Nikdy bych...
Publikováno 09 September 2013 - 12:06
Publikováno 09 September 2013 - 14:04
Publikováno 09 September 2013 - 15:49
Publikováno 09 September 2013 - 21:43
Publikováno 09 September 2013 - 21:56
Nanečisto...to mě dostalo :)Toniczech napsal/a:
Nikdy bych dobrovolně nestrávil noc ve Stromovce, natož abych se u toho ani nebál.
A když už jsme u toho, tak jedno "nikdy" jaksi na druhou - interní v rámci GC: Až do minulého týdne bych si nepomyslel, že někdo půjde s přípravou lovu do takové pečlivosti, že si před důležitou akcí skočí najít vybrané keše nanečisto, aby je pak, až se půjde naostro, sichr dal. To mě opravdu dojalo.
Publikováno 09 September 2013 - 22:16
Publikováno 12 September 2013 - 17:58
Publikováno 17 September 2013 - 11:14
Publikováno 17 September 2013 - 11:56
Publikováno 21 September 2013 - 17:22
Publikováno 21 September 2013 - 18:31
Publikováno 28 October 2013 - 19:52
Nikdy bych nejel dva dny po sobě z Klatov do Plzně a zpátky jenom proto abych se všehovšudy třicetkrát podepsal do nějakého notýsku ...
Publikováno 30 October 2013 - 20:31
Jedno Nikdy bych... našeho skorosouseda, z FTF akce minulou neděli:
Nikdy bych nenechal stát plný vozík v obchoďáku jen proto, abych jel autem 22 kilometrů, našel plastovou krabičku a do notýsku v ní napsal svoje příjmení pozpátku (nick), datum a písmena TTF (pozdě...), abych se po hodině vrátil, vzal vozík a konečně v klidu všechno zaplatil u pokladny.
geo.hermansky.net - Můj web pro kačery (gps kontrolor, převodník souřadnic)
Náš profil na geocaching.com
Publikováno 30 October 2013 - 23:57
Myslím, že bych nikdy neměl ty zážitky a jen bych nechápavě vrtěl hlavou nad tím, co jsem se tu dočetl, ale:
- Nikdy bych nebyl v kanále, nevylezl v zimě a mrazu celý mokrý ven a nelovil další keše
- Nikdy bych se nesrazil s partou 30 lidí a nechodil na Šárce s baterkou
- Nikdy bych na Čertovce nepouštěl do vody destičku na ždímání válečků se zatěžkávacími kamínky a zapálenými svíčkami
- Nikdy bych se nenaučil lézt na stromy, potápět ve výzbroji (ne že bych to uměl, ale první zkušenost už byla) a chodit ještě rychleji, než jsem tak činil
- Nikdy bych na kole neměl tak masivní řídítka s držákem na 4 světla, GPS, mobil a tachometr se zvonkem
- Nikdy bych nevěšel na stromy ptačí budky, se zaslepeným vchodem
- Nikdy bych pod tou ptačí budkou neuklízel ten bordel, co tam udělali lidi
- Nikdy bych neutratil tolik peněz za takové věci, jako je GPS, lezecí výbava, outdoor oblečení, ta šílená dřívka a krabičky na potraviny
- Nikdy bych nejedl polévku gazpacho, kuře vindaloo a jiná vybraná jídla
- Nikdy bych nerozuměl tolika věcem, co jsem se naučil
- Nikdy bych nepoznal takovou spoustu "magorů" (čtou lisí se stejným (+-) postižením) se kterými nikdy není nuda a rádi si nechají pomoci
- Nikdy bych nezměnil svůj tuctový život mudly v život kačera, ale nikoli zálibou, ale životním stylem
- Nikdy bych nebyl byl procestoval toliko míst a nepoznal, jaká jsou zapadlá místa krásná
- Nikdy bych nepřemýšlel tak dlouho o tom, co bych nikdy nedělal díky Geocachingu. 8o)))
Publikováno 31 October 2013 - 0:02
Asi bych nikdy nekoukal 45 km do dálky (Věžovatá Pláně - Temelín). Sice jsem tam byl několikrát už v před GC období, ale nikdy nebyla taková viditelnost jako teď v sobotu.
Publikováno 31 October 2013 - 7:28
Tak... že bych po skládání vypranejch fuseklí na posteli měla na peřině hromadu kuliček bodláků (takzv.žebrácká veš ), to by se mi asi mohlo stát i bez geocachingu, i když ta hromada by byla patrně o hodně menší. Ale myslím, že nikdy bych ještě dva dni po "malé nedělní procházce přírodou" ty bodláky nevyčesávala z vlasů . A nikdy bych nepřišla na to, že levandulový olej (zdroj: GC2ZYQD) výborně zabírá na "celoplošné" popálení od kopřiv !
Publikováno 05 November 2013 - 11:42
Nikdy bych nešťourala klackem do ho..., abych zjistila, jestli náhodou není z umělé hmoty. (poznámka: keš jsem pak našla cca 70 cm od něj a 50 cm nad ním)
#479 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 05 November 2013 - 12:40
představa, jak dáma v hábitu šťouchá klacíkem do ho... musí být pro případné kolemjdoucí skutečně k zamyšlení. Pro mě je k pobavení - ostatně jako spousta ostatních přípěvků. Často se tomu zasměju (v dobrém).
Publikováno 05 November 2013 - 18:01
představa, jak dáma v hábitu šťouchá klacíkem do ho... musí být pro případné kolemjdoucí skutečně k zamyšlení. Pro mě je k pobavení - ostatně jako spousta ostatních přípěvků. Často se tomu zasměju (v dobrém).
Naštěstí jsem byla kryta křovím
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Bing (1)