Geojarry - stahování kešek
Publikováno 25 květen 2011 - 17:44
Publikováno 25 květen 2011 - 18:00
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 25 květen 2011 - 18:02
tomi-h a tweety napsal/a:
Mohl by mi prosím někdo rychlke poradit???Večer odjíždím do Plzně a chtěl jsem si tam něco odlovit, tak jsem si chtěl stáhnout přes GG a Geojarry nějaký kešky, jenže když jsem to spustil, objevila se mi tato hláška:
Geojarry přestal předčasně pracovat s výsledkem. Chyba při přihlašování na GC.com. Zkontrolujte své uživatelské heslo.
Pak je tam něco o ručním impostování stažených dat.
Co je prosím vás špatně???
Jen podotýkám, že heslo a jméno mám uložený dobře a od posledního používání jsem s GG nic nedělal.
Díky moc.
A používáš aktuální verzi GG a GJ?
Myslím si, že nemáš aktuální verze, takže tito logicky fungovat nemůže - proběhla změna na gc.com....
Vin - Lin Team
Publikováno 25 květen 2011 - 18:10
vin-lin napsal/a:
tomi-h a tweety napsal/a:
Mohl by mi prosím někdo rychlke poradit???Večer odjíždím do Plzně a chtěl jsem si tam něco odlovit, tak jsem si chtěl stáhnout přes GG a Geojarry nějaký kešky, jenže když jsem to spustil, objevila se mi tato hláška:
Geojarry přestal předčasně pracovat s výsledkem. Chyba při přihlašování na GC.com. Zkontrolujte své uživatelské heslo.
Pak je tam něco o ručním impostování stažených dat.
Co je prosím vás špatně???
Jen podotýkám, že heslo a jméno mám uložený dobře a od posledního používání jsem s GG nic nedělal.
Díky moc.
A používáš aktuální verzi GG a GJ?
Myslím si, že nemáš aktuální verze, takže tito logicky fungovat nemůže - proběhla změna na gc.com....
Díky moc, bylo to tím.Asi jsem se přemáčkl, protože jsem myslel, že jsem GeoJarry aktualizoval. Díky moc, už to jede.
Publikováno 26 květen 2011 - 14:13
Publikováno 26 květen 2011 - 18:30
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 26 květen 2011 - 18:41
Publikováno 26 květen 2011 - 18:58
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 26 květen 2011 - 19:38
Publikováno 26 květen 2011 - 20:20
Publikováno 26 květen 2011 - 20:29
HOSIF napsal/a:
Několik měsíců fungoval bez problému a najednou nešel, tak jsem tam nainstaloval "Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86)" a zase běhá jako víno. Do dneška to nepotřeboval a najednou to potřebuje, jsou věci mezi nebem a zemí...
Ono to zas tak nepochopitelne byt nemusi. Autor treba zmenil (aktualizoval) kompilator a zatimco driv nebyly nove knihovny potreba, ted ano.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 20 srpen 2011 - 22:04
Přesně:
Poznámka: Chyby importu jsou způsobeny buď chybným formátem souboru, nebo používání zastaralé verze Geogetu. Jméno: gj.20110820225958.GC1BK2A.htm Druh: HTML cache listing Chyba parsování! Vadné datové hodnoty ID logu: Premium Member Druh logu: Trvání: 0,7s
Kde by mohla být chyba? GG i pluginy jsem aktualizoval.
Díky
Publikováno 20 srpen 2011 - 22:11
Žáby nelíbám!
Publikováno 22 srpen 2011 - 8:34
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 22 srpen 2011 - 9:09
Publikováno 22 srpen 2011 - 9:41
cufik_team napsal/a:
Chtěl bych se přeptat, co konkrétně znamená chyba při parsování a jestli to má nebo může mít vliv na čtení připravených listingů, logů a hintů v Oregon 450.
Slovo parsování si můžeš přeložit jako "rozložení na části". Tyto části v listingu jsou nějakým způsobem identifikovatelé - parametry keše, souřadnice, vlastní listing, logy, hint. Pokud se ale změní vzhled stránky, tak se najednou program co to zpracovává nemá čeho chytnout (resp. staré definice "chytání" nefungují). Je nutno počkat až bude mít autor chvíli času a na navý formát listingu to upraví.
Publikováno 22 srpen 2011 - 10:19
Publikováno 22 srpen 2011 - 10:21
Ono není kam spěchat, groundspeak se v tom ještě evidentně vrtá, takže je možná lepší počkat až se to ustálí, ať si nepřiděláváš práciHaLuMa napsal/a:
Problem s parsovanim ma Geoget, u ktereho musim udelat novou verzi. Jen jsem byl na dovolene, takze jsem na to nehrabl ani hrabemi. Ani jeste nemam zalogovano, takze prosim o strpeni.
Publikováno 22 srpen 2011 - 10:30
Publikováno 22 srpen 2011 - 10:34
Hlavně, že jsi se OK vrátil z dovolené, radši ještě počkej co ještě vyvedou za oceánem. DíkyHaLuMa napsal/a:
Problem s parsovanim ma Geoget, u ktereho musim udelat novou verzi. Jen jsem byl na dovolene, takze jsem na to nehrabl ani hrabemi. Ani jeste nemam zalogovano, takze prosim o strpeni.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů