Přejít na obsah

Fotka

Nikdy bych...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#261 Fukar

Fukar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 21:48

..netušil,že cesta ke keši Certovy proudy Devil's Streams a zpět vzdálené 500m od parkoviště bude měřit 15km.Tam přímo -terén4,5 včetně koupele ve Vltavě:D,zpátky kolem LipnaII.
  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.

#262 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 22:12

Nikdy bych nevybehl kopec z Rejstejna na Zhuri, nebejt dnesniho FTF
  • 0

#263 Pan Pctros

Pan Pctros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2011 - 7:05

e nejspis asi nedozvedel ze cesticky v lese nejsou od zvirat ale od lidi
  • 0
Rozhodne odeme necekejte nic rozumnyho

#264 Pan Pctros

Pan Pctros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 12:54

nebehal o pul 6 rano po hrazi prehrady za bourky a lijaku jak hrom :) i mistni policiste si klepaly na celo coz me dostalo :)
  • 0
Rozhodne odeme necekejte nic rozumnyho

#265 Rybyk

Rybyk

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 13:43

Nikdy (včera) bych nemusela na norském letišti vysvětlovat a předvádět, že ty 2 TB, co vidí na rentgenu v mé kabelce, neslouží k tomu,abych podřízla všechny na palubě.:D A taky bychom se nemuseli kolemjdoucí Norky ptát,co že to je barlind (pro příště - je to tis).
  • 0

#266 ivanka151515

ivanka151515

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 19:58

Tak tohle tema me donutilo se registrovat... No asi bychom si svatebni cestu na opacny konec republiky - romanticky vikend v hotelu uzili vic v horizontalni pozici nez litanim po okoli kvuli nejakym krabickam. Zrejme bychom nenadavali, ze v cene jsou dve procedury pro kazdeho (zbytecne zdrzeni od kesovani) a naopak bychom za tu cenu uvitali tech procedur vice... A nyni bychom asi tolik netestovali kocar co vyrdzi v terenu nebyt geocachingu... Ale take bychom nepoznali tolik mist v blizkem okoli o kterych jsme nemeli ani potuchy.. Diky za tema dost jsem se pri nem nasmala.
  • 0

#267 Musky

Musky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 16:14

nikdy bych si nenalepil jesterku na auto, ktera se moc moc libi i mamce (mudla pouceny) nikdy bych nevyndaval kliste v lese a nenadaval u toho (jednou uspesne a jednou neslo) a pak si v Beroune nekoupil pinzetu na klistata i kdyz uz jednu doma mame, repelent ale pouzivam vzdy nelezl do jeskyne kdyz neni videt co tam je a sam, baterku jsem samozrejme mel, kvuli indicii, kes Maugli 99 v Karlstenei
  • 0

#268 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 18:47

+Nikdy bych nezkoušel lovit šipku :D +Nikdy bych nešel zklamaný z šipky, že tam není GPRS signál a že jejede HG +Nikdy by se mi nepodařilo získat ze zálohového GPX souboru přes +SmartGPX souřadnice další šipkakeše +Nikdy bych nešel dom, protože došla baterka při bloudění bez A-GPS :( Nikdy bych nezačal šetřit na garmina :D
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#269 tomozzy

tomozzy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 20:36

.. nelezl na 4hvězdičkový strom se zlomeným žebrem nebýt toho, že můj syn ukáže nahoru a zvolá: "Támhle je ta krabička!!!" .. nespadl do velké jámy bývalého mlýnského náhonu (zase se zlomeným žebrem) kdybych nehledal krabku ve zbořeništi se 150cm velkýma kopřivama .... jo a krabka byla zrovna tam! .. neřekl, že kvůli GeoCachingu mi kurňa bude srůstat zlomené žebro 2 měsíce!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • 0

#270 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 7:47

nikdy bych nešahala naslepo holou rukou do tolika nemožných otvorů pod stromy, zdi, pařezy... fuj :) nikdy bych v pět ráno nebudila dceru a nehnala ji na kole kamsi k rybníku jen proto, že tam ještě není nikdo zalogovaný (10km tam, 10km zpět a FTF je doma :) :) :)
  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....

#271 scarabeus

scarabeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 317 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 7:52

tomozzy napsal/a:
.. nelezl na 4hvězdičkový strom se zlomeným žebrem nebýt toho, že můj syn ukáže nahoru a zvolá: "Támhle je ta krabička!!!"

.. nespadl do velké jámy bývalého mlýnského náhonu (zase se zlomeným žebrem) kdybych nehledal krabku ve zbořeništi se 150cm velkýma kopřivama .... jo a krabka byla zrovna tam!

.. neřekl, že kvůli GeoCachingu mi kurňa bude srůstat zlomené žebro 2 měsíce!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

koukám, ty musíš být vůbec šikovný člověk :D
  • 0
Garmin Etrex Legend => Dell Streak Mini 5 => Samsung Galaxy Note II, Locus+Arcauv addon+GeoGet databáze addon, C:Geo,

#272 tomozzy

tomozzy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 20:52

scarabeus napsal/a:

tomozzy napsal/a:
.. nelezl na 4hvězdičkový strom se zlomeným žebrem nebýt toho, že můj syn ukáže nahoru a zvolá: "Támhle je ta krabička!!!"

.. nespadl do velké jámy bývalého mlýnského náhonu (zase se zlomeným žebrem) kdybych nehledal krabku ve zbořeništi se 150cm velkýma kopřivama .... jo a krabka byla zrovna tam!

.. neřekl, že kvůli GeoCachingu mi kurňa bude srůstat zlomené žebro 2 měsíce!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

koukám, ty musíš být vůbec šikovný člověk :D

Tož Scarabe ... spíš je to jen smůla než nešikovnost B)
  • 0

#273 hexteam

hexteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 349 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 18:52

...nikdy bych nezjistil, ze pokud je v celem parku obsazena jedna jedina lavicka, jedna se o lavicku nejblize ke kesce ci s primym vyhledem na ukryt. (dneska 3 ze 3 , z toho v jednom pripade i s mestskymi strazniky :)
  • 0

#274 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 19:31

nikdy bych dobrovolně nelezla do dlouhého tmavého kanálu - úzkého, srmdícího a plného různých živočichů !!! (Slippery slope) achjo - co mě s gc ještě čeká :)
  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....

#275 Gachna

Gachna

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 19:44

- bych se nefotila nahatá v zime v díře vysekané do zamrzlého rybníka - dvakrát... Eden :-D - bych nepsala úplně cizímu člověku jen proto, že jsem ho viděla jak loví krabičku a musela jsem ocenit jak se chová nenápadně. - nechodila v zimě se zahradnickou lopatkou - to už nejde svést na profesionální deformaci.
  • 0
Veni, vidi, effodio:-D

#276 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 19:52

Gachna napsal/a:
Nikdy bych se nedotila nahatá v zime v díře vysekané do zamrzlého rybníka - dvakrát... Eden :-D

A bylas ponořena po krk? ;)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#277 Gachna

Gachna

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 20:54

fremen.cz napsal/a:

Gachna napsal/a:
Nikdy bych se nedotila nahatá v zime v díře vysekané do zamrzlého rybníka - dvakrát... Eden :-D

A bylas ponořena po krk? ;)

to je ale otázka:-D
  • 0
Veni, vidi, effodio:-D

#278 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 20:58

Gachna napsal/a:
to je ale otázka:-D

zcela kulantní B)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#279 eSPeee

eSPeee

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 23:19

Nikdy bychom nevěřily, že začneme uvažovat o tom, že pořízení dítěte není až tak špatná záležitost, když čteme, jak se dají všude strkat, posílat, zvedat a vůbec... :D
  • 0

#280 freepida

freepida

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2011 - 7:46

Nikdy bych si nešáhnul dobrovolně na práci baucukáře. :)
  • 0
A to všechno mám z toho, že jsem před revolucí nedělal kotelníka...

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama