a během pár vteřin měl svůj vzkaz ve schránce.
1) Protože email.cz je tuším seznamovská služba, zkus mi schválně když tak ještě poslat vzkaz TEST 2 přímo z email.cz na post.cz, ty mou adresu máš. Předpokládám, že tohle normálně fungovat bude, ale ať máme jistotu.
2) A mohl prosím by pro srovnání ještě někdo, kdo naopak používá nepostižený mailový server, zkusit, to, co Marazd před chvílí, totiž napsat mi vzkaz TEST přes můj profil na GC.com?
Publikováno 18 září 2011 - 12:36
Publikováno 18 září 2011 - 12:38
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 18 září 2011 - 12:46
Publikováno 18 září 2011 - 12:50
berx.cz napsal/a:
No mne od geocaching.com na seznam.cz nejede. Jinak seznam funguje bezva i mailyod jinud. Prosím dejte někdo zasvěcenej radu.
Založit jinej mail a nebo počkat???
Děkuji předem
Reklamovat u Groundspeaku. Oni najdou logy o tom ze mail odeslali a spolecne s tim ti muzou rict jestli seznam mail prijal a nebo ne. Podle toho jaka bude odpoved se pak da pokracovat ve zkoumani dal.
Publikováno 18 září 2011 - 13:26
semik75 napsal/a:
berx.cz napsal/a:
No mne od geocaching.com na seznam.cz nejede. Jinak seznam funguje bezva i mailyod jinud. Prosím dejte někdo zasvěcenej radu.
Založit jinej mail a nebo počkat???
Děkuji předem
Reklamovat u Groundspeaku. Oni najdou logy o tom ze mail odeslali a spolecne s tim ti muzou rict jestli seznam mail prijal a nebo ne. Podle toho jaka bude odpoved se pak da pokracovat ve zkoumani dal.
A nebo, jak píše berx.cz, založit jinej mail. Před hodinou jsem přešel na jiného providera a zase mi všechno chodí perfektně. Tak sbohem, Sezname.
Publikováno 18 září 2011 - 13:26
Valicek1 napsal/a:
13:35 TEST
Pokud jde o tenhle, tak nic, ticho po pěšině. Ale dík za pokus.
TEST 2 (přímá kouminikace od Marazda v rámci seznamovských služeb) naopak prošel bez potíží (14:07).
Další z kolegů mě kontaktoval přes SZ (14:00 a 14:09) tu na GC.cz s tím, že zanechá pokusně WN na jedné mojí keši. Samozřejmě zatím (14:17) nic nedorazilo, ale to těžko čekat - sám jsem shodou okolností ráno psal jeden svůj Maintenance log a ani po něm v poště není stopy.
Takže asi jak radí semik75 - zkuste nejprve dotazem Grounspeak. Já za chvíli přinejmenším na pár hodin budu zcela nepoužitelně mimo dosah, takže další snahu od teď přenechávám kolegům.
Publikováno 18 září 2011 - 13:30
Publikováno 18 září 2011 - 13:37
Sedmitecka napsal/a:
Hm, super... já si zrovna říkám, že mi už nějak dlouho nepřišla žádná zpráva z GC. A ono je to tím, že je to pod seznamem - v mém případě email.cz - který používám už asi 14 let a do teď vše v pohodě... vážně díky seznam.cz:(
Hlavně je blbé, že pokud má nějaký owner email spadající pod seznam, tak ani nemá zprávy o svých keších a tudíž se k němu ani nedostane info, že je potřeba se na keš dojít mrknout a tak... to je vážně hnus, velebnosti!
... no jsou horší věci než absence zpráv o vlastních keších

Publikováno 18 září 2011 - 13:39
Publikováno 18 září 2011 - 13:42
Discovery Team napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
Hm, super... já si zrovna říkám, že mi už nějak dlouho nepřišla žádná zpráva z GC. A ono je to tím, že je to pod seznamem - v mém případě email.cz - který používám už asi 14 let a do teď vše v pohodě... vážně díky seznam.cz:(
Hlavně je blbé, že pokud má nějaký owner email spadající pod seznam, tak ani nemá zprávy o svých keších a tudíž se k němu ani nedostane info, že je potřeba se na keš dojít mrknout a tak... to je vážně hnus, velebnosti!
... no jsou horší věci než absence zpráv o vlastních keších
Tož to určitě, ale co se GC týká, tak nevědět, že mám na mých keších třeba už 5 logů needs maintenance je celkem průšvih, nemyslíš?
A pak taky, když teď budu chtít publikovat novou cache, tak budu vědět nic, že?
Publikováno 18 září 2011 - 13:47
Publikováno 18 září 2011 - 13:50
+1sobikovi napsal/a:
a\ vždy se to po pár dnech rozeběhlo
b\ komu to nefunguje má možnost napsat na GS dotaz s žádostí o řešení
c\ chce to mít spolehlivý email, rozhodně ne seznam.cz
Publikováno 18 září 2011 - 13:54
sobikovi napsal/a:
Zase možná trochu zbytečná hysterie...
a\ vždy se to po pár dnech rozeběhlo
b\ komu to nefunguje má možnost napsat na GS dotaz s žádostí o řešení
c\ chce to mít spolehlivý email, rozhodně ne seznam.cz
no, bohužel ten můj email.cz mám vážně hooodně dlouho, už pár let spadá pod seznam, ale do teď jsem s ním vážně neměla nejmenší problém... tož mi nepřišlo, že by nebyl nespolehlivý...
jo a bohužel s mojí aj si nejspíš se Zeměmluvem vážně dopisova nemůžu:D:D:D:D
Publikováno 18 září 2011 - 14:00
Videa odemne: https://www.youtube....low=grid&view=0
Publikováno 18 září 2011 - 14:00
Publikováno 18 září 2011 - 14:21

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů