AutoStat3 - automatické statistiky z GeoGetu pomocí GgStat a GeoJarry
Publikováno 25 říjen 2011 - 13:10
Publikováno 25 říjen 2011 - 13:52
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 25 říjen 2011 - 13:54
gord napsal/a:
Nejak ti nerozumim. Autostat generuje statistiky tim, ze vyvolava GgStat. K cemu by bylo vyvolat misto GgStatu BadgeGen II?
Asi že by měli místo statistik pouze odznáčky.
Publikováno 25 říjen 2011 - 14:50
To je jeden duvod - spouste lidi by odznacky urcite stacily a nemuseli by nic nastavovat. Druhy duvod je ten, ze BadgeGen II je samostatne spustitelny, takze je treba ho spoustet zvlast, spustenim GgStatu jiz odznacky nevygenerujes, pouze je zaclenis do HTML kodu.Asi že by měli místo statistik pouze odznáčky.
Publikováno 09 listopad 2011 - 23:47
Publikováno 10 listopad 2011 - 0:05
No možná Autostat4, ale ber to tak, že pro BM je to nepoužitelné... takže by jsi chtěl do autostatu implementovat volbu, že jako PM použij API a jako BM GJ? Myslím, že na tohle se Mikrom vyprdne.Parkis napsal/a:
Publikováno 10 listopad 2011 - 0:35
Nějak jsi ještě nepřišel na to, že i BM mají možnost používat funkce API. A funkce tahání logů mezi nimi rozhodně je.sobikovi napsal/a:
No možná Autostat4, ale ber to tak, že pro BM je to nepoužitelné... takže by jsi chtěl do autostatu implementovat volbu, že jako PM použij API a jako BM GJ? Myslím, že na tohle se Mikrom vyprdne.Parkis napsal/a:
Publikováno 10 listopad 2011 - 7:16
I BM můžou stahovat logy, v tom není problém. Ani to není tak velký bourák, včera jsem si to upravoval v jiném scriptu který využíval GJ. Ale nechci se do toho pouštět i tady sám, protože bych to musel dělat znova po každém updatu.sobikovi napsal/a:
Publikováno 10 listopad 2011 - 8:25
Publikováno 10 listopad 2011 - 9:05
MaFa napsal/a:
Asi by bylo dobre vyhledove implementovat v Autostatu BadgeGen II, pro spoustu lidi by to asi bylo dostatecne reseni statistik i bez GgStatu.
Doufám, že se nehodláš zbavit statistik ;-)
Nicméně si myslím, že by to asi bylo dobré přimontovat do AutoStatu... jak se vyhrabu z té beta verze...
ještě to chci celé malinko přiotesat tohle je taková idea jak by to mělo vypadat výstup pod kapotou ještě práce dost a dost :-)
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 listopad 2011 - 19:08
Publikováno 10 listopad 2011 - 21:39
Ano, pripada mi trochu zbytecne stale doprogramovavat funkce, kdyz je mozne je pridat nebo odebrat nekolika kliknutimi mysi. Navic by si to mohl udelat kazdy sam podle toho, co zrovna bude potrebovat. Ale mate pravdu, je to jen nazor sverepeho uzivatele a autora Combine.mikrom napsal/a:
3. otazkou je do jake miry se gordovi podari me prekecat aby byl autostat jako davka do Combine...
(Sam pouzivam Combine na statistiky od te doby, co Combine prestalo umet jen filtry a naucilo se i ggp.)
GeoGet:
Publikováno 22 listopad 2011 - 20:08
a bude to chtit pockat na novou verzi combine
jeste k tomu zkusim napasovat ty klikaci dialogy pro lamy, ale samotny jadro pobezi jako davka v combine
Publikováno 22 listopad 2011 - 20:21
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 22 listopad 2011 - 21:40
Publikováno 22 listopad 2011 - 23:38
Publikováno 23 listopad 2011 - 7:15
GeoGet:
Publikováno 23 listopad 2011 - 7:51
mpik napsal/a:
Možná blbá otázka, možná jsem jen špatně hledal.
V Autostatu je možné udělat si vlastní tabulku z definovaného tagu. Je možno i omezit počet vypisovaných řádků. Je nějak možno udělat výpis všeho, setříděný podle nějakého sloupce a omezit počet řádků? Konkrétně, chtěl jsem si udělat tabulku nejstarších keší (podle data založení), které jsem našel. Šlo by to asi udělat přes milníky, ale ty tam mám taky a dvě tabulky milníků s různým nastavením mi nešly. Nakonec se mi tu tabulku povedlo udělat, těm příslušným jsem nastavil tag a tabulku udělal podle něj. Ale nelámal jsem něco moc přes koleno?
V mém profilu najdeš rovnou dvě dvojice takovýchto seznamů - podle výšky a podle stáří. Dokonce mám takový dojem, že příprava na ten seznam podle výšky je už i ve vzorovém template. Když ne, tak mohu poslat.
Publikováno 23 listopad 2011 - 8:53
Abych řekl pravdu, nějak nerozlišuju Autostat a GGstat. Tohle jsem dělal v šabloně v adresáři Autostatu. Ale jak vidím, možná zbytečně a jde to i jinak, bez toho nuceného tagování.[b]
mpik: tohle vsecho fakt umi Autostata? Tak to asi pouzivas nejaky jiny nez vsihni ostatani. Kdyz to zjednodusim, Autostat jen vola GgStat a ten to vsechno zpracovava. Tedy i ty TAGy, ... Takze bych zkontroloval, zda pouzivas stejnou verzi template pro Autostat 3 i Autostat 4 a spoustis stejnou verzi GgStatu (nemely by byt mozne 2 verze soucasne, takze to je spis jen teoreticka moznost). Pak to musi davat stejne vysledky.
Publikováno 23 listopad 2011 - 9:02
GeoGet:
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů