Přejít na obsah

Fotka

Nikdy bych...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#281 Trnec

Trnec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2011 - 5:09

freepida napsal/a:
Nikdy bych si nešáhnul dobrovolně na práci baucukáře. :)

Ctu, ctu, hledam, hledam, ale jediny co jsem ohledne pojmu baucukar nasel je http://vladaspada.sw...lade-otazky.htm
Nechci tady z toho mit nejakou diskuzi, ale tohle mi hlava nebere, prosim vysvetleni - co je to baucukar, dekuji.
  • 0
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ... Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...

#282 dymak

dymak

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2011 - 5:29

tady to máš
http://www.zirafovin...php?entryID=138
  • 0

#283 dymak

dymak

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2011 - 5:43

A abych nebyl OT, nikdy bych: -neudělal takovejch bláznivejch věcí, co jsem za poslední rok udělal -nepoznal místa, co jsem poznal -nepotkal lidi, co jsem potkal Nebýt GC asi bych většinu času trávil v mojí oblíbený hospůdce, teď to dělím půl napůl, GC a hospoda:):):)
  • 0

#284 Trnec

Trnec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2011 - 6:53

dymak napsal/a:
tady to máš
http://www.zirafovin...php?entryID=138

dik, uz jsem zase o neco chytrejsi ;)
  • 0
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ... Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...

#285 Gachna

Gachna

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2011 - 8:17

eSPeee napsal/a:
Nikdy bychom nevěřily, že začneme uvažovat o tom, že pořízení dítěte není až tak špatná záležitost, když čteme, jak se dají všude strkat, posílat, zvedat a vůbec... :D

Tak tohle je PŘESNĚ moje řeč!!!! Když jsem tuhle nit četla tak mě hned napadlo že děti do 7mi let jsou ideální na geocaching:-D Ale co s nima po tom 7. roce:-D
  • 0
Veni, vidi, effodio:-D

#286 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2841 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2011 - 9:57

Gachna napsal/a:

eSPeee napsal/a:
Nikdy bychom nevěřily, že začneme uvažovat o tom, že pořízení dítěte není až tak špatná záležitost, když čteme, jak se dají všude strkat, posílat, zvedat a vůbec... :D

Tak tohle je PŘESNĚ moje řeč!!!! Když jsem tuhle nit četla tak mě hned napadlo že děti do 7mi let jsou ideální na geocaching:-D Ale co s nima po tom 7. roce:-D

Zlatá slova! Děti jsou nejlepší od té doby, co přestanou nosit plíny, do té doby, než jdou do školy. Zlatý věk!
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#287 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2011 - 13:22

Trnec napsal/a:prosim vysvetleni - co je to baucukar, dekuji.

Spolehlivě a prakticky ti to objasní GC1PT5M. B) Vřele doporučuju.
  • 0

#288 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 31 July 2011 - 15:49

*nepozoroval svého skoro tříletého bratra jak sedí na gauči, v ruce drží krabičku od šumáků a volá: Bude keška, bude keška :D *nevytahoval z košíku v Brněnském tescu 20 L&L krabiček a neříkal: Štěpánku, ne, stačí nám 2. A próč Vášků? Budem zakládat jen 2 kešky. Ahá. No a to už to pán kousek vedle nevydržel a bouhl smíchy
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#289 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 31 July 2011 - 16:07

Nojo, ale 20 krabiček? To je jak na nějakej PT :D
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#290 Erectic

Erectic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 01 August 2011 - 9:06

...si na batohu nepřinesl domů slimáka, který nám přes noc osliznul celou předsíň včetně stropu. ...nezjistil, že lumbální punkce k vyloučení neuroboreliózy NENÍ BEZBOLESTNÝ rutinní zákrok a že se dá moku dolumbati až na sedmý pokus. ...po přečtení běžných mudloidních zpráv a následném vlákně "GEOdepresivní koutek" nezačal konstruktivně uvažovat o emigraci. Tady v Kocourkově není mentálně bezpečno!
  • 0
Podpis: Už umím! Díkeš a nálepka???

#291 Doc Bogeyman

Doc Bogeyman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 01 August 2011 - 10:12

... nestrkal ruku pod balvan, kde je údajně hnízdo zmijí, ani bych nešátral v křoví se sršním hnízdem vedle sebe. :D
  • 0

#292 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 01 August 2011 - 19:19

nebýt geocachingu, nikdy bych stejně jako dalších x bláznů nešla Prechod Krivánskou Malou Fatrou............ no děs!!! :) ale bylo to fajn, protože jsme došli do cíle živí nebýt gc, nikdy bych v jeden den nezvládla výstup na zámeckou věž, plavbu na kánoi a jízdu obrněným transportérem... ještě že se konají eventy :)
  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....

#293 Kocovina

Kocovina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 15:38

Nebýt geocachingu, nikdy bych v 30 stupňovém vedru po 25 km pochodu a ještě 5 km před sebou nenalil poslední zásoby vody do kovové trubky, aby ven vyplavala umělohmotná schránka.
  • 0

#294 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 15:46

nebýt GC tak bych nikdy v Orlové nelezl do smetiště..fuj..nikdy více
  • 0
DittmannCZ

#295 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 966 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 16:50

... nikdy bych za rok nenachytal 7 klíšťat. A to máme teprve srpen. :-(
  • 0

#296 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 16:52

Vláček napsal/a:
... nikdy bych za rok nenachytal 7 klíšťat. A to máme teprve srpen. :-(

Ehm... 7 jsem jich vytahoval po jednom odpoledni v lese :D
Celkově letos... MNOHO
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#297 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 18:10

...nepil pivo které jsem našel zahrabané pod stromem v lese. Včera v jedné brněnské kešce...sice už tam leželo 2 měsíce ale v tom hicu bodlo. A klíšťata na mě nelezou...:D
  • 0

#298 Pan Pctros

Pan Pctros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 20:24

nesel do hospudky na pivko stim ze sem nakonec skoncil uvazanej na lane a spoustel se v 11 v noci z mostu dolu a to fse samozrejme poprvy v zivote :) nejezdil do prace o hodinu drif jen abych potupne zbiral blizky kese :)
  • 0
Rozhodne odeme necekejte nic rozumnyho

#299 honziq

honziq

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 25 August 2011 - 7:47

ssva napsal/a:
...nepil pivo které jsem našel zahrabané pod stromem v lese. Včera v jedné brněnské kešce...sice už tam leželo 2 měsíce ale v tom hicu bodlo.
A klíšťata na mě nelezou...:D

Jestli je to ta Roboticka (pivni), tak jsem zrovna vcera sel okolo a premyslel jestli tam jeste zustalo to druhe :-) Prvni jsem si daval kratce po publikaci, bohuzel nebylo s kym pripit...

...a k tematu...nikdy bych se nestrachal na strom a nedozvedel se pri tom, ze je 31.1° C... :-)
  • 0

#300 deroceros

deroceros

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2011 - 12:11

... nikdy bych neviděl tři malé králíky uprostřed Ostravy-Poruby, jako se stalo při včerejším večerním lovu na GC2NMRC. Byly to tři cca 10cm mrňousi.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama