Geojarry - stahování kešek
Publikováno 07 únor 2011 - 11:58
Publikováno 07 únor 2011 - 12:08
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 07 únor 2011 - 15:53
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 07 únor 2011 - 16:46
Publikováno 07 únor 2011 - 19:14
Publikováno 26 únor 2011 - 23:03
Publikováno 26 únor 2011 - 23:08
Publikováno 27 únor 2011 - 7:56
Naozaj tam v datach nic zvlastneho nie je
Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive
Publikováno 27 únor 2011 - 16:27
klama napsal/a:
Skusil som si vytvorit statistiku na nick PaTTTTrick...mozes si to porovnat s tymito datami
děkuji... zajímavě dělaná statistika, ještě jsem takovou neviděl... každopádně data sesbírána všechna a správně..... pomocí čeho si to dělal? geoget a geojarry? Pokud ano, tak to u mě asi divně funguje
Publikováno 27 únor 2011 - 16:30
Publikováno 27 únor 2011 - 18:12
Dolu na konci tych tych statistik je uvedene ze to je generovane cez MyFound...PaTTrick napsal/a:
klama napsal/a:
Skusil som si vytvorit statistiku na nick PaTTTTrick...mozes si to porovnat s tymito datami
děkuji... zajímavě dělaná statistika, ještě jsem takovou neviděl... každopádně data sesbírána všechna a správně..... pomocí čeho si to dělal? geoget a geojarry? Pokud ano, tak to u mě asi divně funguje
Tu je najnovsia evrzia programu
Publikováno 27 únor 2011 - 19:40
Publikováno 27 únor 2011 - 22:43
Myslim, ze to nepotrebuje komentar...HaLuMa napsal/a:
Co se tyce statistik, tak mnoho lidi naprosto zapomina, ze vase statistika zajima hlavne vas samotne a ostatnim je ukradena. A pokud to nekoho opravdu zajima, tak vidi jednak statistiku delanou primo Groundspeakem, pripadne tu tvoje udelanou. Ale pamatujuj, ze mene je nekdy vice! Treba tou zaplavou map, co ti vygeneroval Klama, se bude brodit leda tak silenec. Takze to chce trosku premyslet, ktera statistika ma a nema smysl a ne tam tupe nacvakat vsechno.
Publikováno 28 únor 2011 - 10:52
klama napsal/a:
Myslim, ze to nepotrebuje komentar...HaLuMa napsal/a:
Co se tyce statistik, tak mnoho lidi naprosto zapomina, ze vase statistika zajima hlavne vas samotne a ostatnim je ukradena. A pokud to nekoho opravdu zajima, tak vidi jednak statistiku delanou primo Groundspeakem, pripadne tu tvoje udelanou. Ale pamatujuj, ze mene je nekdy vice! Treba tou zaplavou map, co ti vygeneroval Klama, se bude brodit leda tak silenec. Takze to chce trosku premyslet, ktera statistika ma a nema smysl a ne tam tupe nacvakat vsechno.
pánové, nehádejte se.. co člověk to jiný názor a každému se líbí něco jiného..... děkuji Vám oboum za pomoc, chybějící 4 keše přidány ručně,problém je známý a pracuje se na nápravě..... tím je situace vyřešena.....
Publikováno 28 únor 2011 - 11:30
Publikováno 28 únor 2011 - 11:45
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 28 únor 2011 - 11:51
lukabike.com napsal/a:
No, to mas těžký. Geoget ani geojarry to neumí, zvládá to externi program Gpsbabel. Používal jsem ho docela uspesne, ale pak jsem přešel na kešky v podobě poi bodů ( pomoci Gpsbabelu jsem nahraval kesky jako .gpx soubory) a tam uz potřeba neni. Nicméně v kombinaci s makrem Combine to funguje luxusně, na jedno kliknutí myši jsem mel vybrané kešky vyexportovane a nahrane v gpsce. Zkusim doma najit nějaký odkaz s návodem. Je to zalelitost prikazove radky, napsal jsem si na to tusim nejakz BAT soubor a bylo to.
Geoget neumí exportovat kešky? A co třeba exportním makrem od medwyna? Používám a spokojenost ;-)
Vin - Lin Team
Publikováno 28 únor 2011 - 11:54
Umi je nahrat rovnou do navigace? Jestli jo, tak se omlouvam za bludy. Mozna to tak funguje s Oregonem nebo Dakotou, ale s moji 60 csx jsem musel pouzit ten gpsbabel.vin-lin napsal/a:
lukabike.com napsal/a:
No, to mas těžký. Geoget ani geojarry to neumí, zvládá to externi program Gpsbabel. Používal jsem ho docela uspesne, ale pak jsem přešel na kešky v podobě poi bodů ( pomoci Gpsbabelu jsem nahraval kesky jako .gpx soubory) a tam uz potřeba neni. Nicméně v kombinaci s makrem Combine to funguje luxusně, na jedno kliknutí myši jsem mel vybrané kešky vyexportovane a nahrane v gpsce. Zkusim doma najit nějaký odkaz s návodem. Je to zalelitost prikazove radky, napsal jsem si na to tusim nejakz BAT soubor a bylo to.
Geoget neumí exportovat kešky? A co třeba exportním makrem od medwyna? Používám a spokojenost ;-)
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů