CZE MEGA-EVENT: CWG + GEOCOIN-SHOW BOHEMIA 2011
Publikováno 24 srpen 2011 - 9:42

Publikováno 24 srpen 2011 - 10:16
Publikováno 24 srpen 2011 - 13:36

Publikováno 24 srpen 2011 - 13:57
EDIT... taky jsem myslel, že to je spuštěné od Radka, každopádně original Signala od GS jsem potkal zatím v Salzburku a v Tampere...geo.scorpions napsal/a:
Pro ty, kteří neumí číst. Na fotce musíš bejt vyfocenej se žabákem a jedná se o o žabáka, kterej je určenej pro ME v Nebílovech.
Publikováno 24 srpen 2011 - 14:04
mirotiro napsal/a:
[..... každopádně original Signala od GS jsem potkal zatím v Salzburku a v Tampere...
tak už konečně k čelence přilož fotku, kde seš ty a žabák signal frog jak požaduje výzva ať můžeš mít výzvu regulérně splněnou. Logovat si ji jako completed a nepřiložit požadovanou fotku je jako logovat multinu u které jsem našel jenom jednu stage a do logu napsal, že finále najdeš odpoledne :-)
Publikováno 25 srpen 2011 - 5:59
To, že se předpokládá její splnění na megaeventu je zřejmé, jen prostě jsme češi tak se snažíme cokoliv očůrat.
Zřejmé je to jak z jejího nadpisu: Mega-Event Nebilovy - Find Signal the Frog
tak i z jejího umístění:
@ Zamek Nebilovy
Nebílovy
Nebilovy, Plzeňský 332 04
N 49° 37.856 E 013° 25.817
Přišlo mi nesmyslný tyto údaje znovu opakovat do textu, když jsou nedílnou součásti viz. obrázek.
Publikováno 29 srpen 2011 - 22:47
Publikováno 30 srpen 2011 - 20:39
Publikováno 31 srpen 2011 - 7:47
4 - MEGA-EVENTOVÝ PRŮVODCE
Připravili jsme proi Vás 16 - ti stránkového ME průvodce, ve formátu 1/4 A4.
Průvodce si můžete zakoupit u vstupu do zámku za cenu 15 Kč.
Nemohl by byt pruvodce ke stazeni v elektronicke verzi? Urcite nejen ja bych uvital si ho precit dopredu, nehlede na dalsi zdrzovacku u vstupu.
Publikováno 31 srpen 2011 - 8:56

Publikováno 31 srpen 2011 - 13:36

Publikováno 31 srpen 2011 - 13:43

Publikováno 31 srpen 2011 - 14:12
geo.scorpions napsal/a:
Poslední dolaďování drobností se blíží ke zdárnému konci...
Myslím, že se máte opravdu na co těšit !!!
Nicméně už mi z toho začíná trošku hrabat ... nu co ... do Dobřan na psychárnu je to přece kousek:D:D:D:D:D
Vyborne, drzim palce at se vse vyvede, ale uvital bych odpoved na predchozi dva dotazy.

Publikováno 31 srpen 2011 - 18:01
Publikováno 31 srpen 2011 - 20:23
Publikováno 31 srpen 2011 - 20:31
Pokud nebude bezbarierovost, tak jistě někdo pohlídáme kočárek... ale není to ofiko stanovisko pořadatele, jen info od jeho pomocníka...Tinah&Power Team napsal/a:
Ahoj,
mam dotaz ohledne bezbarierovosti, resp. pristupnosti vystavy atd. s kocarkem? Schody atd. zvladneme, jde asi spise o povoleni..
Diky predem za odpoved.
Publikováno 31 srpen 2011 - 20:42
mirotiro napsal/a:
Pokud nebude bezbarierovost, tak jistě někdo pohlídáme kočárek... ale není to ofiko stanovisko pořadatele, jen info od jeho pomocníka...Tinah&Power Team napsal/a:
Ahoj,
mam dotaz ohledne bezbarierovosti, resp. pristupnosti vystavy atd. s kocarkem? Schody atd. zvladneme, jde asi spise o povoleni..
Diky predem za odpoved.
nejde. s kocarem uz jsme zvladli spoustu schodu, kopcu atd. spis o to, jestli tam s kocarem pusti

Publikováno 31 srpen 2011 - 20:53
Tak vzhledem k tomu, že celej prostor pronajímají, tak tohle by problém být neměl...Tinah&Power Team napsal/a:
mirotiro napsal/a:
Ahoj,
Diky predem za odpoved.
nejde. s kocarem uz jsme zvladli spoustu schodu, kopcu atd. spis o to, jestli tam s kocarem pustina nekterych zamcich to nevidi radi, nekde to nevadi..
Publikováno 31 srpen 2011 - 21:55
mirotiro napsal/a:
Tak vzhledem k tomu, že celej prostor pronajímají, tak tohle by problém být neměl...Tinah&Power Team napsal/a:
mirotiro napsal/a:
Ahoj,
Diky predem za odpoved.
nejde. s kocarem uz jsme zvladli spoustu schodu, kopcu atd. spis o to, jestli tam s kocarem pustina nekterych zamcich to nevidi radi, nekde to nevadi..
Ano, tohle problém opravdu nebude ... Na výstavu vedou z nádvoří cca 3 schody ... takže v poho ...
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů