Přejít na obsah

Fotka

Nikdy bych...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#241 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 22 June 2011 - 21:55

Nikdy bych neskončil zadržený na služebně PČR v Horních počernicich
  • 0

#242 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2841 příspěvků(y)

Publikováno 22 June 2011 - 22:14

WAW napsal/a:

A vysekal Tě z toho Paulow?
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#243 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1401 příspěvků(y)

Publikováno 22 June 2011 - 22:27

Trhac napsal/a:

WAW napsal/a:

A vysekal Tě z toho Paulow?

S hlidkou PCR v Pocernicich jsem uz take mel tu cest se seznamit. Nastesti jsem podal uspokojive vysvetleni svoji podezrele cinnosti uz na miste (okolo pulnoci v lese, kam je na me poslal uvedomnely obcan), uverili mi ze tam nezahrabavam mrtvolu, takze se to obeslo bez zadrzeni. Policajtka byla nastesti kacerka :D
  • 0

#244 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 22 June 2011 - 22:39

Ne. seděl jsem dvě hodiny na lavici.potom 15 minutový výslech proč jsem se podezřele choval. bylo mi sděleno že to bylo na oznámení. pak mě pustili a dokončil jsem geokombajn 1000 keší. Podle PČR Horní počernice se naše hra nazývá GeoSnaching. Se divím že to tam Pepa nemá pod palcem :D
  • 0

#245 pohoda80

pohoda80

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 23 June 2011 - 14:37

...nenosila v kabelce razítko, CWG a spooooustu propisek (co kdyby nějaká přestala psát :-)) ...nešmátrala v divných dírách všude možně ...se nezačala zajímat, co že je to geocoin a travelbug ...nejela na dovolenou a místo památek se netěšila na keškování
  • 0

#246 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 23 June 2011 - 18:13

...nevěřila, že můžu být na něčem závislá. Pokaždé, když se řekne, že se někam pojede-ať už výlet, pracovní seminář, konference-sednu k mapě a hledám, jak to v okolí vypadá. ...nevěřila, že bych se doborovolně přihlásila na konferenci v Londýně :) a budu se na ně tak těšit
  • 0

#247 Káťa_a_

Káťa_a_

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 23 June 2011 - 20:29

....nikdy bych...netáhl rodinu na "malou" procházku je s litrem vody (vždyť je to kousek)
  • 0
Keškodálnicí k cíli...

#248 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 26 June 2011 - 12:36

čtu tohle téma po několikáté a nemůžu se bránit smíchu... jsem stejně postižený, jinak se to nedá nazvat - nikdy bych nechodil/nejezdil na kole po cizím městě v době, kdy bych měl spát, aby se mi před půlnocí vybila GPS a já netrefil zpět k autu přesto že jsem byl dva kilometry od něj. nakonec se to po hodině podařilo :-) -nehrabal bych se v odpuzujících dírach proto, že tady někde musí být krabka -nestrkal bych ruku do dutiny stromu, abych ji vytáhl ven obsypanou kousajícími mravenci -měl bych čisté, nepoškrábané auto, a ne plné bláta a krabiček na kešky, jejich úchytů a podobně -nelezl bych v blížící se bouřce za sílícího větru na 20m strom proto, abych na něj pověsil kyblíček, protože večer jedu zase pryč a vrátím se až za týden -nelezl bych při zadání místa nakládky/vykládky nebo při povinné pauze na net, abych se podíval, jestli tu někde nejsou pixly.. - nemusel bych vysvětlovat španělským, francouzským i německým policajtům, co tu dělám v noci na kole, svítící si jen mobilem a bez dokladů. španělákům jsem radši ukázal kešku, než aby mě sebrali. kroutili hlavama a mysleli si něco o bláznech -nepřebíhal bych v noci šestiproudovou dálnici, protože owner dal krabku sice 100 od parkoviště, ale na druhé straně dálnice a nikde v okolí podchod nebo nadchod -nekoukal bych po firmách, kam přijedu, jestli nemají zbytečné nádoby na kešky (jedna z nich je třeba GC29GGG -nebavil bych se některými logy na mých keších, občas se za břicho popadám -neštvalo by mě že někdo koho ani neznám, neumí zavřít víčko od petlahve -nelezl bych v 8 večer nahý do Rýna jen proto, že na pilíři je keška a zrovna sebou nemám loď. -nelezl bych v noci přes plot na golfové hřiště, abych v křoví sbíral míčky do kešek atd. atd atd. - jo a nesralo by mě, že jsem se odstěhoval z prahy, když je v ní tolik krabiček ,to bych se asi chodil domů jen vyspat.. -neměl bych radost z najití filmovky na značce u sjezdu z dálnice jen proto, že mám další vybarvený stát. -nelezl bych v rakousku po stromě jen proto, aby nenašel a pak zjistil, že autor mě v hodnocení terénu velké oči
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencachi...munzeer=petr007[url]

#249 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 26 June 2011 - 13:34

Nikdy bych - v neznámých místech nenahrával krabičky po jedné, protože: - jsem jel v Lanžhotě (kam se už nedostanu) na odbočku ke kapličce a přitom druhá krabka byla u kostela kolem kterého jsem jel. - když jsem jel k nejbližšímu mostu přes Moravu do Hodonína kolem několika krásných krabiček v Kopčanech a Holíči, které jsem si pochopitelně do navigace nenahrál, protože tak daleko jsem nepředpokládal, že na kole pojedu.
  • 0

#250 Musky

Musky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 28 June 2011 - 9:57

Zážitky ze včerejška z Podolí nikdy bych nešel v Praze na Kavčí hory a nepotkal úchyla blízko keše(keš Praha) nikdy bych nejel do Prahy jenom kvůli keškám nikdy bych nekoupil hnusnou zmrzlinu, která nebyla ani pořádně zmrzlá, už to byla spíš kaše, než zmrzlina, protože bych nešel okolo nikdy bych nenadával na to, že je málo přechodů a že musím jít pomalu o několik metrů víc přes hlavní silnici (cca 500m určitě) nikdy bych se neválel smíchy nad některými komentáři v tomto fóru
  • 0

#251 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 28 June 2011 - 21:54

Metál za tohle vlákno!! Nikdy bych si nespravil náladu nalezením hloupé plastové krabice po jednání s hloupým (asi plastovým, nebo co) ředitelem.
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#252 montezuma2

montezuma2

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 303 příspěvků(y)

Publikováno 29 June 2011 - 20:52

...nehledal svoji keš kvůli kontrole a strašně bych na sebe nenadával, kam jsem to já blbec jenom schoval:D ...nedělal, že si zavazuju v telefoní budce botu a vedle měl opřený kolo, který na mě málem spadlo:D
  • 0
Vybavení: otahaný Coleman Latitude x1150, celta, karimatka, ešus a vařič, kolo, Garmin Etrex Legend HCx + GeoGet + Geojarry

Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.

Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí ;)

#253 cxdr

cxdr

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2011 - 16:15

nikdy bych neběhala v dešti po lese :-)
  • 0

#254 Pan Pctros

Pan Pctros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2011 - 21:32

nebehal v desti uprostred pole hledajic kamen kterej sem stejne nenasel :)
  • 0
Rozhodne odeme necekejte nic rozumnyho

#255 blatoplaz

blatoplaz

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 04 July 2011 - 8:50

Nikdy bych si doma v obýváku nenafoukl duši z náklaďáku.(přprava keše)
  • 0
Zážitky nemusí být dobré, ale silné!

#256 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 04 July 2011 - 21:31

nikdy bych na stará kolena nelezla v červenci, v DEŠTI, ZIMĚ, MLZE, VICHŘICI A KRUPOBITÍ NA NĚJAKÝ DIVNÝ KOPEC vyšší než Sněžka... !!! bylo to nejen o zdraví, ale i o život :) ale přežili jsme ... UF :) http://coord.info/GC1YH9R
  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....

#257 rasg

rasg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 04 July 2011 - 21:35

...nevlezl 50m hluboko do jeskyne na kes zvanou "za patologem z kopce 2".:D:D:D
  • 0

#258 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 04 July 2011 - 23:27

...nikdy by me nenapadlo ze jednou budu nutit mou uzasnou geopritelkyni travit nekolik noci v tunelu pod Vysehradem pri tvorbe maseho prvniho geodila. ... nikdy by me nanapadlo ze po dvou nocich ji to zacne tak moc bavit :o))
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#259 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2011 - 18:07

doplním: nepřipadal bych si jak úchyl, osahávající sochy, ploty, vagonky (ale prý se to dá léčit a není to společensky nebezpečné) - i když jedna socha měla keš za košilí a druhá v hlavě - nebyl bych tak rád, že jsem z lesa venku, když se mi v noci v lese vybila navigace a já pak bloumal, kudy jsem sem přišel.byl jsem cca 8km od auta v úplně neznámém lese v německu
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencachi...munzeer=petr007[url]

#260 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 07 July 2011 - 20:36

Nešel v šortkách a bosky porostem kopřiv vzrůstu cca 150cm :D
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama