Tak tos hledal špatně - stačí najet na webové stránky geogetu, dále doplňky, rozkliknout geojarry a na konci jsou dva odkazy. Ovšem je to psáno humorně, cituji "Na tomto serveru nechci mít nic, co by Groundspeak mohl považovat za ilegální! Proto sem GeoJarry, prosím, nedávejte! Pokud jej chcete získat, zkuste Google nebo Uloz.to.". Přitom na tom uloz.to či google přímo po kliknutí na tyto odkazy vyjedou odkazy na stažení geojarry a aktualizaci gj pak lze dělat přímo v geogetu...Parkis napsal/a:
Kde tam ten odkaz je? tuhle jsem hledal novou verzi GJ a na stránkách geogetu jsem ji rozhodně nenašel.honzak83 napsal/a:
Pokud by nebyl odkaz na gj přímo na stránkách geogetu, tak neřeknu ani půl slova!

Server GC temporarily down v roce 2011
Publikováno 08 November 2011 - 22:21
Publikováno 08 November 2011 - 22:24
"keep smiling!"
Publikováno 08 November 2011 - 22:36

10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 08 November 2011 - 22:39
Publikováno 08 November 2011 - 22:43
Destr napsal/a:
Ve status baru uz se do kesi zase pocitaji i celencky.... Takze pak nesedi status bar se skutecnymi nalezy.
To se časem spraví, na tyhle bugy jsem si po údržbách už nějak zvyk;)
Garmin vista HCx
Publikováno 08 November 2011 - 22:51
honzak83 napsal/a:
Tak tos hledal špatně - stačí najet na webové stránky geogetu, dále doplňky, rozkliknout geojarry a na konci jsou dva odkazy. Ovšem je to psáno humorně, cituji "Na tomto serveru nechci mít nic, co by Groundspeak mohl považovat za ilegální! Proto sem GeoJarry, prosím, nedávejte! Pokud jej chcete získat, zkuste Google nebo Uloz.to.". Přitom na tom uloz.to či google přímo po kliknutí na tyto odkazy vyjedou odkazy na stažení geojarry a aktualizaci gj pak lze dělat přímo v geogetu...
Tak sis poexhiboval, všichni už víme že geoget nepouzivas a hned je líp, ne

brundi
Publikováno 08 November 2011 - 23:12
Co ti nefunguje?Velicenstvo napsal/a:
Tak to nefunguje. Kruci.
Publikováno 08 November 2011 - 23:31
[quote]Co ti nefunguje?[/quote]
Funguje. Jen jsem myslel, že se ty mysterky se změněnými souřadnicemi přemístí i na mapě (myšleno mapy se všemi kešemi, ne ty v listingu). Ale i tak je to slušná vychytávka... a svůj příspěvek jsem radši editoval, abych nebyl úplně za blbce.
Publikováno 08 November 2011 - 23:57
Publikováno 09 November 2011 - 0:27
nechápu, feedback fungujepuczmeloun napsal/a:
Tak asi nejvetsí poser (a to ríkám ze srdce) je ukončení podpory UserVoice (feedback) tzn. vše, co jsme ten rok prohlasovávali je upřímně řečeno v prdýlce... GS zase válí...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 09 November 2011 - 0:28
[quote]sobikovi napsal/a:
[quote]Co ti nefunguje?[/quote]
Funguje. Jen jsem myslel, že se ty mysterky se změněnými souřadnicemi přemístí i na mapě (myšleno mapy se všemi kešemi, ne ty v listingu). Ale i tak je to slušná vychytávka... a svůj příspěvek jsem radši editoval, abych nebyl úplně za blbce.[/quote]
No je blbé, že i když si ty souřadnice u cache změníš, tak v mapě je pořád ukázána na těch výchozích. Mohlo se to předělat i tady, ať vidíš hned, kde máš něco vyluštěno. Ale třeba to poladí.
Publikováno 09 November 2011 - 0:57
dr.vota napsal/a:
nechápu, feedback fungujepuczmeloun napsal/a:
Tak asi nejvetsí poser (a to ríkám ze srdce) je ukončení podpory UserVoice (feedback) tzn. vše, co jsme ten rok prohlasovávali je upřímně řečeno v prdýlce... GS zase válí...
No jedna věc je, že pořád funguje a druhá věc je, že spustili forum na forums.groundspeak.com a uservoice začali ignorovat.
Viz. seznam dnešních oprav: • Transitioning away from User Voice and back to IPB forums for support inquiries and feedback
a forum na GS.com: http://forums.ground...howtopic=285012
EDIT: vysvětlení zde http://www.geocaching.com/feedback/ až na to, že ono DECLINED je používáno už ted v rozporu s poslední větou, co co naplat...
Publikováno 09 November 2011 - 7:16
mpik napsal/a:
Tak jsem konečně našel, jak se dají ty souřadnice upravit. Ale asi budu dál používat přidaný Final waypoint z geogetu. Ten se mi odliší i ikonou, takže hned vidím, že jdu rovnou na finálku. Tady bych si musel pamatovat, že jsem ji upravil. Možná to někdy dodělají. Stačila by přidaná větička do listingu "Souřadnice byly přesunuty". Teď se to na PC liší jen kurzívou a nenápadným podtržením.
Pokud to podtržení nevidíš, tak opravdu není problém na gc.com. Já tuhle funkci vítám, člověk mnohdy vyluští mysterky "do šuplíku" a pak nemůže to řešení najít. Nyní to jednoduše dá na gc,com a má po starostech.
Publikováno 09 November 2011 - 7:20

Publikováno 09 November 2011 - 8:24
Publikováno 09 November 2011 - 9:52
Nosferatu XIII. napsal/a:
Po 10 minutach jsem se konecene proklikal ke svemu jedinemu celenka completed logu a dal delete!!
a co celenka, ktera uz byla davno "Archivovana"?? lze se k ni dostat?
sice tahle by mi zrovna nevadila.. slo o zachraneni geocachingu (duvod proc byla smazana - nazev - bylo to v dobe nejvetsich protestu.) ale slo tam o to, najit ve svem okoli jednu disablovanou kes, obnovit ji a nechat ji enablovat.
ale i tak bych mel rad cisty stit

Publikováno 09 November 2011 - 12:09
Publikováno 09 November 2011 - 12:51
To uz bylo opraveno minule - ANO dá s ek ní dostat...Do-bby napsal/a:
a co celenka, ktera uz byla davno "Archivovana"?? lze se k ni dostat?
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů