Přejít na obsah

Fotka

Nikdy bych...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#201 GK

GK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2011 - 8:20

Nikdy bych nepoznala divné kouty Brna, jako je Písečník, nešla bych tam sama, neotočila se ani když to vypadá, že jdu k někomu do baráku a nikdy bych si tak mohutně neoddechla, že se nemusím vracet pro finálku stejnou cestou ;) Nikdy bych nevěřila, že si někdo zaplácne půl okna papírama s hintem ke keši :) Nikdy bych v nových botách, který mi dřou paty do krve, nešmajdala 8 hodin po městě, abych našla 10 malých krabiček.. Nikdy bych si po takové sebevražedné misi nenazula druhej den jiný boty a nešla zas lítat po lese..
  • 0

#202 black.susi

black.susi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2011 - 16:02

včera jsem se na přitele rozčilovala, co to zase vymyslel, tak to tu musim napsat Nikdy bych nejela na jedno nejmenovane misto na kole po hlavni silnici do uplně šileneho kopce, když se tam da dojet po krasne cyklostezce kolem řeky, jenom proto, že po cestě jsou dvě kešky
  • 0
Půjdeme zkratkou, je to sice dál, za to horší cesta...

#203 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 486 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 12:02

...neobjevil waymarking
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#204 Hrošík97

Hrošík97

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 13:12

Nikdy bych nešel podruhé šipku najednou ve vedru a jen s 1 litrem vody a třema rohlíkama. Poučení 2 litry by mohly stačit, a pořádná svačina. Jo a dá se napít ze studánky Miluška co je po cestě bez jakýchkoliv problémů s ... (vy víte čím).
  • 0

#205 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 18:28

nikdy bych -nebýt tam jakési plastové nesmysly - nechodila kolem Ondřejníku a nahoru na vrchol Skalky (940mnm?) od oběda až do tmy BEZ JÍDLA A PITÍ v příšerném horku - a považte, ještě jsem z toho měla večer radost :)
  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....

#206 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 450 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2011 - 15:17

Tak to zase posuneme :-) Nikdy bych nechodila několikrát sem a tam v noci lesem a kolem rybníka, jen abych uviděla znamení, podle kterého najdu kešku. Stejně jsme ji nenašly, ale jsme byly málo trpělivé :-)
  • 0

#207 Kneiflici

Kneiflici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2011 - 17:37

- nestrkala ruce do všelijakých potenciálně zahmyzených nebo jinak nepříjemně obydlených děr a skulin - nepoznala jaké to je pozvat tolik lidí na má oblíbená místa a pak si číst o tom, že se jim tam taky líbí - nenamáhala bych si tak nádherně mozek nad šiframi a nezažila ten sladký pocit vítězství - bych se neskamarádila s jednou svou kolegyní - se nepodívala na spoustu úžasných míst
  • 0

#208 Demkes3

Demkes3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2011 - 19:18

Nikdy bych nelezl do několik desítek metrů dlouhé výpustě malé vodní elektrárny. Nikdy bych s opičkou neběhal po lese. Nikdy bych s opičkou a po cestě lesem nelezl do několik desítek metrů dlouhé výpustě malé vodní elektrárny.
  • 0

Garmin Etrex H + Samsung Galaxy Pocket
Osobní stránky
Rozšíření do prohlížeče Google Chrome a Opera Seek a Cache.

#209 GK

GK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2011 - 5:21

nikdy bych v šatech, na kterých převažuje bílá barva, nešla do lesa a hlavně se nedrápala do svahu jen v nich a sandálkách..
  • 0

#210 klarrice

klarrice

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2011 - 9:09

... nelezl do takovych krpalu jako lezu ted... ... nestrkal ruce tam kam nemam ... ... nejel tramvaji jako prase... ... nepodepisoval smlouvy svoji prezdivkou... ... nepouzil jako nick jmeno svoji psiny.... ... tolikrat rozcilene nerval na svyho nejlepsiho kamarada... ... se tolik nezajimal o okapy... ... si nepamatoval aktualni datum ... ... nezapomnel pred prochazkou najist a vzit si sebou neco k piti... ... si nemyslel ze umru temer v centru Prahy v polobotkach na skale, kdyz to neslo ani nahoru ani dolu a prostě vůbec :-)
  • 0

#211 Novinha

Novinha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2011 - 9:34

Nikdy bychom se nehnali za počínající bouřky do lesa, abychom narvali plastovou krabičku do pařezu, protože je to naše první keš a už ji chceme umístit (po cestě zpět jsme promokli až na kost). Nikdy bychom po rodinné oslavě narozenin nešli v noci narvat další plastovou krabičku do míst, kam skoro nikdo nechodí. Nikdy bych si nekrátila čekání ve frontě na poště / jízdu šalinou luštěním mysterky. Nikdy bych v jednu v noci po pochopení principu jedné mysterky neběhala po pokoji a neřvala: "Jooo, mám to" a nevzbudila tak psa, který sice nechápal, co se děje, ale běhal taky. Nikdy bych nevěřila, že utahaná s radostí kývnu na večerní slaňování z mostu uprostřed města v příšerné zimě. Nikdy bych nepřesvědčovala psa, že do té díry v zemi musí s námi. Nikdy bych nechodila po svahu v lese nahoru dolů, vlevo vpravo a pak nepřemýšlela, jestli tu GPS někde zahodit, nebo raději zakopat (eTrex Legend).
  • 0

#212 pajakuma

pajakuma

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2011 - 19:12

- se nevracela v zimě do lesa s páčidlem, protože to víko je fakt těžké a ještě přimrzlé - nešťourala klackem do lejna v roští, abych zjistila, zda je pravé nebo tak dokonale vyrobené (opravdu bylo jako živé) - v práci nemusela vysvětlovat, že na oběd nutně potřebuji skládací pětimetrový žebřík z dílny (naše první T5) - během jednoho víkendu nepročesávali stejný kus lesa i přes rozmary počasí (poprvé jsme nenašli nanokeš, podruhé našli, ale ztratili její víčko, potřetí v dešti nesli víčko nové a přitom našli to původní) - nevěřila, že můžu mít tolik podobných zážitků s naprosto cizími lidmi, kteří psali předemnou
  • 0

#213 ilca12

ilca12

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2011 - 21:08

Nikdy bych nedostala k narozkám tak super dort, a nikdy bych nešla hledat dárek s GPS půl km daleko. Bohužel obrázek nejde nahrát...
  • 0

#214 Pindenko

Pindenko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2011 - 21:40

Nikdy bych nevytáh 10-ti letou dceru opakovaně na x kilometrovou "procházku" lesem, když vlastě vůbec nikam nemusí a neměl šanci si s ní cestou tak dobře pokecat.
  • 0

#215 Musky

Musky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 13:21

Posunu nahoru Nikdy bych podruhé nešel do prudkého kopce přesto že je z druhé strany pohodlná cesta a pak za 3 dny nešel po ní - GCP65H Nikdy bych cca hodinu nahoře nenadával na mobil a špatný signál gps při hledání a pak začal teprve hrabat, protože byla moc dobře schovaná, nápověda nebyla vidět, byla pod listím Nikdy bych nelezl kvůli kešce v houští z keřů a nebyl od všeho možného a nešlapal po všem možným i když jsem se snažil vyhýbat (GC205BP) Nikdy bych asi 5x neskákal kvůli kešce na dopravní značku abych ji tam umístil (Beroun kostel) Nikdy bych nestál u té samé dopravní značky jen tak, když je spousta zajímavějších míst (Beroun kostel) Nikdy bych se neotočil při cestě odněkud někam zpátky jen tak uprostřed chodníku nebo jiné cestičce (moc lidí kteří by mě viděli při lovení, nikdo nebyl s mobilem, dělali jiné věci) - stalo se mi to u spousty, jednou asi to byli kačeři ale nejsem si tím jistý, jinak to nebyli podle logů. Nikdy by mě nenapadlo schovat dárek a pak hledat s gps (ještě jsem neprovedl, ale určitě udělám, nejbližší narozeniny má z mé rodiny až na konci srpna, mám dost času, líbí se mi ten nápad)
  • 0

#216 Popina

Popina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 13:34

Nikdy bych asi hodinu nečetl takovéhle téma :-P
  • 0

#217 Guest__*

Guest__*
  • Guests

Publikováno 03 červen 2011 - 17:43

Nikdy bych nevymyslel Geopoutní místo, Geosochu, Virtuálně putovní předmět ani Geohřiště s Bludištěm smrti a geohrami na téma Nikdy bych... Tedy můj první event GC2WKJ2. Nikdy bych kolem sebe nemel tolik ochotných lidí, kteří mi s tím pomůžou. Wetu:)
  • 0

#218 LuLuk

LuLuk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 278 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 21:24

Musky napsal/a:
Nikdy by mě nenapadlo schovat dárek a pak hledat s gps (ještě jsem neprovedl, ale určitě udělám, nejbližší narozeniny má z mé rodiny až na konci srpna, mám dost času, líbí se mi ten nápad)

Ja to takhle pred par lety dostal a bylo to naprosto uzasne. Do dnes si Pohravam s myslenkou, ze ten fiktivni listing, ktery mam stale schovany, jednou zverejnim jako poctu me milovane, ktera me tak uzasne obdarovala.
Jestli tva rodina rada GC, tak to udelej, urcite bude nadsena jako ja!
  • 0
GARMIN OREGON 300 (HTC HD2)
nejen GeoAlbum http://lukasludvik.rajce.net

#219 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 22:21

ilca12 napsal/a:
Nikdy bych nedostala k narozkám tak super dort, a nikdy bych nešla hledat dárek s GPS půl km daleko.

Jo...na to jsem zapoměl....dort k narozeninám jsem dostal taky...B)

Přiložené miniatury

• p3280056.jpg

• 0

#220 zuzka.ka

zuzka.ka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2011 - 19:22

... dceři ke 4. narozeninám nekoupila čelovku, spacák, chrániče a TB.
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama