CZE MEGA-EVENT: CWG + GEOCOIN-SHOW BOHEMIA 2011
Publikováno 05 September 2011 - 15:51
Publikováno 05 September 2011 - 15:59
geo.scorpions napsal/a:
Díky za pochopení, ale už jsem to tu psal několikrát. Není to moje rozhodnutí. Náš tým pouze nabídl coiny k vidění a discovernutí.
Díky za skvělou akci, celý den neměl chybu!!!!

Ohledně seznamu geocoinů - myslím, že toto se řešilo ještě před ME a třeba mě osobně nedělá problém si opsat pár kódíků (vybrala jsem si pár, co mě asi nejvíce zaujaly - ale samo všechny coiny byly úžasné). Jestli chce někdo discovertovat všechny coiny, má možnost - holt ho to bude stát trošku práce (nebo by snad chtěl mít tisíc ikonek zadara?)... ale nikdo ho nenutí, že? Nechápu, proč se to řeší pořád dokola, zbytečně.
Takže se nenech vytočit, nemá to cenu;)
Publikováno 05 September 2011 - 16:40
1gato1 napsal/a:
Diky za super Megaevent, bylo tam nadherne. Jen dotaz, aktivacni kod na tricko nejak nejde vygenerovat. Jde to nekomu? Nebo kdy to pujde? Diky.
já aktivoval včera večer a šlapalo to (teda kolem 23:00)
Publikováno 05 September 2011 - 17:14

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 05 September 2011 - 17:29
S474N napsal/a:
Sedmitecka: mozna sedis doma a dloubes se v nose, ale ja mam prijemnejsi veci, jak stravit svuj cas. A jsem presvedcen, ze vetsina lidi co tam byla, je na tom stejne. Tak proc v dnesni moderni dobe resit jinak nez elektronicky?
Ta arogance je až neskutečná. Já mám lepčí práci, ale CHCI a ostatní se starejte...... Kurňa když něco chceš, tak pro to něco udělej. sedni si na prdel a zaloguj si to z fotek. Pakliže tomu ten čas obětovat nehodláš, tak se asi budeš muset spokojit s faktem, že nebudeš mít 1500 ikonek coinů. Fakt nechápu, proč by kvůli tvému chtíči měl Radek nebo kdokoli investovat byť jenom jednu vteřinu svého času na to aby ti vyhověl a to neberu v potaz, že důvod proč tomu tak nebude ti geo.scorpion jasně řekl. Imho, kdyby čirou náhodou někdo ten seznam vytvořil, tak budeš hledat někoho, kdo to za tebe zaloguje ??? Máš přeci mnohem příjemnější čas jak trávit svůj čas.
Smiř se s tím, že seznam mít nebudeš a zaloguj si to až ti dojdou ty příjemnější věci na trávení svého času a neotravuj s tím tady okolí, když už tu bylo řečeno, že SEZNAM PROSTĚ NEBUDE
Publikováno 05 September 2011 - 17:39

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 05 September 2011 - 17:43
Publikováno 05 September 2011 - 17:46

Publikováno 05 September 2011 - 17:54
Publikováno 05 September 2011 - 17:57

Publikováno 05 September 2011 - 18:05
Publikováno 05 September 2011 - 19:08
S474N napsal/a:
A+T: vis, ja i muj pocitac zvladame multitasking, takze o to, co delam nemusis mit strach.
Jo a ten seznam se uz pomalicku dava dohromady, takze o to strach mit taky nemusis.
Kdyby byly fotky a k tomu seznam, bylo by to super. Trackovací čísla mne zajímají možná pouze u geocoinů, které neznám.
Prostě bych pouze rád věděl, jaký geocoin se skrýva po systémovým jménem na Geocaching.com.
Publikováno 05 September 2011 - 19:10
Publikováno 05 September 2011 - 19:32

Publikováno 05 September 2011 - 20:04
S474N napsal/a:
Takze aktualne se vec ma tak, ze mam k dispozici kody z OCR, je to aktualne 1313 kodu z vystavky (aktualne je tam 145 chyb, obvykle zamena 0 za O apod., ted se to dava do cajku). Potom mam k dispozici 145 kodu (poradatele a auta) a dalsich cca 40
Nedávej to ale dohromady, například já už mám zalogováno co jsem potkal a budu doplňovat pouze to z výstavy.
Publikováno 05 September 2011 - 20:16

Publikováno 06 September 2011 - 1:03
S474N napsal/a:
A+T: prvne by sis mel mozna otevrit okno a zhluboka se nadechnout. Svuj nazor jsem Radkovi napsal a ted jsem reagoval na nekoho jineho, ktery do toho opetovne ryl.
Ver mi, ze ten seznam bude, i za cenu, ze ho budu muset udelat sam, ale BUDE
Tím seznamem jen otrávíš sběratelé geocoinů a ti již příště žádný geocoin na žádnou výstavu nepůjčí takže akorát ublížíš všem geocacherům.
Publikováno 06 September 2011 - 5:20
Publikováno 06 September 2011 - 5:26

Publikováno 06 September 2011 - 6:15

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů