jaké duplicity ? Coiny z výstavy nemohou být s ničím duplicitní.S474N napsal/a:
Arne1: bohuzel, jinak to nejde, je toho moc a duplicit muze byt spousta. Sam asi ale uz vis, co mas zalogovano, tak si to potom muzes odecist.

CZE MEGA-EVENT: CWG + GEOCOIN-SHOW BOHEMIA 2011
Publikováno 06 září 2011 - 6:16
Publikováno 06 září 2011 - 6:22

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 06 září 2011 - 6:58

Publikováno 06 září 2011 - 7:24

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 06 září 2011 - 7:39

Publikováno 06 září 2011 - 7:46
S474N napsal/a:
muzes mi rict, KDE je konkretne problem? Jaky je rozdil v tom, jestli to nekdo bude opisovat rucne a nasledne logovat nebo jestli ty kody bude mit v el.podobe? Odpovim za tebe, pro ownera mince NAPROSTO zadny...
Mam s timhle seznamem trosku problem na moje auto mi uz chodi spousta logu od lidi kteri evidentne netusi jestli je to mince, triko nebo neco jineho. Ten kod tam mam aby me parkrat do roka potesilo kdyz si ho nekdo vsimne, tohle hromady discoverovani me jako ownera netesi. Je to jedna vec tak to zkousnu.
Dalsi ma zkusenost - ztratila se mi mince TB2GB09 vlastne uz po druhe a kdyz jsem psal tem co ji videli na eventu tak ani netusili ze se nejedna o minci ale duplikat. Proste navstevnici onoho eventu nafasovali seznam a pak psali genericky kyd...
Naproso chapu ze owneri minci nestoji o elektronickou distribuci. Bud rad ze alespon byly ty papiry s kody. Zkus pochopit ze owneri nestoji o to aby jim od 500x prislo "Krasna mince diky za ukazani", takhle jim to prijde jen 100x protoze ostatni nad tim mavnou rukou a discovernou si jen par minici co nejvic zaujalo.
Ja se pobavil focenim lidi v trickach a potom prochazkou po parkovisti. Vic an nechci.
Uzij si svuj seznam a uz NEOTRAVUJ!
Publikováno 06 září 2011 - 7:55
Publikováno 06 září 2011 - 8:02

Publikováno 06 září 2011 - 8:28
Publikováno 06 září 2011 - 8:30
- majitelé coinů si to nepřejí, kdyby s ním souhlasili tak by jej vytvořili sami
- k seznamu se dostanou i ti kteří na eventu vůbec nebyli
- všichni budou logovat vše aniž by tušili co logují a zda to vůbec viděli
- bude se logovat i několik týdnů/měsíců po eventu vždy když někdo někde ten seznam najde takže majitelé si nebudou moc zrušit pravidla v poště na přesměrování logů
Pokud někdo opravdu stojí o to si zalogovat vše, tak měl možnost si kódy opsat nebo nafotit a případně si je zpracovat OCRkem. Takových lidí je zlomek z celkového počtu návštěvníků.
Pokud se ovšem zveřejní seznam tak budou logovat i ti, kterým by ta práce nestála za to, ale když bude k dispozici snadno dostupný seznam tak si to zalogují.
Za mé coiny co byli na výstavě prohlašuji:
- nevadí mi když si je někdo opsal a následně zaloguje
- nevadí mi když si je někdo vyfotil a následně zaloguje
- vadí mi jejich veřejná distribuce v elektronické podobě a v případě zveřejnění přímo na tomto portálu nebo odkazu se obrátím na správce portálu aby zasáhl
Publikováno 06 září 2011 - 8:47

Publikováno 06 září 2011 - 8:50
A+T: ja nic nebudu zverejnovat a uz vubec ne VOLNE. Udelam si je pro svou potrebu a pokud mi nekdo prokaze, ze na eventu realne byl, tak mu jej poskytnu SOUKROME a NEVEREJNE k dispozici.
jasan a co s tím udělají ti, co jim to poskytnu SOUKROMĚ A NEVEŘEJNĚ to už mě nezajímá. JÁ JSEM TO PŘECI VEN NEPUSTIL - já mám ruce čisté. Končím. Debata na toto téma pro mě ztratila smysl a obrázek o tvých morálních hodnotách jsem si již utvořil. Více nedodlám na toto téma opotřebovávat klávesnici.
Publikováno 06 září 2011 - 8:55

Publikováno 06 září 2011 - 9:00
Publikováno 06 září 2011 - 9:00
Publikováno 06 září 2011 - 9:01

Publikováno 06 září 2011 - 9:05
Publikováno 06 září 2011 - 9:08
Chasseur23 napsal/a:Proti seznamu nic nemám, pokud ho bude logovat ten, kdo na ME byl.
To je ten kámen úrazu, jakmile se seznam zveřejní tak nezabráníš tomu aby to logoval kde kdo.
Nejde o těch pár stovek kačerů z eventu, ale případné tisíce kačerů co si ten seznam stáhnou, protože bude veřejný. Filtrovat můžeš, ale je to otravné když ti bude i několik měsíců na e-mail chodit stovky mailů nehledě, že se ti může stát že ti to bude brzdit normální poštu.
Opět opakuji, nevadí mi když si někdo coiny opsal/vyfotil a loguje, ale vadí mi veřejná distribuce seznamu všem.
Publikováno 06 září 2011 - 9:12
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů