GgStat - 1.1.33
Publikováno 25 May 2011 - 21:06
Pozor, přepisuje soubory Template.cz a Template.en v adresáři script\GgStat. Soubor Template.tabmenu.cz je příklad jak využít v profilu menu.
== 1.1.33 ==
* Změny formátování kvůli změnám na gc.com
* Vylepšena podpora českých znaků ve jménech souborů
Tak snad to bude fungovat.
Publikováno 25 May 2011 - 21:39

Publikováno 25 May 2011 - 21:48
Publikováno 25 May 2011 - 22:09

Publikováno 25 May 2011 - 22:32
On to taky nikdo nehlásil a já ji ještě nikdy neviděl, můžeš dát odkaz na log....stále postrádám ikonku pro Announcement v přehledu logů na vlastních keších
Ty taky nejsou generovaný GgStatem - máš jich prostě moc na jeden řádek a kvůli tomu je javascript zmenší na nulovou velikost...suvenýry
Stejnej problem, je moc velika, takze je zmesena tak, ze neni videtmapka USA
Oni se smrskly všechny tabulky, bohužel nevím jak to napravit. Pokud někdo zná HTML a CSS a zná řešení, tak ať dá vědět....se mě krásně smrsknul řádek s počtem nálezů ve dne a v noci
Publikováno 25 May 2011 - 22:39
...tady je ten odkaz na log s megafonkem

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=e39130e2-0a37-4c52-b6b9-973e3c9f55fa
Publikováno 26 May 2011 - 11:25
http://www.geocachin...0000&chd=&chld=
Dříve to šlo v pohodě..
Kde mám hledát problém? Nějak se nedaří

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 26 May 2011 - 11:40
Publikováno 26 May 2011 - 12:04
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 26 May 2011 - 12:22
No, zadny kraje tam nemas, takze si je musis nejdriv vygenerovat nejakym CZdivide nebo tak neco.Dříve to šlo v pohodě..
Pudl je v tom porad stejnej - nastaveni WIDTH. Ja pouzivam 720.Super... jen mám ještě problém s některými obrázky grafů... kde je v tom pudl?
Publikováno 26 May 2011 - 12:29

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 26 May 2011 - 13:07
MaFa napsal/a:
Pudl je v tom porad stejnej - nastaveni WIDTH. Ja pouzivam 720.
pořád je to nějaky divny...
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 26 May 2011 - 14:15

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 26 May 2011 - 14:37

Publikováno 26 May 2011 - 14:50
Nesmis mit nikde v textu Statistics generated on
Publikováno 26 May 2011 - 14:56
MaFa napsal/a:
No, zadny kraje tam nemas, takze si je musis nejdriv vygenerovat nejakym CZdivide nebo tak neco.Dříve to šlo v pohodě..
Nojo, fakt se někam vypařily, už to jde, díky

Jinak mi vše funguje jak má a vypadá to dobře, takže super práce

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 26 May 2011 - 15:22
MaFa napsal/a:
Uz jsem to tu nekolikrat vysvetloval, takze strucne:
He, tak to jsem fakt přehlédnul, ale právě jsem došel ke stejnému výsledku, když jsem všechno z template vyhodil a postupně doplňoval.
Takže už jen jedna kosmetická věc - ve FindsByMonth je u defaultně zobrazených roků zmenšený obrázek s lupou, zatímco u skrytých roků se při rozkliknutí ukáže plná velikost obrázku.
To jsou tedy kouzla... :oB)
Publikováno 26 May 2011 - 15:33
MaFa napsal/a:
Uz jsem to tu nekolikrat vysvetloval, takze strucne:
a to vypnu kde, když mám vyplou patičku a i tak se mi to tam samo vecpává...
Publikováno 26 May 2011 - 15:41
fremen.cz napsal/a:
Tohle nevypneš, přidává to tam přímo GgStat, ale nesmíš to mít ve svém template (jakoby duplicitně)
Publikováno 26 May 2011 - 15:42
polnjumen napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
Tohle nevypneš, přidává to tam přímo GgStat, ale nesmíš to mít ve svém template (jakoby duplicitně)
ale tohle tam mít mužu, ne?
HTML <i>Statistiky generovány %CURRENTDATE%</i><br />
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů