Sčítání lidu 2011
Publikováno 20 February 2011 - 11:18

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 20 February 2011 - 12:53
A co když jsem Jedi a kačer zároveň? Tak na to radši asi kašlu zcela.blatoplaz napsal/a:
Sčítání lidu, domů, bytů a kačerůPorazíme rytíře Jedi?
Publikováno 20 February 2011 - 13:17
Potom doufám, že až se budeš rozhodovat, tak se připojíš na tu správnou stranuJmX23 napsal/a:
A co když jsem Jedi a kačer zároveň? Tak na to radši asi kašlu zcela.blatoplaz napsal/a:
Sčítání lidu, domů, bytů a kačerůPorazíme rytíře Jedi?

Publikováno 20 February 2011 - 13:23
Na stranu Síly Signálu.rocky napsal/a:
Potom doufám, že až se budeš rozhodovat, tak se připojíš na tu správnou stranu

Publikováno 20 February 2011 - 13:56
podlePLAJ family napsal/a:
Na stranu Síly Signálu.rocky napsal/a:
Potom doufám, že až se budeš rozhodovat, tak se připojíš na tu správnou stranu
by se jediismus a geocachingismus od sebe zase tak moc nelišily...Základními prvky Jediismu je víra v Sílu a dodržování kodexu.
Síla je v Jediismu chápána jako složení ze tří aspektů. Osobní Síla, která určuje energii daného člověka (aura), Živoucí Síla tvořená všemi živými bytostmi, která prostupuje vším a Všesjednocující Síla, která každému určuje jeho úděl. Všesjednocující Síla bývá v jiných náboženstvích nazývána jako Bůh, Bohyně, Bozi, Ďábel, Chi, Energie atd. Podle nás však název není důležitý a tak věříme prostě v Sílu. Síla nás vede, pomáhá nám a odhaluje některá tajemství života.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 20 February 2011 - 13:59
Safra, to to letí. Zase deset let v hajzlu a propiska stále leží na ledničce :-)rocky napsal/a:
Já se na to už moc těšim... minule rozdávali luxusní propisky s potiskem.
Ale už se těším na ty archy, na rozdíl od vyplňování místních dotazníků k různým ročníkovým pracím, mi tohle přijde alespoň trochu smysluplné. Nicméně nechápu, proč ČSÚ trvá tak dlouho vyhodnocení a zveřejnění údajů.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 20 February 2011 - 14:05

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 20 February 2011 - 14:32
No, mě na tom zaráží ještě jedna věc: jak to můžou tak přesně vědět, když to sčítání má údajně vést právě ke zjištění přesného počtu obyvatelstva...z čeho tenhle údaj zjistili?rocky napsal/a:
365? To si statistici určitě vymysleli, moc bije do očí, že má rok jakožto statisticky oblíbená jednotka tejný počet dnídr.vota napsal/a:
podle čsú údajně sčítání 2001 bojkotovalo jen 365 lidíWAW napsal/a:
... vetšina lidí to bojkotovala(byť nevedomky) a teď to nebude jinak...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 20 February 2011 - 14:40
Publikováno 20 February 2011 - 17:19
PLAJ family napsal/a:
Ono se stačí kouknout kousek dál. Třeba údaje ze sčítání lidu 1930 se velmi hodily při perzekuci Židů za Druhé republiky a pak i po okupaci. :@.
A proč mysíš, že jsem psal explicitně jen ta nejčerstvější dvě data?

Ostatně nynější metodika je taková, že archivovány budou už jen anonymizované údaje. Bohužel právě kvůli tomu už svět není takový, jako býval. Jaký skvělý pramen pro budoucí historiky a životopisce mohly ty naše sčítací archy být...

alkes napsal/a:
Co se týče evidence... u voleb to taky jde zařídit, aniž by někdo věděl, koho jsi konkrétně ty volil.
Jenže tady je oproti volbám velký rozdíl: U voleb je z hlediska organizátora jedno, zda mu bude 5 nebo 50 % lidí chybět. Že jsi nepřišel se (dneska

kulhal napsal/a:
Sčítání lidu považuji za prospěšnou věc. Je to taková inventura v celostátním měřítku. Tak jako firmy čas od času dělají inventury zboží, tak i stát potřebuje jednou za čas porovnat údaje ve svých databázích s "realitou". Strach ze zneužití těchto dat nemám. Kdo si chce o mně něco zjistit, tak si k tomu snadno najde jinou cestu. Navíc nevidím v dotaznících žádné opravdu citlivé údaje.
A pod tohle se ti podepíšu.
Publikováno 20 February 2011 - 17:43

Publikováno 20 February 2011 - 17:47
To je počet lidí, kteří dostali při minulém sčítání finanční postih...dr.vota napsal/a:
No, mě na tom zaráží ještě jedna věc: jak to můžou tak přesně vědět, když to sčítání má údajně vést právě ke zjištění přesného počtu obyvatelstva...z čeho tenhle údaj zjistili?rocky napsal/a:
365? To si statistici určitě vymysleli, moc bije do očí, že má rok jakožto statisticky oblíbená jednotka tejný počet dnídr.vota napsal/a:
podle čsú údajně sčítání 2001 bojkotovalo jen 365 lidíWAW napsal/a:
... vetšina lidí to bojkotovala(byť nevedomky) a teď to nebude jinak...
Publikováno 20 February 2011 - 18:09
kulhal napsal/a:
Sčítání lidu považuji za prospěšnou věc. Je to taková inventura v celostátním měřítku. Tak jako firmy čas od času dělají inventury zboží, tak i stát potřebuje jednou za čas porovnat údaje ve svých databázích s "realitou". Strach ze zneužití těchto dat nemám. Kdo si chce o mně něco zjistit, tak si k tomu snadno najde jinou cestu. Navíc nevidím v dotaznících žádné opravdu citlivé údaje.
Toniczech napsal/a:
A pod tohle se ti podepíšu.
No, jestli vnímáte stát jako podnik, kde vy jste skladová položka a tu je třeba položit do toho echt správnýho regálu, tak potom jo. Budiž vám přáno.
No, a opět, jestli jako citlivý údaj nevidíš přesné procentuální vyjádření podílu té které národnosti, té které víry, té které "pracující třídy" v tom kterém volebním obvodě, budiž ti populistické nebe milostivo.
HOWGH. Těžko přesvědčovat bílého bratra, když nemluví siouxky.
PS: Tuhle znáte? To si takhle Obama vybírá poradce, a když už je tam za ty menšiny, tak si vybere i Rudého oblaka. No a na prvním oficiálním setkání jde od poradce k poradci a ptá se, taky formálně, co jako by poradili, poradci. A když dojde k indiánskému stařešinovi, ptá se Rudého oblaka, co by jako on viděl jako podstatné, na co by se měl, Obama, při své vládě soustředit. Oblak se zamyslí a povídá:
"Já bych se soustředil na imigrační otázku, pane prezidente. Tu my jsme hrubě podcenili..."

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 20 February 2011 - 18:28
Pointa měla být v tom, že svoji identifikaci, kterou volební komisi musíš předložit, nemáš na volebním lístku, ale na jiném formuláři.Toniczech napsal/a:
Jenže tady je oproti volbám velký rozdíl: U voleb je z hlediska organizátora jedno, zda mu bude 5 nebo 50 % lidí chybět. Že jsi nepřišel se (dneska) nikde nekontroluje. Kdežto v případě SLDB je žádoucí podchytit účast na úrovni velmi blízké 100 % předpokládaného rozpisu. Osobně je mi jedno, zda se to řeší přes rč či nějak jinak - hlavně že to uspokojivě funguje.

Zkontrolovat, kdo volil a kdo ne, by podle tohoto formuláře nebyl žádný problém ani dnes. Stejně tak by to nebyl problém stejným způsobem udělat u sčítání obyvatel.
Z mé strany už taky howgh.
Publikováno 20 February 2011 - 18:32
Publikováno 20 February 2011 - 18:38

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 20 February 2011 - 18:51
Publikováno 20 February 2011 - 19:02

Publikováno 20 February 2011 - 19:20
Publikováno 20 February 2011 - 19:33

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů