A do Dakoty se nahravaji PQ pres rezim vymeneho disku, nebo ne? POkud ano, tak by melo stacit pouzit makro Combine...Totmi napsal/a:
Diky moc. Jinak jeste dodavam, ze gps mam Dakota 20.
Geojarry - stahování kešek
Publikováno 28 únor 2011 - 11:55
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 28 únor 2011 - 11:56
lukabike.com napsal/a:
Umi je nahrat rovnou do navigace? Jestli jo, tak se omlouvam za bludy. Mozna to tak funguje s Oregonem nebo Dakotou, ale s moji 60 csx jsem musel pouzit ten gpsbabel.vin-lin napsal/a:
lukabike.com napsal/a:
No, to mas těžký. Geoget ani geojarry to neumí, zvládá to externi program Gpsbabel. Používal jsem ho docela uspesne, ale pak jsem přešel na kešky v podobě poi bodů ( pomoci Gpsbabelu jsem nahraval kesky jako .gpx soubory) a tam uz potřeba neni. Nicméně v kombinaci s makrem Combine to funguje luxusně, na jedno kliknutí myši jsem mel vybrané kešky vyexportovane a nahrane v gpsce. Zkusim doma najit nějaký odkaz s návodem. Je to zalelitost prikazove radky, napsal jsem si na to tusim nejakz BAT soubor a bylo to.
Geoget neumí exportovat kešky? A co třeba exportním makrem od medwyna? Používám a spokojenost ;-)
Při exportu se mě makro zeptá kam uložit - zvolím paměť přístroje nebo paměťovou kartu v přístroji a je hotovo.....
Nevím jak to funguje u 60 csx, ale u oregona bez potíží....
Vin - Lin Team
Publikováno 28 únor 2011 - 12:00
NO jasne, tak to je jak rikam. Nove gps funguji jako vymeny disk, moje strara 60 potrebovala jeste trochu pomocivin-lin napsal/a:
Při exportu se mě makro zeptá kam uložit - zvolím paměť přístroje nebo paměťovou kartu v přístroji a je hotovo.....
Nevím jak to funguje u 60 csx, ale u oregona bez potíží....
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 28 únor 2011 - 12:15
Publikováno 28 únor 2011 - 12:29
Publikováno 28 únor 2011 - 12:35
Publikováno 28 únor 2011 - 14:17
Publikováno 28 únor 2011 - 16:10
Už se tady o tom psalo :@ v jiném přápadě... Zkusil jsi si to zadat na stránkách gc.com? Taky to spadne. GS to má rozbitý... Když to nefunguje na gc.com, nezmůže nic ani GJ. Zkus napsat na GS ať to opravěj...PepeK-CZ napsal/a:
Navážu na začátek vlákna - GG i GJ mám aktuální verze, chtěl jsem postahovat nové tradičky, multiny, mysterky, ale pokud mám ve výběru celou ČR, tak se GJ ukončí a GG hlásí : BYLA VLOŽENA NEPLATNÁ STRÁNKA. JE MOŽNÉ, ŽE NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ BODY VYHOVUJÍCÍ ZVOLENÝM KRITÉRIÍM.
Když jsem zkusil pro celou ČR všechny typy keší, nebo jeden kraj s vybranou třeba tradičkou, proběhlo vše v pořádku.Můžete někdo kouknout, zda je problém jen u mě, nebo to taky zlobí? Díky
Publikováno 28 únor 2011 - 16:12
http://geoget.ararat...ody:prvni_krokyTotmi napsal/a:
No, ale na to prave uz nebyl navod, takze nevim jak na to. Mam jen podle navodu nastaveny geoget a geojarry, tak, ze me to pri zapnuti hodi tu statitiku a take ji hodi pak podrobnejsi na profil GC.com. Ale to je vse. Vic sem toho zatim nedokazal. Ale podle toho co se tu pise, ten program umi o moc vic. Jenze nevim jak na to.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 28 únor 2011 - 16:17
Co se podívat na stránky GG, kde jsou nějaké návody, do vláken GG kde je toho spousta a neřešit to u GJ, který jen data stahuje?Totmi napsal/a:
Ale podle toho co se tu pise, ten program umi o moc vic. Jenze nevim jak na to.
Jinak něco o tom jak to dostat do gpsky je např. tady http://www.geocachin...251#post_257251 nbo tady http://www.geocachin...800#post_256800
Publikováno 28 únor 2011 - 18:50
sobikovi napsal/a:
Už se tady o tom psalo :@ v jiném přápadě... Zkusil jsi si to zadat na stránkách gc.com? Taky to spadne. GS to má rozbitý... Když to nefunguje na gc.com, nezmůže nic ani GJ. Zkus napsat na GS ať to opravěj...PepeK-CZ napsal/a:
Navážu na začátek vlákna - GG i GJ mám aktuální verze, chtěl jsem postahovat nové tradičky, multiny, mysterky, ale pokud mám ve výběru celou ČR, tak se GJ ukončí a GG hlásí : BYLA VLOŽENA NEPLATNÁ STRÁNKA. JE MOŽNÉ, ŽE NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ BODY VYHOVUJÍCÍ ZVOLENÝM KRITÉRIÍM.
Když jsem zkusil pro celou ČR všechny typy keší, nebo jeden kraj s vybranou třeba tradičkou, proběhlo vše v pořádku.Můžete někdo kouknout, zda je problém jen u mě, nebo to taky zlobí? Díky
Tak se hned nečerti Na začátku vlákna se psalo, že to nejde, pak že jde..
Na GC.COM myslíš tady http://www.geocachin...x?country_id=56 ? Když zadám tradičky v ČR, vypadne jich 12067.. Jestli si myslel někde jinde, tak to jsem neodhalil..
Publikováno 28 únor 2011 - 20:18
Publikováno 28 únor 2011 - 20:39
njn, zdá se že jim to už jede. tak nastavit celou ČR a všechny typy keší... nebo PQ a je to :-)PepeK-CZ napsal/a:
Publikováno 01 březen 2011 - 9:58
Publikováno 01 březen 2011 - 10:13
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 01 březen 2011 - 10:57
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 01 březen 2011 - 11:27
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů